Imperiul curcubeului

Ar fi ridicol să duci un război prin procura pentru ca în școlile dintr-o țară îndepărtată să vină travestiți care le citesc povești copiilor și pentru a promova modificarea de sex de la vârste fragede. Dar, de fapt, America lupta și pentru a introduce aceste orientări și această ideologie in Donbas, scrie Helen Andrews, pentru The American Conservative. În teorie, ar trebui să fie posibil să faci parte din lumea democratică și fără să adopți versiunea americană a moravurilor sexuale ne-tradiționale. În practică, se pare că nu este posibil.

În 2022, președintele Volodimir Zelenski a promis că va introduce o lege care să permită uniunea consensuală pentru cuplurile gay. Zelenski a precizat că va trebui să aștepte încetarea războiului pentru a legaliza căsătoriile între persoane de același sex. Între timp, în 2023, CEDO a stabilit că doi homosexuali ucraineni care doreau să se căsătorească au fost discriminați și că Ucraina trebuie să adopte o lege care să le asigure tratament egal.

Rolul drepturilor homosexualilor în politica externă americană are o istorie interesantă. A început cu Barack Obama și a continuat, surprinzător, cu Donald Trump. Este interesant că, în timp ce în SUA căsătoria între homosexuali era respinsă referendum cu referendum, Washingtonul împacheta peste tot în lume drepturile homosexualilor împreuna cu drepturile fundamentale ale omului.

De fapt, istoria aceasta începe înaintea administrației Obama, în 2004, când în capitala Macedoniei au apărut panouri cu sloganul: ”Acceptați este realitatea. Campanie pentru a promova drepturile minorităților sexuale”. Într-un colț al posterelor apărea stema Ambasadei SUA. Afișele fuseseră cumpărate de un ONG gay numit Centrul Civic pentru Drepturile Omului, care primise din partea ambasadei SUA o finanțare de 20.000 de dolari. Confruntat cu iritarea președintelui macedonean Boris Trajkovski, ambasadorul SUA a dezavuat gestul ONG-ului și a spus că banii americani nu fost folosiți corespunzător.

Asta a fost o lecție pentru diplomația americana. Din acel moment, strategia a fost următoarea: diplomații americani nu vor promova fățiș drepturile LGBT, ci se vor limita la condamnarea actelor de violența, a legilor care îi incriminează pe acești oameni și a inegalității în fața legii; ideea era ca drepturile LGBT să nu pară o prioritate. De regulă, când SUA finanțează un program în străinătate, beneficiarii programului trebuie să pună eticheta americană pe munca lor. Însă granturile pentru drepturile omului sunt scutite de această obligație, tocmai pentru că sunt mai sensibile. Grupurile LGBT care primesc finanțare americana pot să facă public acest lucru și la fel de bine pot să nu spună nimic despre sursa banilor.

Această strategie a fost dublată de o poziție expusă amenințător de secretarul de Stat Hillary Clinton, în 2011, la Geneva: ”Drepturile gay sunt drepturile omului și drepturile omului sunt drepturile gay. SUA sunt aliatul vostru și aveți milioane de prieteni în America. Folosiți toate pârghiile diplomației americane, inclusiv influența ajutorului extern pentru  promova drepturile gay în toata lumea”.

Și astfel contribuabilii americani au început să finanțeze, cu sau fără voia lor, o mulțime de proiecte LGBT în întreaga lume – zeci de mii de dolari pentru cluburi gay în școlile din Muntenegru, ale zeci de mii pentru un festival de film gay în Coreea de Sud, ale zeci de mii pentru un serial TV gay în Peru, bani pentru un cvartet de coarde gay în Kazahstan sau pentru spectacole cu travestiți în Ecuador.

Poziția oficială a Departamentului de Stat este că SUA nu încearcă să promoveze prin aceste finanțări căsătoria gay în țările în care ea nu este dorită. Însă, nu de puține ori, diplomații ies din acest cadru și spun că, ”în privința LGBT, nu sunteți de partea bună a istoriei”, așa cum a făcut-o, în 2020, ambasadoarea în Polonia, Georgette Mosbacher. Sau cum a făcut-o ambasadorul Rahm Emmanuel (fost șef de cabinet al lui Barack Obama) în Japonia.

Presiunea pusă de SUA pentru adoptarea ideologiei LGBT nu este mare, cel puțin nu la fel de mare precum cea din partea UE. Croația și Slovenia au adoptat legi pentru uniunea consensuală între persoane de același sex la presiunea UE. SUA au exercitat presiuni doar în Uganda și Egipt. În restul lumii, strategia finanțărilor și selectării unor agenți capabili este mult mai eficientă. Iar harta căsătoriilor gay este o hartă a influenței americane: în afara Europei, zona cu cele mai multe țări ce permit căsătoriile gay este America Latină. Influența SUA este foarte mică în Asia, unde doar Taiwanul permite aceste căsătorii.

ONG-urile LGBT finanțate de SUA în lumea a treia au tras un semnal de alarmă după alegerea lui Donald Trump la Casa Albă, temându-se că potențiala reducere a susținerii materiale americane le va periclita activitatea. De ce ar trebui plătite aceste ONG-uri cu banii cetățenilor americani, daca ele nu pot atrage un minim sprijin în țările lor?

Apoi, mania schimbării sexului și bolile cu transmitere sexuala au devenit o mare problemă în America contemporană. Judecătorii le spun părinților că le vor lua copiii, daca nu acceptă castrarea pe care copiii o doresc. Rata natalității se prăbușește în SUA, iar aproape jumătate dintre copii se nasc în afara căsătoriei. Sunt multe motive pentru care alte țări se pot uita la America și se pot gândi că normele sexualității americane nu sunt tocmai bune. ”Cu toate acestea, America încearcă să impună aceste norme întregii lumi. De ce? Nu știu, nu am un răspuns, însă am două teorii”, scrie Helen Andrews.

Când Hillary Clinton a ținut discursul de la Geneva din 2011, era înconjurată de  mai mulți activiști gay din întreaga lume – Malawi, Lituania, Filipine, Moldova, Jamaica. Unul dintre ei era ucrainean. Se numește Zoryan Kis. Atunci era activist LGBT, iar acum este înalt oficial în Ministerul de Externe de la Kiev, după stagii la National Democratic Institute, Amnesty International și Freedom House. A fi activist gay în Europa de Est pare să fie un mod eficient de a atrage atenția marilor instituții de l Washington. Bart Staszewski a organizat o paradă gay la Lublin, în Polonia, și pentru asta a primit o bursă la Fundația Obama și Atlantic Council. Maksym Eristavi, un activist gay ucrainean din Lvov, a primit bursă la Yale, iar apoi la Atlantic Council, Millenium Leadership Program și Centrul pentru Analiză Politică Europeană din Washington. Totul se leagă. Aceste burse sunt investiții în oameni selectați, integrați apoi în rețelele SUA, fapt ce le va aduce ascensiunea în carieră. Dacă selectezi un homosexual, poți să fii sigur că loialitatea lui față de imperiul american va rămâne una absolută. Câtă vreme SUA le oferă persoanelor LGBT protecție legală specială și un statut social ridicat, va fi în interesul personal al acestor oameni să ridice la maximum influența americană. Ca imperiu gay, America alienează o mulțime de oameni, însă îi inspiră pe alții să se alăture cauzei americane și poate că aceștia din urmă compensează prin eficiență faptul că sunt mult mai puțini.

Cele de mai sus sună puțin conspiraționist chiar și pentru statul profund, motiv pentru care vin cu a doua teorie, în care am mai multă încredere. Drepturile LGBT au fost mereu un mecanism eficient prin care liberalii îi neutralizează pe conservatori. Când defavorizarea homosexualilor devine ilegală – asta fac legile pentru protecția drepturilor LGBT – instituțiile cu valori tradiționale încep să opereze tot mai greu în dezbaterile publice. Li se spune că nu mai pot să înființeze școli, fundații de caritate, spitale sau orice alte o mulțime de afaceri. Mesajul este că tradiționaliștii pot crede ce vor, însă cu condiția de a rămâne inerți din punct de vedere politic și comercial”.

”În octombrie 2022, congresmenul democrat Jamie Raskin, a spus că războiul din Ucraina este justificat prin faptul că «Moscova este un centru al tiraniei corupte, un centru mondial al antifeminismului, al urii anti-homosexuale și anti-trans, precum și un centru de export al teoriei înlocuirii populației». Dacă aderarea la ideologia gay devine o măsură a loialității fața de propria țară, așa cum sugerează Raskin, înseamnă că critica acestei ideologii este trădare. Până și conaționalii devin dușmani. Acesta este obiectivul stângii, ceea ce explică de ce promovează în străinătate o revoluție sexuală care nu este acceptată pe de-a-ntregul acasă. Vor ca toți cei care critică ultimele excese trans să poată fi repede etichetați drept idioți utili ai lui Putin și dușmani ai Americii. Asta, și nu necazul travestiților din Senegal, este motivația care poate dezlega misterul acestei politici americane.”

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 35

65 de Comentarii

 1. Care este scopul final in promovarea homalailor ciudati ? Cit timp majoritatea oamenilor normali si cu bun simt vor mai tolera asemenea indivizi defecti ?

 2. Multi cred ca SUA a luat-o razna. Dar adevarul este ca vor sa reduca numarul populatiei. Terra are 8 miliarde de locuitori. Iar tarile depopulate si prostite sunt mai usor de exploatat si de cucerit. Cate afaceri a facut fiul lui Biden in Ucraina ?!! Nimeni nu le stie cu adevarat.

 3. Ha, Ha, Ha !
  Mereu am bănuit că printre „idioții utili” ai lu’ Jeglen’Sky de pe forum (clone, rumburkaki, lențe popa GENIALU, sănduki și restu’ Cetei lu’ Pițigoi) se află o grămadă de VESELI cu pene MÂNDRE în 🌈…
  Sa Zică clona dacă nu-i așa, măRog…😂

 4. Trolaci li🌈curicieni, vă ordon, cu fermitate și aplomb!

 5. Faptul ca sunt bolnavi din naștere, nu poate fi o scuza pentru impertinenta și gândirea antidemocratica pe care o promovează. O mana de anormali doresc sa ne impună agenda lor cu tancurile și bratul lgbtiqidt al Americii și UE. cică alea sunt valori democratice. La fel cum sunt și cele impuse de energia verde. Interesant este ca o mana de debusolați și de bolnavi doresc sa conducă o planeta făcând apel la toleranta și respect când ei dau cu toleranta și respectul de pământ ucigandu-le. Fără lgbtiqisti în funcții publice. Lgbtiqismul ucide.

 6. Bancherii „elite” care conduc lumea vestica sunt gay. De aceea ei doresc legitimizarea LGBTQ , doresc ca lumea sa fie incantata de asta sa adopte toti acest stil de viata. Nimic nu e intamplator si forta uriasa cu care este impinsa aceasta miscare ne arata ca numai cei care conduc jumatate din lume ar putea promova asta pe toate planurile de la politica de stat, ambasade, scoli, companii etc.

 7. Ceea ce face SUA acasa la ea nu priveste Romania pentru ca romanii nu traiesc in America sa se supuna Constitutiei americane.
  Romania are adoptate propriile legi in ceea ce priveste discriminarea cetatenilor sai.

 8. boala psihica lgbt-ul… putini recunosc…multi nevindecati…

  interesenata e alegerea curcubeului insa… sint lucruri care rezoneaza in fiinta umana iar aceasta habar nu are de unde vine… mari jigodii si imbecili cei care pun la cale depravarea si imprastie boala lgbt in lume…

 9. Nici un cuvânțel dexpre opoziția Ungariei si activitatea beneficã al ambasadorului american, care tŕáieste în càsnicie, având un soț si doi copii…infiați,Omisiunea spune múlté despre lasitatea oamenilor din media…

 10. Chiar asa!
  Asta cu lgbtq e problema falsa. De ce sa fie discriminati alesii doar pentru ca fura? Sunt hetero, se pocaiesc pe lumea cealalta, vilele si averile furate se recupereaza altadata. Prinde hotul, scoate-i ochii!
  De ce sa vorbim de impostura cand sunt tot mergatori la biserica? Sunt doar curati cu duhul si plini de har pana la ultimul preot. De ce sa vorbim de separarea puterilor in stat cat timp biserica este statul?
  De ce sa vrea Romania sa fie ca in America? Se discuta mult despre eliminarea pensiilor speciale si iata ca nu numai ca nu s-au eliminat, dar au si crescut pe 2024. In Romania se intampla minuni.

 11. Promovarea sodomiei face parte din strategia de distrugere pervertire si coborare a omului mai jos decat animalele, alaturi de demoni in iad, de catre satana-tatal minciunii, tatal evreilor sionisti care se cred „alesi”, iar noi ceilalti santem sclavii lor, animale numai bune de exploatat si ucis! Aceasta este explicatia pentru care evreii care ai ocupat Ucraina si Palestina trimit cu atata usurinta la moarte sute de mii de oameni…aceasta este explicatia si pentru tara noastra ocupata de 34 de ani de aceiasi evrei sionisti care au actionat cu o ura infernala impotriva noastra de au distrus si jefuit toate resursele bogatia tarii de ne-au alungat 5-6 milioane afara din tara, iar alti 5-6 milioane sclavi la aceleasi corporatii multinationale si banci patronate de iudeomasonii globalisti satanisti…
  Aceasta este explicatia pentru distrugerea viitorului poporului nostru, anume distrugerea si pervertirea copiilor a tinererului cu desfrau,lgbt, sodomie, droguri, „educatie” sexuala…de la varste cat mai fragede de la 4-5 ani…

  TREZEŞTE-TE ! Ridică-te împotriva alogenilor paraziţi iudeomasoni care ne-au ocupat, ne jefuiesc şi ne gonesc din țara noastră aducând în loc arabi, negri, asiatici, distrug copii, viitorul ţării, prin lgbt, desfrâu, droguri! Nu le mai da putere prin minciuna cardului bancar, „banul” digital ! Aruncă-l la gunoi, foloseşte numai banii numerar şi cere urgent revenirea la moneda fizică din aur ! Trezeşte-te ! Ridică-te!

 12. americanii au construit ptr amerindieni rezervatii , asa trebuie sa faca si cu sodomitii..! sa traiasca in lumea lor , democratic , sa se inmulteasca !! am vazut ca mai nou, si barbatii pot ramane gravizi ..!asa ca ” partenerul strategic” sa-i ia pe toti si sa-i duca la ei in democratie ..!

 13. omenirea va trebui sa vina cu un raspuns radical fata de asta. Asa ceva e de natura bolilor mintale. Ameninta „Homo Sapiens” cu degenerare ireversibila. Cum „Freedom & Democracy” nu le mai lucreaza (dovedindu-se vorbe seci) Vestul , Americanii in special au scos asta la inaintare.

 14. Homosexualitatea face parte din patologia psihică si este încadrată in categoria disforiilor sexuale, alaturi de sadism, masochis., pedofilie și alte dileli mai puțin vizibile, ea nu este congenitală, Marius.Ea apare în cadrul familiilor disfuncționale ca urmare a sexualizării unei traume de către copilul foarte mic.Homosexualii de tipul ăsta au resentimente profunde față de majoritatea hetero și pentru asta sunt folositori eliților, care au si ei dilelile lor.Lumea e condusă de bolnavi psihic, si asta nu de ieri-alaltăieri.Unul potcovit cu o asemenea afectiune e Micron.Dacă-i luati la biografie pe liderii Europei o să va mire procentul atipicilor.Tipic ar fi un familist gen un bărbat, o femeie, unul sau mai mulți copii, nix amante,Alaturi de blm aka diversii arabi cărați în Europa, ei sunt armata de ocupatie desemnata de eliti împotriva omului simplu pe care-l vor sclav.Iar pentru asta mai au nevoie de un război unde majoritatea sa moară.Criza e prea riscantă, grupurile gen migrantii s-ar putea să-i măcelăreasca.Asta-i tot.Până când vom avea această inutilitate toxica ce-si spune”artă”numită”politica” vom avea periodic dezastre.Singurul profitor adevarat de peurma ei este marea finantă, o indystrie de clăbjci unde se fura omul cu hârtii ce spun povești despre viitor, un poker planetar jucat , mai nou, de roboți.Bursele sunt păcănelele unde omul e furat, fie ca joacă fie ca nu.

 15. In USA au ajuns la putere BOLSEVICII LEGHEBETISTI. La fel si in TABARA MILITARA AMERICANA numita UE. Bolsevismului nu i se poate opune nimic decat COASA SI SATARUL. Sa li se schimbe sexul, pe viu, in piete publice.

 16. S-ar putea să fie doar un articol manipulator pentru a lua pulsul plebei pe subiectul legalizării în viitorul apropiat al concubinajului gay și a molestării de copii. Toată șarada LGBT tinde să fie mai degrabă o operațiune a serviciilor străine altele decât din vest, o operațiune de imbecilizare a plebei tinere pentru a fi mai ușor preluați și controlați

 17. Dezintegrarea hegemonului sa început de la cap.. Feciorul lui Biden și înregistrările din laptop-ul lui arată clar acest lucru.. Legile antiLGBT a lui Pitin au provocat ura disperată a scarbelor globaliste.. LGBT-ul e ca o torpilă socială menită să clatine fundamentul societății din fiecare țară- familia.. Puțin i-a ghicit și i-a trimis pe adresa cuvenită..

 18. Homalai din toate partile unitiv a . Dar facet i cerc sa nu ramana unul nesatifacut.
  Fara prezervative ca distruge natura.

 19. Primul steag din imagine e si cel mai misto si explicit ! Cel care are gauricea desenata pe el ! …

 20. MIORITA,te „manca” rău subiectul ,atât de rău încât nu mai știi unde sa te scarpini.
  Vezi asta e problema voastră „de baza”că va deranjata că noi cei mulți suntem HETERO ,dar asa-i normal nu invers și noi vă lăsăm în pace ,voi aveți treabă cu noi ,voi sunteți cei agresivi și ce mă deranjează cel mai mult e PROZELITISMUL ,care la voi e mai al dracului decât la Martorii

  lui Ehova ,care au în crezul lor prozelitismul și e rolul lor pe pământ.
  In acest moment SUA se folosește de voi pentru dezbinare,diversiune ,ura.
  Cu ajutorul vostru al LGBT SUA au instalat Porno Teroarea Mondială cum ii spun eu.
  Cine crede că ce se întâmplă în Israel e o întâmplare se înșală amarnic.Acolo totul se întâmplă pentru că evreii s-au săturat de traznaile americane iar Soros nu are voie să pună piciorul în Israel.
  Soros nu e de capul lui este sprijinit de serviciile americane în tot ce face,este chiar „invenția” serviciilor americane.
  Miorita ,eu nu am treabă cu tine,tu ai cu mine pentru că așa te învață propaganda!
  De când e lumea o familie are la baza ei un bărbat și o femeie,asta era și înainte de apariția Creștinismului,așa că ura ta împotriva credinței este de fapt ura împotriva normalității.

 21. Foarte curind probabil ca un barbat care va intoarce capul pe strada dupa o femeie frumoasa (dar nu s-o fluiere, ca golanii !) probabil ca va fi arestat, considerat „anormal” si trimis la „reeducare”, cum faceau khmerii rosii cu cambodgienii lor !

 22. Dupa modul in care mascariciul khazar criminal de la Kiev si-a dus la pieire propriul popor, am eu asa impresia ca legea aia care sa permita casatoriile intre doi barbati (?! oroare !) chiar nu va mai avea nici un rost, din simplul motiv ca in Ucraina nu vor mai fi barbati ! Aaa, da … dupa numarul de vaduve, probabil aplicabila, dar pentru femei … cit despre infierile de copii de catre acesti defecti (din nou, oroare !) … vor fi cu sutele de mii „disponibili”, ramasi orfani … vorba ceea, „cacalau, maria ta !”

 23. … Georgette Mosbacher … Rahm Emmanuel (ambasadori ai Marelui Licurici …) ! Imi reaminteste si mie cineva, specialist in geografie si istorie antica (si putina religie), cam pe unde se aflau vestitele Sodoma si Gomora ? …

 24. Ți se impune bre.. Musai să te uiți la decadența și mizeria umană care-ti defilează pe străzi, care face festivaluri și pe cae musai ca la starea civilă șă-i declari soț-soție,..Deci eși slugă, ești neutralizat,. Nu ai voință și de fapt nu poți face ceea ce vrei,. in numele marii libertăți,. Și unora asta e normalul,.. Ca de altfel pupatul picioarelor cioroiului in timp ce ceri iertare in genunchi..Slavă Domnului din asta s-au mai lecuit..Dar cu consumatorii de banană cu ciocolată,. e grav, că de acu iți intră in școli,..cu ideologia mai rea decât drogurile..Permiți ??? De ce ???

 25. Singura șansă ca să rămânem niște oameni normali este sa urmam exemplul Rusiei și al Ungariei, altfel copiii si nepoții nostri nu vor scapa de lgbtq-izarea impusă de globalistii fără Dumnezeu!

 26. Rusia chiar e o tiranie coruptă, dar corupte sunt şi SUA. Iar proiectul de transformare a oamenilor în animale-sclavi este orice numai drepturile omului nu. Luaţi-vă imperiul CURcubeULUI şi băgaţivi-l în CURcubeu!

 27. Minoritatile etnice si sexuale au drepturi.
  Dar din vest impinga atat de mult lucrurile vor in comunism nu rosu cum era, unul curcubeu adus de mari corporatii si banci prin globalizare. Cu permisiunea slugilor politice sau securiste, subordonate unor guverne din vest.
  Ciuca, Ciolacu si Iohannis s-au facut presh vest in est. Si mai vor, din moment ce si-au anuntat candidaturile.

 28. Bătrânelu’ drept grăi ovina deși te țintii fix în frunte, pardon, în șpețială.Cât despre poponauți, cât timp nu sunt în politică ca grup, într-adevăr, nu le are nimeni treaba.Douglas Murray e un exemplu.Si ce exemplu! Dar nu le ai tu p-astea.Fiecare cu ce-l doare.

 29. Zelenski ar trebui sa se gandeasca serios la cum isi vor creste ucrainienii copiii dupa acest razboi nu la modul in care si-o trag in vazul lumii democratice LGBT-istii ucrainieni.Atat poate ,atat duce!

 30. Octombrie 2022- congresmeanul democrat Jamie Raskin afirma ca razboiul din Ucraina este justificat prin faptul că «Moscova este un centru al tiraniei corupte, un centru mondial al antifeminismului, al urii anti-homosexuale și anti-trans, precum și un centru de export al teoriei înlocuirii populației». Dacă aderarea la ideologia gay devine o măsură a loialității fața de propria țară, așa cum sugerează Raskin, înseamnă că critica acestei ideologii este trădare. Până și conaționalii devin dușmani. Acesta este obiectivul stângii, ceea ce explică de ce promovează în străinătate o revoluție sexuală care nu este acceptată pe de-a-ntregul acasă. Vor ca toți cei care critică ultimele excese trans să poată fi repede etichetați drept idioți utili ai lui Putin și dușmani ai Americii.” Rezolvarea acestei pandemii tine de domeniul economiei rurale, care de mii de ani o rezolva strict veterinar. Se scopesc animalele care nu dau randament, lapte, oua, lana , fatari,etc ecl. si se dupa ingrasare se pun la fum.Pentru binele umanitatii.

 31. Pe Zelenski chiar ca-l doare la basca de copiii ucraineni (aia pe care, pe modelul „sefului” unui stat vecin, inca nu i-a vindut …). Cind situatia chiar se va nasoli in Ucraina iar sefu’ de la Washington il va „extrage”, isi va pune palma in cur (ca un adevarat LGBT, nu palma lui, ci a altuia …) si se va cara la una din vilele al caror proprietar este (Italia, Florida, alegerea va fi dificila …)

 32. 1. Oameni buni, chiar nu ați înțeles, sau vă faceți că nu înțelegeți? Progresismul și stângismul, exacerbarea problemelor de tot felul inventate pentru mulțime de minorități, justificarea căcăcioasă a războaielor proxy (care sunt, of course, mai ales neprovocate (????) sunt expresia tacticii noi a marelui capital, american în primul rând, de a-ți menține și consolida poziția pe seama proștilor manevrați. Ia să spui că nu este așa că mintenaș devii antiamerican, antieuropean, antidemocrat, anti, anti , anti! Această ofensivă este noua reformare a capitalismului (care se simte încolțit de revolte gata să izbucneasacă) conform zicerii celebre: lupu păru-și schimbă, dar năravul ba! Profitul, tovarăși, e legea supremă, nu omul! În esență, asta e! Rahat Libertate! Libertate, să ce? Să plece românii din țara lor în bejenie, să slugărească pe alții, să aibă din nou frig, să se lupte cu prețurile?? Manipularea asta cu Libertatea e de doi bani, cât timp nu se înțelege ce este și cum să servească omul!Cât de trist! Văd la TV manifestația „revoluționarilor„ timișoreni (nu prea mulți însă) cu patalama, probabil, cum că ce mare ispravă au făcut și, la aceeași TV, după aceea alte manifestații ale unor „reacționari„ care protestau că au salarii de mizerie„ și amenințau că o să facă grevă generală etc. Măi să fie, care e realitatea? Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă cele două manifestații s-ar fi întâlnit pe aceeași stradă venind din sensuri opuse! Desigur că protestele de atunci au avut justificare în 89 și nu a fost greu ca „masele„ să achieseze la manipulările făcute de tot felul de „agenturilii„ Oricum, raportat la populația României, „revoluționarii„ erau un procednt f mic, așa că „rivuluția„ n-a fost a poporului român. Majoritate românilor erau clar împotriva regimului CEaușescu, tot mai subminat de mulți tovarăși de ai lui.

 33. 2. Dar domnea o stare de confuzionare, cum se zice acuma, și în subconștient încolțea teama ce s-a adeverit că după aceea că n-o să curgă lapte și miere. De aia au votat românii 85% cu Iliescu la primle alegeri după! Deci, nu de dragul capitalismului. Se dorea și încă se dorește un socialism cu elemnete liberale, dar cu „fața umană„. Comunism n-a fost niciodată și nici nu va fi, ptr că e o utopie”. La 2 ani după am fost la Timișoarea și ca coadă la benzină am provocat: glorie eroilor Timișoarei, am zis. Unul s-a întors la mimine ți m-a apostrofat: lasă-ne domle, dreacu, cu eroii, pentru că deși unii dați căzuți în luptă la o juma de an i-am văzut vii și nevătămați pe străzile Timișoarei. Desigur, era un „comunist„ retardat și reacționar! Eu le-aș zice „revoluționarilor„, da, e bine că vreți să cinstiți pe cei căzuți (cîți, cine a mai tras?) dar să strigi la 34 de ani Libertate și după aceea să mergeți pe la casele voastre este o lașitate! Dacă tot sunteți „revoluționari„ după depunerea de coroane trebuia să continuați pe străzi din Timișoara și în toată țara și să răsturnați capitalismul, că ăsta asuprește pe om acuma și răsturnați-l! Chestia că tot „comuniștii„ e la putere este o prostie! A aaaaa! Că urmașii unora din fostele instituții de forță sunt la putere NU înseamnă că ăștia mai au ceva de a face cu „comunismul„. Din moment ce s-a dat drumul la proprietate (prin furt, corupție, mafie etc) tovarășii respectivi au devenit niște capitaliști rapace, fără nicio fărâmmă de comunism pe ei. Pe urmă, nu uitații și alți concurenți din tabăra opusă lor când au ajuns la putere au făcut exact ce au făcut urmașii ălorlalți.

 34. In mod normal pe prima pagina din toate ziarele lumii ar fi trebuit sa fie azi imaginea cu asistentul unui senator democrat american, cum e ….. in … in sala Senatului American in care au loc sedinte de audiere a comisiilor. Filmuletzul e pe net. In Virginia, alesii in consiliul unei scoli au votat cu mana nu pe Biblie sau alta carte religioasa, ci pe o carte de pedofili. SUA este cea care conduce decaderea civilizatiei umane din „vestul civilizat”

 35. 3. Așa că, stimați tovarăi, știți bancul cu Dincă: „Din kktul ăsta nu ne mai scate nimeni!„ și să nu mai chițăiți, ci cu Eminescu în frunte, înainte, marș!: „ Zdrobiți orânduiala cea crudă și nedreaptă….„ Deci, nu mai faceți pe voi de frică, ziceți și faceți pe aia dreaptă. Suntem datori viitorimii și Patriei Române!

 36. Mentionez ca am doi soti si o sotie trans care traim in familie si dormim cu copiii nostri adoptati ducand o activitate benefica de legalizare am iubirii man to child.

 37. Interesant, stiti cine era mare fan al pedepsirii homosexualilor? Un baiat pe nume Adolf. Stiu, stiu, voi nu sunteti nazisti, doar ca sunteti de acord cu parerea lor despre LGBT, emigranti in general, iar evreii conduc lumea in secret si sunt de vina cam pentru orice.

 38. Cum pot sclavetii sovietici sa acuze SUA de toate relele de pe Lume, inclusiv chestiunea lgbt, cand orice om instruit si vertical cunoaste CONSERVATORISMUL BIGOT american SECULAR!!!

  CONSERVATORISM BIGOT ramas aproape intact cu toate eforturile PROFI din marile universitati occidentale CAPTURATE de aceste SLUGI DEPLIN CONSPITATE ale Comintern de a PERVERTI CONSTIINTELE TINERILOR, intrucat stiu ca cu MATURII si VARSTNICII nu au succes!!!

  PROFII clonati dintre legendati deveniti autohtoni dupa cateva generatii, PROFI legendati ca autohtoni de o generatie, respectiv PROSPATURI din Europa si in fine PROFI invitati SEZONIER sa PERVERTEASCA CONSTIINTELE TINERILOR americani si europeni!!!

  In paralel prin intretinerea unei INDUSTRII INTERNATIONALE A DROGURILOR dirijate majoritar catre SUA si Europa o mare parte din tineret a fost transformat in DEPENDENTI care pentru asigurarea „tainului” zilnic fura, ucid si SE PROSTITUIAZA inclusiv LGBT!!!

 39. Cea mai mare proportia de gays a fost printre militari nazisti. Se stie ca si generalii din armata hitlerista faciau petreceri in care tipii dansau imbratizati, in bikini, se pupau in gura intre ei si dupa cea perechile de militari se culcau impreuna, indiferent de gradul lor. Daca te gindesti sa fie homosexuali, era singurura trasatura omeneasca acestor monstri si criminali. Adica, homosexualitate si celelalte ” deviere” sexuale sint trasaturi omenesti, place sau nu si prin urmare, persoanele care le practica nu trebuie sa fi agresate sau discriminate. Proportia homosexualilor e egala in toate societatile. Pe de alta parte, Etologii si biologii au demostrat,
  ca homosexualitate se da intre animale, ca bonobos si chiar gorila.

 40. Progresistii vor sa-i bage in aceiasi oala pe LGBTQIA si pe musulmani. In mod sigur vor sa aiba de-a face unii cu altii, doar in capul progresistilor sa le iasa bine propaganda cu toleranta si iubirea. Au culminat cu aiureala in administratia lui Biden. Cand musulmanilor le cere exact opusul religia. Prostia este in capul statului. Prostul la fel, de se impiedica, de da in gropi.

 41. In 1989 s-au intamplat lucruri ,nu vad acest ziar sa discute despre mortii revolutiei. Despre faptul ca tinerii au strigat in strada „Jos Ceausescu, Jos Comunismul”. In schimb voi o dati pe tampenii .Nu va este rusine? Stiu, cum sa nu stiu. Provocarea dacilor liberi,panica zilnica pentru prosti.

 42. (d)Efectul politicilor si campaniilor progresiste in general. Au dezgustat pana la scarbit electoratul de peste tot. Iminenta realegere a lui Trump, a bagat eurocratii in sedinta de urgenta la Brucsel. Procurorii lui Biden lucreaza la dosare. Mai au putin si-i coopteaza pe alde Portocala si Kodrutza, la fabrica.
  Si miliardele date de Soros se intorc fix impotriva progresistilor si liberalilor.

 43. Nu intra la agresiune sexuala ce fac ciumele astea cu minorii in scoli? Daca eu fac doar o remarca fata de colega de birou deja urla ca e agresiune sexuala.
  Hai poponariilor, explicati !!!

 44. Hitler, dacă era homosexual, cu siguranță nu era în mod exclusiv. Se pare că liderul Tineretului nazist, Baldur von Schirach, era bisexual; avocatul privat al lui Hitler, directorul juridic al Reichului, ministrul justiției, măcelarul guvernator general al Poloniei Hans Frank, haterul public de homosexuali, era homosexual; adjutantul lui Hitler, Wilhelm Bruckner, este bisexual; Walter Funk, ministrul economiei și consilier financiar personal al lui Hitler a fost un homosexual „notoriu”. Lui Goering îi plăcea să se îmbrace în drag queen și să poarte machiaj de ,,front”; Șoferul lui Hitler și odinioară secretar personal, Emile Maurice, de asemenea, era homosexual, la fel ca și pornograful Julius Streicher, care a fost inițial profesor. Proclivitățile pederastice ale șefului SS Heinrich Himmler au fost surprinse pe film de regizorul nazist Walter Frenz. Reinhard Heydrich, creierul pogromului Kristallnacht și al lagărelor era homosexual. Richard Grunberger povestește despre o petrecere susținută de propagandistul nazist, Joseph Goebbels, care a degenerat într-o orgie homosexuală. O biografie recentă a lui Albert Speer de Gitta Sereny vorbește despre o relație un „homo-erotica” dintre Speer și Hitler. În februarie 1933, Hitler a interzis pornografia, barurile homosexuale și băile și grupurile care promovau „drepturile homosexualilor”. Aparent, acest decret a fost o condamnare generală a tuturor activitatilor homosexuale în Germania, dar în practică a servit doar ca un alt mijloc de a găsi și distruge grupuri și indivizi anti-nazisti. Hitler și majoritatea naziștilor de vârf erau devianti. Așa-numitele „epurări împotriva homosexualilor” au fost doar mijloace de a găsi și distruge inamicii politici, precum și gasirea de documente dezvăluitoare/penioase/incriminatoare despre obiceiurile sexuale.

 45. De abia astept sa vina o „cucoana” din alea fardate si rujate, „careia” pina in urma cu citeva zile vecinii i se adresau cu „domnule”, la gradinita ca sa-i citeasca povesti copilului … pe bita de baseball de dupa usa s-a cam pus praful … de minge nici nu e nevoie, capul cucoanei serveste de minune …

 46. Nu doar in Germania nazista exista un sistem homocult militar. Kay Griggs, soția colonelului George Raymond Griggs al Corpului de Marină din SUA, fost șef al Operațiunilor Psihologice ale NATO, spune ca se practica rituri de inițiere homosexuală în armata SUA, în special în cadrul Marinei; exista cazuri bine documentate de agresiune homosexuală și hetero, deseori sub formă de viol, în rândul personalităților militare americane și al unor oameni de stat de seamă, Henry Kissinger fiind numit cu voce tare de doamna Griggs. Povestea oferă un gust al confuziei trăite de sclavii MK actuali, în timp ce detaliile scenariului își supun spectatorii la unele din acele răsturnări ale minții: iluzie, înșelăciune, inversare și vorbire dublă.
  „Cu ce își câștigă soțul meu traiul, este să antreneze mercenari – băieți din țări precum România, Republica Dominicană, Haiti. Îi antrenează să fie criminali, iar dolarii contribuabililor plătesc pentru asta.” Kay Griggs

 47. Nh e de mirare,@Intox.În fond WEF-ful e o organizație nazistă iar în high society abundă poponariatul dar și snufferismul si pedofilia.Bogăția dilește.Snuffăreala de care se vb.mult prea rar este o formă de sadism aplicată copiilor mici vânduți de traficanți care sunt torturați până la moarte spre deliciul unor cercuri”selecte” de tembeli, în general aristocrați, evident intangibili, practică relativ comună încă imediat de după război când „materialul” era relativ abundent.Ăștia trasează azi viitorul pentru că vitejii de canapea se ascund in șpaiț pe la revoluții si apar pe urma cu opinii gen ‘noi nu gândim” acceptând cu ușurință crima când nu-i atinge. Respectând diferentele, e și cazul României, deși oglinda supară pe multi, pe când alții sunt, în secret, mândrii de „șmekeria” lor pentru că, nu-i așa, totul e să nu fii prins, să fii „orientat”.Celor care se ofusca de buda datoriilor in care e băgată România cu complicitatea lor le tot spun că”ce pot eu să fac…” nu e soluția corectă, ci cea a lui Iisus”Îndrăzniți, eu am biruit lumea”.Cu camuflajul ăsta ne-am trezit condusi de criminali și complicii si odraslele lor.Se poate mai rău? Firește, se poate.Trebuie doar răbdare, un oftat și un „o să vedem, ne-om descurca cumva, ce poti să faci…”.

 48. Cominternul a recrutat ASASINI nazisti dintre homosexuali si a fabricat homosexuali folosind agenti special instruiti in acest scop nobil pentru torpilarea SOCIETATII TRADITIONALE!!! Cand un asrfel de homo notoriu a devenit periculos pentru Cauza Hitler a aranjat in 1934 LICHIDAREA lui impreuna cu acolitii, unii „normali”, dar bantuiti precum hemo roizii de ANTISEMITISM GENOCIDAR”, vezi core seful hemoroizilor!!! Metoda folosita ulterior si in Romania pentru INSCENAREA ASASINARII lui Zelensky si repetata in 1940…

  Ma gandesc cu frisoane daca HAITELE imi permiteau sa afirm ceea ce in mod exceptional si-a permis, PE DREPT, camaradul lor Armand care e utilizat extrem de rar, fara sa ma faca zob!!! Cu Armand e alta mancare de peste, fiind in familie/HAITE…

  Nu mai spun ca „evolutionistii” sunt in tema cu deviatiile din Lumea animalelor, instinctul trebuind satisfacut, antrenat, cand
  nicio femela nu-si plimba nurii prin terenul marcat de mascul…

  Reiterez, respectivii trebuie sa nu-si exibe public inclinatiile, iar pederastii pedepsiti exemplar…

 49. Ai MARE Dreptate Mare ScurS,

  da’UITI cu Gratie ca SI Ideea ta si a Ungurilor in General, ca NVOI sunteti ALTFEL decat Popoarele din Jur si deci,

  indreptatiti sa le inghesuiti intr-o Ungarie MARE in care VOI sa fiti GROFII,

  este TOT o Boala PSIHICA, precum Comportamentele LGTB … 🙂

 50. Pentru Lgbt-isti am in singur lucru de spus,jos ghearele de pe copii!

 51. HARTIA DE TURNESOL e consecventa reusind sa-i demaste si pe „piticii cracanati” care se dedau infam ca fiind antisovietici…E o monstruozitate impardonabila sa vorbesti de „revolutie” intr-o TZARA unde vietzuieste un POPOR incapabil de orice reactie de masa
  fatza de ASASINII IDEOLOGIEI GENOCIDULUI care-l TERORIZEAZA de 75 de ani NEINTRERUPT!!!

  DIVERSIUNILE in CASCADA dintre 14 decembrie 1989 si 12 ianuarie 1990 nu-i pot clinti pe APOLOGETII ASASINILOR sa recunoasca fara rezerve, ca orice oameni normali, ca POPORUL NU A AVUT NICIO CONTRIBUTIE, alta decat a unor colective de munca SCOASE FORTZAT la MITINGURI NEORDONATE Ceausescu!!! TOATE ACESTE MITINGURI AU FOST SPARTE precum in 21 decembrie la Sala Palatului!!!

  Toate MITINGURILE au scos organizat in strada SUTE DE MII, respectiv ZECI DE MII DE OAMENI la Bucuresti si in majoritatea marilor orase, MULT MAI MULTI DECAT INCAPEAU IN PIETELE CONSILIILOR JUDETENE, IN ASTEPTARE sa fie dirijati acolo, ca masa „revolutionara” de manevra!!! Sa creada gospodinele ramase acasa cu copiii ca s-a „rasculat” popolul, vorba lu dez axon natul rollasonat!!!

 52. Charlie, tu ma iubesti sau ma urasti daca ma pomenesti pana si intr-un astfel de context?
  Daca vrei sa stii, parerea mea este ca problema ar trebui privita cu maturitate. Sunt oameni cu astfel de constructii psihice care trebuiesc acceptati. Bine omule, tu esti asa, asa simti, ti-ai gasit un iubit, fiti fericiti! Parerea mea este ca daca sunt acceptati nu vor mai incerca tot felul de manevre pentru a se impune.
  Trebuie sa fie acceptati pentru ca, altfel, ei vor fi nefeiciti dar îi vor nenoroci si pe altii incercand sa para ce nu sunt.

 53. Mult zgomot si pentru ce.
  Totul se rezuma la nu pune botul si rEJECT la orice ce trimit ei, fara discutii. Ejectat la gunoi „valorile vestului”, cand este extrem de clar ce, de unde vine, cine aduce si mai important cine sustine de sus, din politica. Obedientii de stiu, de partid si de stat ghiocel, si lingaii de lins clantzele la Inalta Poarta.

 54. Încăpățânarea neo-marxiștilor americani de a susține niște aberații sexuale de tip LGBTQ este de sorginte satanică.
  Cine are urechi de auzit să audă. Nu se vor opri aici.

 55. Contextele in care il pomenesc pe core/Core cu garniturile de pseudonime de rezerva si clonele din HAITE sunt de fiecare data increngaturile care-i leaga ombilical-dogmatic…Contradictia dintre ce a spus extrem de difuz intr-un punct, deasemenea ca ar trebui acceptati si monstruozitatile hemo roizilor cu care se amusineaza e abrupta si-i demasca FARISEISMUL!!!

  Nici nu recunoscuse bine hemo roid ca ei se identifica in gandire si nesimtiri strangandu-l la piept de era ca-si dea Duhul Sfant
  si core/Core recidiveaza in rastalmacirea atitudinii mele care NU E NICI IUBIRE SI NICI URA, doar DISPRET si apoi MILA!!!

  Voi ati fost inventati sa-mi diminuati IMPACTUL ADEVARURILOR, sa ma faceti „nebun” sau ca „delirez”…

 56. Oooo, dispret si mila!
  Dispretul este un fel de ura iar mila este un fel de iubire. Nici ura, nici iubire, ar insemna indiferenta. Daca nu ai avea sentimente, nici nu m-ai observa.
  Adevarul este ca suntem total diferiti. Tu esti prin firea ta acuzator iar eu, prin firea mea sunt aparator. Asa am ajuns sa ne intersectam. Ai tu un fel alambicat de a gandi si te razbuni pe mine pentru ca te-am contrazis. Ti-am parat niste lovituri. Hmmm, asta este, as face-o oricand pentru ca toti avem si bine si rau in noi, diferenta o fac proportiile.

 57. Intre preotimea catolica procentul homosexualilor depaseste 80- 90%, sigur, din care un procent enorm sint si pedofili. Am inteles ca situatia se repeta la muslimi si la evrei.

 58. Blestematzii Anglo-Saxoni din SUA vor sa extermine toate celelalte popoare asha cum au fost deja ucishi Mohicanii. Se folosesc toate metodele in cazul Japonezilor inclusiv bombele atomice. Televiziunea Japoneza NHK ne spune ca dupa WW2 medicii Americani au venit in Japonia cica pentru a trata ranitzii. Mai tarziu medicii Japonezi au descoperit ca Americanii sterilizasera milioane de femei Japoneze shi natalitatea in Japonia nu s-a redresat nici-o-data. Pentru exterminarea Chinezilor s-a folosit arma bacteriologica Covid creata in SUA in laboratorul de arme bacteriologice de la Fort Detrich. Sigur shi homosexualii shi lesbienele sunt utili in razboiul de extrminare impotriva poporului Roman numit de Blestematzii Anglo-Saxoni „inferior” de „rasa Latina” dar evident nu este singura metoda mult mai eficientzi fiind calaii nazishti pushi de CIA la Kiev.

 59. Ai o scuză penibila, Charlie. Ori ești un tip infatuat cu idei fixe, departe de tot ce s-a întâmplat atunci,ori n-ai existat pe vremea aia și vorbesti din auzite, ori tu sau vreunul din familia ta a participat la represiune, dar da, bolsevismul a avut o puternică componenta de deviaționism sexual de la început.În posturile”de incredere” au ajuns dilii, inclusiv din zona disforiilor sexuale, de unde sadismul lor.Si naziștii au avut, evident, porția lor ori nazismul si comunismul sunt fețele aceleiași monede-fascismul in care ne scufundăm azi.Un sfat, ia-l cum vrei, dar nu nega niciodată faptele în fata celor care le-au trăit.Poti interpreta tot ce vrei, mai puțin evidenta.

 60. Sa condamni atitudinile acuzatoare fatza de GENOCIDUL ultimilor 75 de ani mi se pare mai grav ca orice, mai ales la persoanele care „acuza” sentimente pentru aceasta TZARA si acest POPOR…Nu-mi vine a crede ochilor, hemo roidul recunoaste un ADEVAR axiomatic, sclavetii ceausisti GANDESC si SIMT IDENTIC, iar core/Core/Hmmm pretinde ca suntem „diferiti”…

  De cate ori un sclavete a vrut sa-si rupa „lanturile” pe chestiuni punctuale evidente, DE NERASTALMACIT, de fiecare data a fost readus in HAITA dupa ce si-a reinoit juramintele de credinta si supunere oarba…Voi vreti inghetarea in proiectul Ilici GENOCID, simple rotatii de cadre, pentru ca nu exista intelectuali/politicieni NEINREGIMENTATI, inclusiv autodeclaratii antirasputinisti!

 61. Ce spui tu,Charlie, e, poate, Bucurestiul.La Timișoara lucrurile au stat complet altfel.Dealtfel circula o expresie de mare adevăr”Revoluția s-a născut la Timișoara ca să moară la București” ceea ce este fix ce s-a întâmplat.În Duminica Neagră am fost în stânga Catedralei, cam la 50 de metri mai înapoi.Atunci am văzut ticăloșia fără de margini a procopsitilor lui cească și a acoliților lui care au stins lumina ca să poata trage în plin dupa ce mitropolitul Satanei a ferecat porțile Catedralei pe dinăuntru.Dispretul care a culminst la Duminica Orbului cu restaurația a aparținjt exclusiv gloatei demibrainului cvasirural din sărăciile sudului ce arunca cu bolovani în mașinile cu număr de Timiș la nici trei luni de la măcel.Acum gunoaiele cocotate si înveșnicite la putere ne vor leghebetiza copiii făra vreo opozitie.Nu poti spune că cineva i-a obligat pe oamenii aceia să moară ca să-si bata joc de ei mai târziu o șleahtă de nepricopsiți.Leghebeteala a mai facut victime-n Afganistan împinsă odata cu trupele care au pregătit „instructori în domeniu si unde, normal, a contribuit la sentimentul general antiamerican mai mult decât au făcut-o imamii jihadului.Ce grseli au făcut majoritatea celor care-si frământau căciulile-n mâini așteptând pomeni de la iliescu pătimim noi acum.Si o vom face si pe mai departe până când vom iesi zdrente din mașina de tocat numită UE unde ne-a îmlins prostia.

 62. Doamne, Charlie, era o șarjă prieteneasca.
  Este un cantec simpatic:

  Şi încă o dată noi gândim la fel
  Simţim la fel, iubim la fel
  Şi nimeni n-are cum să ne doboare
  Nici lumea nu mai pare mare
  Când noi doi gândim la fel
  Simţim la fel, iubim la fel
  Te-am aşteptat să vii o viaţă-ntreagă
  E un destin care ne leagă
  Nu credeam vreodată
  Că există-n lume cineva
  Să mă completeze
  Să ştiu că-i jumătatea mea…

  Crede-ma nu avea nicio legatura cu tine, cu ce spui tu.
  Nu lua totul personal. Citesc comentariile cu interes sau cu placere, unele ma impresioneaza… ale tale, ale celorlalti…
  Oricum, orice am spune, sunt doar cuvinte…

 63. „Biden is a low IQ individual !” -D.Trump
  __________
  @mishteaux … tu ai inceput cu IQ-ul si masura lui la yankei 😉
  (esti oricum tare …incepe sa se vada ca esti TATA LOR , scenaristul ! PS: Ce-o sa faci 🙁 dupa ce-l faci POTUS pe TRUMP ?)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.