În cazul Coldea este implicată o bancă. De ce tace Isărescu?

În speța Coldea – Dumvravă – Hideg este implicată o bancă, OTP, care este și clientul grupării mafiotice. Mugur Isărescu tace, acuza jurnalistul Adrian Cimpoi intr-un editorial publicat de 60m.ro.

„Mă uit cu șoc și ofitică la spectacolul derulat la tv, actorii fiind generalii Coldea și Dumbravă, fondatorii statului paralel (acel stat ilegal și ilegitim care, cică, nu există, așa cum ne asigură „verificatorii faptelor” și păstrătorii adevărurilor oficiale, de necontestat).

Sunt sume de ordinul milioanelor care curg, de vreo 7 ani, dinspre o societate de avocatură către niște „firme de consultanță” în Securitate și … anticorupție, deținute de Coldea, Dumbravă și acoliții lor. Milioane, și nimeni din întreg acest aparat de spionaj și intimidare la adresa simplului cetățean sau antreprenor nu se sesizează, nu consideră nimic suspect, nu ridică din sprâncene măcar. Sunt chiar și plăți și încasări cash, în sume de ordinul sutelor de mii sau chiar milioanelor de euro. Noi „știam” că plățile cash nu sunt agreate de stat, că nu putem să dispunem liber de banii noștri, că cică e evaziune fiscală, că e spălare de bani, că-s venituri din surse neidentificate.
Se vede treaba, însă, că acest gen de restricții și de austeritate este doar pentru noi, amărăștenii, iar nu despre mahării statului paralel”.

Cititi articolul INTEGRAL AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Trebuia sa fie ajutat de banca .Ca nu ai voie sa faci transferuri mai mari de 10.000 de euro pe zi .

  2. Cine să se sesizeze? „Civilul” Manole? Hahahahahhahaaa! – Asta-i bună! Probabil autorul/autoarea articolului are impresia și că în 1989 a fost „revoluție” și nu rotirea cadrelor. Sau că Burduja este un liberal filoamerican. Sau că Traian Băsescu „Petrov” a fost anticomunist. Sau că Partidul Comasat Român nu este Partidul Comunist Român! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 „Civilul” Manole este unicul caz de funcționar neafrican mai longeviv decât faraonii! În curând o să îi ridice o piramidă deasupra clădirii BNR și o să îl mumifice în numele lui Osiris și Anubis să conducă BNR-ul încă vreo 3 milenii! Așa ceva nici în Zimbabwe nu s-a mai pomenit!

    De ce să emigrezi în Congo, Bombo, dacă ai Congo la tine acasă?

  3. Daca-i vorba de bani, nu-i logic sa fie implicata si (macar) o banca?……[Rumburak]

  4. @Rumburak: de astă dată, raționamentul tău s-au oprit fix în gard. Trebuia să analizezi ce bancă e, dar te-ai făcut că plouă. Mafiotul de Coldea a apelat la serviciile unei bănci din Ungaria, stat direct interesat să vadă România pe brânci. Ticăloșia lui Coldea este fără margini, vedea-l-aș cât mai repede la pușcărie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.