În campanie, Ciolacu ”luptă” pentru oamenii harnici

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de 1 Mai celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, precizând că ”efortul lor este preţuit” şi că va lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească.

Ciolacu s-a aflat miercuri, alături de candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, la Depoul Dudeşti, unde a stat de vorbă cu şoferi, mecanici şi dispeceri.

”De 1 Mai, împreună cu Gabriela Firea, am fost alături de angajaţii din transportul public bucureştean pentru care astăzi este o zi obişnuită de muncă. Am stat de vorbă la Depoul Dudeşti cu şoferi, mecanici şi dispeceri. Sunt oameni deschişi şi harnici, care îşi doresc o schimbare majoră de la administraţia acestui oraş: un plan de investiţii mult mai curajos pentru un transport public modern”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta a transmis şi un mesaj de Ziua Muncii.

”De 1 Mai, le transmit tuturor celor care muncesc fără întrerupere pentru a asigura servicii publice esenţiale, fie că sunt la stat sau în privat, că efortul lor este preţuit şi că, alături de colegii mei social-democraţi, voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească. După ce am depăşit Ungaria, sunt convins că putem ajunge şi Polonia, iar românii să ajungă, în scurtă vreme, cei mai bine plătiţi angajaţi din această parte a Europei! Fiindcă o merită din plin!”, a spus Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Apuca-te de vândut mici in piata obor cu 8 lei micul ! Iar la 1000 de mici vanduti pe zi castigi pe zi 68.000 de lei !

 2. Ciolacul și stingă😀Baba și mitraliera.Umbla cu pantofi de 1600$ ,mașini de lux, concedii in Dubai🤪Nu ii e rușine?!

 3. Sloganul de campanie ales de PSD-isti este cel mai nepotrivit. Acest slogan le scade din procente, nicidecum nu-i indeamna pe romani sa-i voteze.
  E plina tara de sloganul ”Facem Romania bine, orasul bine….” Este chiar f deranjant.
  De 34 de ani vedem cat de bine a facut PSD-ul. Au avut timp sa ne arate acel bine. Suntem la coada tuturor clasamentelor. Inaintam vertiginos doar la prostitutie, trafic de carne vie, la consumul de droguri.
  Cat tupeu cu acest slogan !

 4. La 5000 de mici in piata obor se castiga 340.000 de lei pe zi !

 5. În campanie ca … în campanie, ‘covrigi de Buzău’ deși ‘brașoavele’ nu s-au terminat! Mai degrabă Ion-Marcel ar dori să căștige Soșoacă!

 6. „După ce am depășit Ungaria, sunt convins că putem ajunge și Polonia,…”??!!!
  Cine-a calatorit in Ungaria stie bine ca NU se compara Ungaria cu sudul subdezvoltat al Romaniei, de exemplu!
  Sau cu Moldova saraca si parasita!!
  Am traversat Ubngaria cu masina si NU am vazut nici o mamaie amarata, cu baticul in cap, cum vezi in sudul subdezvoltat sau in Moldova saraca…
  Marcele, esti dus de tot!

  Sunt toti bolnavi, au halucinatii odata ce vin alegeruile!
  Minciunile si aburelile aduc voturi de la prostimea care mai crede in PSD!
  S….r!!!

 7. Se lupta dar de muncit nu muncește nimic. Are probleme cu capul.

 8. La 5000 de mici baga 60.000 de lei in mici si Castiga 280.000 de lei profit din mici pe zi !

 9. Faci la banca împrumut de 100.000 de lei vinerea , sambata cumperi 5000 de mici de la super en gros . Iar lunea restitui la banca 100.000 de lei imprumutati ca ai facut duminica profit de 280.000 de lei din vânzarea a 5000 de mici !

 10. @lili: boanghen jegos, dece nu te muti in Ungaria la neamurile tale. Sau aia te considera tzigoiner de HarCov?

 11. @ ăla cu micii din Obor
  Fă tu !
  Eu vreau să fac PLANURI DE LUPTĂ cu solnițele, pe masa de bucătărie. Și bărcuțe de hârtie în cada de baie !
  Acu’ ii las pe Ruși fără Crimeea, măR😜g
  ● RumburKK-StatMajoriZdu Gărzilor PATRIOTice Tulcene-RumburKK ●

 12. „voi lupta în continuare pentru ca veniturile lor să crească”.
  Nu trebuie sa te lupti. Trebuie sa:
  1. Nu mai furi
  2. Faci un pas in spate
  3. Lasi oameni competenti sa conduca tara.
  Simplu!

 13. Vorbește că să nu tacă,noua lege a pensiilor este făcută special pentru cei care au dormit 24 din 24 ore,cei care muncesc sau au muncit sunt taxați și impozitați la sânge.

 14. @lili
  Ave-ti dreptate. E greu de acceptat realitatea. Saracia ce o descrii e greu de ” inghitit” de patriotii psd. De 35 de ani la butoane.

 15. E culmea ironiei . Covrigarul în șalopetă cu ”ciocanu și Cațaveica cu sărma-n… pe post de ”seceră . Partidu celor ce muncesc , ia de la bogați și dă la săraci . Adică de la burjuii mineri , constructori , energeticieni, cfr-isti etc.cărora le taie sporul de muncă grea pt. „ASISTAȚII SOCIALI care n-au de nici unele decăt palate -cavouri , merțane ca și ^specialii JUSTEȚE , MILIȚIE , ARMATĂ , care le ”asigură spatele . Pt. că ăștia știu să se ”tigănească la propriu , doar sunt aceeași etnie -de oameni ai muncii – ”Socares prala! Eu sunt din Buzău, nu din Beijing”. Lăsați economia de piață – OBOR – cu mici și pește putred . Acolo faci bani de ocazie , de semințe . Luați lecții rătăciților d-aci de la socialistu Covrigar : ”CU GOGOȘI ȘI MINCIUNELE , TE-AI AJUNS BOIER MIȘELE”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.