Impact devastator: De pe şosea, peste oamenii de la o terasă

Un accident cu opt victime, dintre care patru rănite grav, s-a produs, joi seara, pe DJ 151D Ungheni-Acăţari, în localitatea Ciba, între două autocamioane şi un autoturism.

„În urma accidentului au rezultat opt victime, patru cod verde, una cod galben şi trei cod roşu”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Unul dintre tiruri a ieșit de pe șosea şi a intrat intr-o terasă, o victimă fiind prinsă sub vehicul.

La locul accidentului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi, trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj din cadrul SAJ Mureş şi elicopterul SMURD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

 1. Terasele cu „bautori”,pur si simplu nu au ce cauta langa sosele, sate, comune, indiferent. Mai la departare, de genul peste 20 metri.

 2. Impact devastator?
  -am vazut Bolidul,
  era alb cu albastru si ceva verde
  se deplasa pe aliniamentul buzau-brashov:
  daca era o hipersonica d-aia
  aia din sibiu erau mancati la ora asta!

 3. Ungheni-Acăţari?

  -ala pare un tir lidl,
  se ducea la Cariceshtii-Rahtivani.

  Contact – Lidl
  surprize.lidl.ro › contact
  Sediul social: Sat Nedelea, comuna Ariceștii Rahtivani D.N. 72, Crangul lui Bot km. 73+810, jud Prahova. Cod unic de înregistrare: 22891860; Cod de …

  -alaturi e pushcaria de Femei,
  interesant.

 4. VALUL Imeeeens de Infracțiuni, CRIME, ACCIDENTE de Circulație ȘI de TOATE Felurile a început TIMID , imediat după LOVILUțIA LIFTesque Combinată EST-VEST.
  Repet mereu Făptuirea Jegos_MORALĂ, Simbol al DeBandării ȘI DeBandadei TOTALE îmPLĂNuitădeDinainte de Scârboasa Demolare a unei Țări, Demolare UNICĂ în Rău, Față de Alte Țări Socialiste:
  La Două-Trei Zile DUPĂ Loviluție un INDIAN Vechi din România se PiPilea EXACT în InterSecția Bd. Baba Novac – Șoseaua Cățelu (CE DeNominare și la Ăia …) ZBIERÂND victoriosȘ LIBERTATE și Democarție, CE Troulla MEA!

 5. Drumurile au fost făcute să umble oameni, animale și căruțe, de cînd lumea. Trotuarul a apărut după ce drumurile au început a ne fi luate de automobil. Oamenii stăteau de povești pe margina șanțurilor sau pe băncuțe în fața porților tot de cînd lumea.
  Numai un antivaccinist de doaza a treia crede că drumurile asfaltate, pietruite, au fost făcute pt oameni și nu pt cei ce conduc ca să ne stăpînască mai ușor.

 6. Calin Trebuie sa te hotarasti daca ,,Drumurile au fost făcute să umble oameni, animale și căruțe, de cînd lumea” sau ,,Numai un antivaccinist de doaza a treia crede că drumurile asfaltate, pietruite, au fost făcute pt oameni și nu pt cei ce conduc ca să ne stăpînască mai ușor”

 7. Drumurile au fost pietruite și asfaltate de stăpînire, pt folosul lor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.