În școli încă se numără voturi, părinții furioși

Foto: Timi Slicaru

Mai multe școli au fost închise, luni dimineața, după alegeri, în secțiile de votare încă se numără voturi

Nu mai puțin de 34 de școli din București au avut cursurile suspendate luni. Sunt unități de învățământ în care s-au desfășurat alegerile locale și europarlamentare.  Numărătoarea voturile a fost îngreunată în unele școli, astfel că nu au putut fi deschise, conform Cancan.

Părinții și-au dus copiii la școală și au văzut că poarta este închisă, Ei sunt revoltați  și spun că nu au fost anunțați de conducerea unităților de învățământ de această decizie.

Sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București  a anunța că  ar putea fi  suspendate cursurile ca urmare a alegerilor.

Ziua  va fi recuperată pe 21 iunie, potrivit Ministerului Educației, fie online, fie fizic.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Iar asta în timpul digitalizării.
  Am fost observator pe la-nceput de ani ’90. Numărarea voturilor s-a terminat mult după miezul nopții. Cum mama dracului la un sfert de oră după închiderea urnelor unii se declară cîștigători și alții învinși? C-așa-i scenariul și așa joacăactorii politici!
  Nu-i de mirare că cei ce conduc lumea, văzîndu-ne atăt de ușor de prostit, ne disprețuiesc.
  Cum mai poți pune botul la ceva gândit, făcut și arbitrat de cei ce ne-au omorît, schilodit și batjocorit la plan-demie? Cum?

 2. Și cei din clasa a VIII a când recuperează? Pentru ei contează fiecare zi de pregătire.

 3. De ce sunt furioși părinții?Furia talambilor trebuie să se îndrepta împotriva sistemului tâmpit de învățământ,deoarece ies pe bandă rulantă copii analfabeti.Încât,o zi de școală pierdută înseamnă o zi mai puțină de mancurtizare.Ideal ,fără școală și cu cei șapte ani de acasă se formează o generație nouă mai responsabilă și care are în sânge valorile supreme ale umanității.Deci,părinții,sa șadă blânzi.Sa-si vadă de nimicnicia lor!

 4. Nu suntem în stare nici măcar să numărăm niste voturi dar sa mai facem ceva pentru export. Facem roșii țuguiate înroșite forțat. Succesuri guys!

 5. au fost 5 buletine, o sectie are 2000 de alegatori prezenta n-a fost mare sub 50%, atunci de unde vine intarzierea cand in judete cu prezenta mare au anuntat castigatorii?

 6. Caniculă în Oltenia!Ploi dese cu rupere de nori in Transilvania.Despre Moldova nu știu nimic.Avem mari speranțe ca în Dombass și Harcov să plouă cu găleata,încât mașinăria rusă să se împotmolească.Preventiv toate avioanele scumpe vor fi parcate în Kamchatka sa nu fie găsite de dronele ucrainiene.Si de Himars.

 7. -părinții furioși?
  -dar cine măi
  si-a lăsat lapții in urnele alea,
  ați uitat ce ați făcut duminica?

 8. Roșiile inimă de bou sunt un soi popular de roșii, apreciat pentru dimensiunea lor mare și gustul lor delicios. Aceste roșii sunt cunoscute pentru forma lor distinctivă de inimă și sunt cultivate în grădini și sere din întreaga lume.
  Este un soi de rosie raspandita si in pietele din Romania. Este un soi rustic, cu rezistenta la bolile specifice.
  Dimensiune și formă: Roșiile inimă de bou sunt mari și au o formă caracteristică asemănătoare cu inima de bou sau cu un potcoavă.
  Culoare: De obicei, aceste roșii au o culoare roșie intensă, dar pot varia în funcție de maturitate, de la nuanțe mai deschise la cele mai închise.
  Pulpa: Pulpa este suculentă și densă, cu puține semințe. Acest lucru le face potrivite pentru consum proaspăt sau pentru gătit.
  Gust: Roșiile inimă de bou sunt apreciate pentru gustul lor bogat.

 9. Articolul trebuia să poarte titlul : FSN a mai furat 4 ani din viața românilor aruncandu- i , a cata oară , in sec.XX , în care în 45 de ani românii au fost declasați din cetățeni europeni în ,,negrii de pe plantație” în care șeful avea dreptul de viață și de moarte asupra românilor. Observăm un nou ,,scriitor” al ziarului cu inițialele LV. Ciolan a demonstrat românilor , încă odată , dacă mai era nevoie ca reprezintă comunismul ,,pur” sovietic a anilor degradanti 01.09.1944 – 22.12.1989, transformând cel mai democratic sistem al Occidentului, dreptul la vot în ,,mașinărie” comunistă. A fost pus la șefia comisiei electorale un bătrân comunist cu condamnare , Tony Grebla , a cărui sarcină a fost ,,furtul electoral”. Segmentul de după închiderea urnelor a fost si este viciat în continuare, când procesul de predare a buletinelor de vot a fost sistat pe motive demne de sec,XX din comunism . Dar în schimb PSD , aripioara FSN , aproape a câștigat tot ce se putea prin fraudă. Exprimarea lui Ciolan este elocventa:,, nu puteam să luăm tot, e democrație”. Felicitări UE și SUA care acceptă o țară în derivă periculoasă.

 10. Dupa cum se poarta „astia” cu voturile (parca ar fi deseuri fara importanta) e usor de dedus cam ce importanta are votul individual. Cine are STS-ul decide cine si cum a votat, foarte simplu.
  Intregul circ cu votatul are un singur rol, sa-l faca pe cetateanul lambda sa creada ca participa activ la desemnarea conducatorilor. De aceea toti politicienii au celebra placa cu „iesiti la vot in numar mare” iar televiziunile titreaza reportajele „Eu Yes la vot”.
  Mark Twain spunea ca daca votul ar face vreo diferenta, „astia” nu ne-ar mai lasa sa votam.

 11. (editat) ţigăncii, o plantă recunoscută pentru mirosul neplăcut al florilor ei, sau (editat) calului, o ciupercă urât mirositoare, dar comestibilă dacă este consumată când este tânără.

 12. Luni sau Numărat Voturile iar Martzi se Renumara Voturile ! Nu stiu daca si Martzi sunt Deschise Scolile !

 13. Superb! Luni, marți și miercuri se numără ochii boului=voturile, că la sfârșitul săptămânii când e ziua de naștere a Clotildei, sa o cadorisiti cu mărimea că număr a sculei calului😂😂😂! S’auzim cum rage vaca și schelalaie cățeii după laptele din sector 1 București.

 14. E canicula si ambasazile se misca mai greu. Inca nu s-au hotarat care a fost intai. 4 iulie sau 14 iulie. A dreaq dilema.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.