În Bihor se construiesc noi pasaje: unul suprateran şi altul subteran

Consiliul Judeţean Bihor a lansat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia a două noi pasaje, unul suprateran şi altul subteran, care vor fluidiza traficul rutier în Oradea şi pe DN1, la ieşirea din localitatea Oşorhei. 

”Astăzi  (miercuri – nr.) s-a lansat licitația pentru proiectarea și execuția a două noi pasaje care vor fluidiza traficul rutier în Oradea și pe DN1, la ieșirea din localitatea Oșorhei spre Cluj.

Procedura de atribuire prevede o licitație pe două loturi.
Primul constă în realizarea pasajului suprateran la ieșirea din localitatea Oșorhei, spre Cluj. Acesta va avea o lungime totală de 402 metri și va fi construit peste girația existentă, la intersecția cu drumul spre localitatea Fughiu, Centura Oșorhei și DN 1.
 Cel de-al doilea lot se referă la construirea unui pasaj subteran în Oradea, la intersecția străzilor Oneștilor și Tudor Vladimirescu. Acesta ar urma să aibă o lungime de 191 metri. Finanțarea proiectului va fi asigurată cu fonduri europene, prin Programul Regional Nord-Vest 2021 – 2027”, anunţă CJ Bihor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

  1. Domnul Cornel Nistorescu va relua articolul despre De ce nu vrea să candideze domnul Ilie Bolojan la președinția României, cu ceva adăugiri de laude aduse primarului Birta pentru statuile de unguri pese la vedere în cale turiștilor și statuile de români dosite.

  2. va ofticati, Oradea merge inainte, Bolojan presedinte!
    Dar independent!

  3. Dar pe cine intereseaza??? Am fost pe timpurile bune acolo cand lucram in zona pentru a-mi cumpara pantofi dar de atunci nu m-a mai interesat niciodata acea urbe predominant ungureasca.

  4. Din ciclul în Oradea curge lapte și miere datorită lui Bolojan, încă o știre despre noul Eldorado românesc !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.