Implicarea SRI în alegeri la FRF. Dezvăluire despre Burleanu

Implicarea SRI în alegeri la FRF. Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, în perioada 1990-2014, Mircea Sandu (71) a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns Răzvan Burleanu în fruntea federației și cine a decis acest lucru, scrie foaiatransilvana.ro.

La aproape 10 ani distanță de la momentul când a pierdut alegerile de la Federație, Sandu a dezvăluit în cadrul unui podcast cine și cum a fost ales succesorul său.

Implicarea SRI în alegeri la FRF

„Văzând presiunea de la cel mai înalt nivel, care tindea spre o condamnare cu executare…Florian Coldea zice câștigă ‘Chivorchian’. Când am auzit am zis ‘uite, bă, și Gică era cu ei’.

La care George Maior a zis ‘aici nu se bagă nimeni, câștigă Burleanu’. Gică Popescu, care nu era condamnat atunci, nu s-a pomenit o vorbă despre el”, a povestit Mircea Sandu, la UnPodcast.

Burleanu a pus monopol pe FRF

În 5 martie 2014, Răzvan Burleanu reușește să câștige alegerile FRF din al doilea tur, avându-i drept contracandidați pe Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian, Sorin Răducanu și Marcel Pușcaș, cel care a ales să îl susțină în cele din urmă.

Ionuț Lupescu a sperat că-l poate învinge pe Burleanu, dar a pierdut cu un scor categoric, iar ultimele alegeri s-au desfășurat făra ca actualul șef al FRF să mai aibă un contracandidat.

 

Acest lucru s-a întâmplat în 2022, atunci când comisia de verificare a dosarelor a respins solicitările lui Sorin Răducanu şi Gabriel Şeitan, cei doi care voiau să-i facă concurență actualului șef de la FRF.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

9 Comentarii

 1. Aveam eu o bănuială ca FRF este una din direcțiile de bază ale SRI, bănuială ce mi-a fost confirmată acum de Mircea Sandu

 2. fotbalul e un sector de maxima importanta nationala ,..putem spune crucial pentru NATO,nu ma mir..ma mir de borfasii tip m sandu,tip mititica dragomir ca nu astampara de iordane nici la pensie ; nu ies toate cum vor hagi,popescu si tata puiu

 3. PĂDUREA e-n toate,
  E-n cele ce sunt
  Si-n cele ce mâine
  Vor râde la Soare !
  Ca d-aia suntem Colonie Marginală Eșuată.
  Cu aproape 170 miliarde coco datorie externă, măRog…🤮

 4. De ce s-ar obosi sistemul sa investeasca logistica si bani pentru controlul industriei divertismentului? Simplu, pentru ca fara circenses, doar cu parizer cu soia soios de la supermarket, lumea ar incepe sa-i puna intrebari!
  Iata explicatia, scurt pe doi. De aceea s-a pu in miscare mecanismul securistic intern, care este doar un brat al celui globalist, extern.
  Telespectatorilor care inca mai cred ca traiesc in democratie le dorim noapte buna!

 5. Pomul bun se cunoaste dupa roade. Judecand astfel, rezulta ca Burleanu este nu doar un pom rau, ci mai grav, este pom otravitor pentru fotbalul romanesc.

 6. Dracu’își vâră coada în toate „oalele” și toate ce par adevăr, sunt, mai degrabă, lipsă și joc murdar, cumul de dorințe deșarte, de faimă, dar și peceți ale eșecului, neputinței și durerii unui popor… Și-atunci când nimic nu va mai fi de pierdut, și noaptea din noi se va fi sfârșit, vom căuta cu toții o cale izvorâtă din inimi, cale care să ne îngăduie să fim în răsărituri și apusuri de soare curate și nopți de odihnă cu conștiinți împăcate…

 7. pribegii se spune asa ,Dumnezeu pune masa și dracu aduce musafirii ,și musafirul pus de el cu Sri și cu Băsescu ca a fost paharnicu lui ,nu merita dar asta este ,mafia pune de cine are nevoie nu de cine trebuie sau vrea poporiu

 8. Asta e circ nu fotbal pe ăștia trebuie fugariti din țară sa nu mai ramana nici rădăcină după ei

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.