În România, încă se mai moare de COVID-19

Un număr de 416 persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, a informat, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Potrivit sursei citate, la ATI sunt internaţi 42 de pacienţi.

Din totalul pacienţilor internaţi în prezent, 56 sunt minori, fiind trataţi în secţii.

În săptămâna 11 – 17 decembrie, au fost raportate de către Institutul Naţional de Sănătate Publică 11 de decese – 6 bărbaţi şi 5 de femei.

Cinci decese s-au înregistrat la grupa de vârstă 70-79 de ani şi şase la categoria de vârstă peste 80 de ani.

Conform Ministerului Sănătăţii, toţi pacienţii care au murit prezentau comorbidităţi şi patru erau vaccinaţi anti-COVID.

Până în prezent, 68.684 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în ţara noastră.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

15 Comentarii

 1. la grupa de vârstă 70-79 de ani şi şase la categoria de vârstă peste 80 de ani.

  17 oct. 2021 · „A treia doză la venerabila vârstă de 105 ani. Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit astăzi, la Centrul de vaccinare de la Palatul …
  28 mar. 2021 · Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit duminică, la Centrul de vaccinare de la Palatul Naţional al Copiilor, a doua doză de vaccin …

  -nu stim unde a primit prima doza…..nu apare in cartea de telefon,
  or avea serviciile niste azile.

 2. cu mascarada carcalac doar atitia ati reusit sa ucideti? vine puscaria peste voi teroristilor satanisti!!!

 3. au disparut pneumoniile din cauza carora au murit multe celebritati printre care si inventatorul analizei PCR, dar si VIP-uri, pe vremea bunicilor se murea de aprindere la plamani, adica congestie pulmonara cand esti infierbantat si bei ceva rece, dar au disparut toate bolile de plamani, virozele pulmonare, TBC, pleurizia, etc. Doar Covidul este mare desi in statisticile medicale vechi se stie ca o gripa poate fi fatala pt anumite boli cronice nu le spun pt a nu induce teama in oamenii cu asemenea afectiuni. Covid este un coronavirus ca multi altii din ”neamul” lui care de zeci, sute mii de ani sau milioane produca viroze. Mai bine n-ati da astfel de stiri, daca aveti constiinta pt ca intr-o zi stirile care pot afecta psihic le veti lua la Judecata lui Dumnezeu, pt ca ati atentat la viata altora cu vorba…

 4. „@In limbajul de lemn”” da protul care scrie articole ascuns sub numele de (I.R.) (ca nu are curaj sa recunaosca ca e platit de ONG urile lui Soros, asa cum se vede din articolele lui pliate pe linia retardatilor iluminati) nu intelege ce zici tu…el copie ce zice ministerul sanatatii si nu are nici o opinie personala sintetizata din „”pandemia”” masluita si creata in laboratoare…ca vorba aia …jurnalism de rahat…ca e dulce si umple paginile…
  autorul acesta nu a scris nici un articol remarcabil…cinste lui „”Călin Marchievici”” in opinia mea chiar daca mai greseste macar se vede ca gandeste

 5. Sistemul medical alopat nu poate suporta examinarea. A-l explica ar însemna să-l distrugi, și chiar să-l aperi înseamnă mai rău.

 6. Administrarea injectabila a unei terapie genice experimentale care nu te proteja nici de virus și nici de următoarea varianta dar te făcea să fii contagios pentru ceilalți,se cheamă contaminare intenționată a celor sănătoși,aducă TERORISM SI RAZBOI BIOLOGIC.

 7. Nu vi se pare curios ca in rindurile politicienilor ,guvernantilor, sau altor persoane cu functii foarte mari din intreaga Europa ,nu a murit pana acum nimeni ? Astia cu singe albastru sint scutiti de moarte ?

 8. se moare de mizeria VOASTRA DE A INCASA BANI PENTRU GRIPA DE TOATA VIATA

 9. Prezentatorii,jurnaliștii,politicienii și doctorii ăștia de ocazie care au terorizat cu televizorul și impozitiile nu au conștiința încărcată de cați morți au făcut când trimiteau lumea in spital sa.i anihileze sau că au murit din cauza injecției sau au ramas handicapati pe viață și că unicul protocol existent era ăla care ucidea lumea cu aspiratoarele alea cu oxigen care făcea să le explodeze oamenilor plămânii și pastiluta administrată că sa te scoli pe lumea cealaltă ???Ba SATANELOR santem multi care știu adevărul,să nu credeți că nu veți plăti!

 10. IAR se incepe Mizeria MORALA a PLANdemiei ?
  Pai, DACA Nimeni de Nimeni in Drum care au UCIS Oameni DEGEABA NU au fost pedepsiti, in |BUNA” Traditie Romaneasca !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.