Împrumuturi CAR cu adeverinţe false. Percheziţii la Ambulanţă

Poliţiştii prahoveni efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova într-un dosar privind obţinerea de împrumuturi CAR în baza unor adeverinţe de salariat falsificate, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

„La data de 29 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice pun în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Prahova, la adresele unor persoane fizice, la sediul unei instituţii publice şi la sediul unei instituţii financiare, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Conform sursei citate, în perioada 2022 – 2023, persoanele bănuite ar fi solicitat şi obţinut mai multe împrumuturi de la un CAR, folosind înscrisuri care conţineau date nereale privind condiţiile necesare obţinerii acestora şi adeverinţe de salariat falsificate.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că percheziţii au loc la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Prejudiciul estimat până la acest moment este de 50.000 de lei.

Două persoane vor fi duse la audieri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.