În ce condiții n-ar mai candida Biden

„Dacă Trump nu ar fi candidat, nu sunt sigur că m-aş prezenta” în alegeri, a declarat marţi preşedintele american Joe Biden, care va încerca să obţină al doilea mandat la prezidenţialele din 2024, notează AFP.

‘Dar nu-l putem lăsa să câştige”, a adăugat democratul de 81 de ani în timpul unei întâlniri cu donatori democraţi lângă Boston (nord-est), în legătură cu fostul preşedinte, în prezent marele favorit al primarelor republicane.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

12 Comentarii

 1. Dă Doamne! Candidatura ta e certitudinea alegerii lui Trump. Dar ești prea senil să înțelegi !

 2. Traducem: uitati-va in ce hal a ajuns SUA(si omenirea in general): sa aleaga americanii intre Biden, maine poimaine de 90 de ani, si Trump, pentru ca democratii si republicanii nu au nimic mai bun….
  Europa nu arata deloc altfel… America de sud, la fel…

 3. D-nei @ lili,
  Cu deosebit respect pentru ,,TRADUCERE„ ,dar president ,,ELECT„ de CHINA ,mai precis Mos ION BIDON
  ROBINETE – VA FI DIN NOU ALES -pt 2025 si etc. Daca printr-o minune President TRUMP VA AVEA 200 DE MILIOANE
  de voturi -demoncratii vor aduce 300 de milioane de votanti prin corespondenta . Scriu cu regret fara
  cinism ,ACTUALA ADMINISTRATIE este remunerata sa distruga USA . SWAMPUL trebuie eradicat ,dar coruptia este prea tentanta exp Universitatea HARVARD este finantata de … cu 500 de milioane $.

 4. Ar ingropa definituv america. Ar produce razboi mondial si ameruca va fi pamant selenar nelocuibil.
  Negrii se intorc in Africa si albii in europa.

 5. Nu ar mai candida in cazul in care s-ar trece la impichment in congres sau ar fi la doi metri mai jos.

 6. Usor, tataie, ca se rupe ceva in matale ! Te loveste AVC-ul daca mai zbieri asa … ma uit la poza din articol si parca vad leul de la Metro Goldwyn Mayer (putin mai jigarit si mai napirlit, ce-i drept …)

 7. Asta e , cică, democrație ? Te pun să alegi, chipurile, între 2 candidați( lăsând la o parte vârsta, pregătirea , puterea lor proprie de gândire și analiză( cine scrie textul de pe prompter conduce America))? Stați liniștiți (sau vigilenți) războaiele vor continua, uciderea OAMENILOR nu va înceta, firmele de armament o să câștige în continuare , sclavii amerlocilor o să rămână sclavi (inclusiv noi) e ca și cum ai alege între ghiavol și taică-su ! SLAVĂ PĂCII !

 8. Daca ar trebui sa ,,faci un tratament cu SUBSOL AMIN SI PLAJE LA LUMANARE INTR-UN COSTUM DI MATERIAL LA UN PRET DE VREO 1200 lei MC…

 9. Daca ar trebui sa ,,faci un tratament cu SUBSOL AMIN SI PLAJE LA LUMANARE INTR-UN COSTUM DIN MATERIAL LA UN PRET DE VREO 1200 lei MC…Atunci sigur nu va mai candida.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.