În spatele gratiilor. Fost polițist și fiul de pastor, droguri pentru minori

Fiul unui pastor din Beiuș a ajuns în spatele gratiilor, fiind suspect că ar fi unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din Bihor.

Bărbatul de 31 de ani a fost polițist în trecut, iar în urma unor percheziții a fost reținut, informează observatornews.

Fiul lui Vladimir Pustan, un cunoscut pastor din Beiuș, este acuzat pentru traficul de droguri, iar inculpați sunt și alți doi tinetri din rețea.

„La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea, au efectuat 22 de percheziții domiciliare, în județul Bihor, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați, de 31 și 25 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor și a unuia, de 25 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, bănuiți de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii”, conform DIICOT.

Toți trei sunt în arest preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii au stabilit în cele aproape 5 luni, septembrie 2023- ianuarie 2024, în care infractorii au acționat, rețeaua a vândut cantități imense de droguri, iar majoritatea erau vândute minorilor.

Procurorii au găsit droguri de tip canabis, cristal, ecstasy și 2MMC. Mai mult, au fost ridicate telefoane și sume mari de bani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

8 Comentarii

  1. Astia sunt militistii scosi pe banda rulanta la scola de militieni din Cluj infiintata de securistii clujeni in curtea lor strict pentru neamurile lor. Istorica scoala de la Campina era prea dificila pentru ei. Se vede acum ce profesori a avut acest fecior de pastor.

  2. Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!

  3. Superb! Pastorii gen voiculescu fost A3 plus cel actual de la finante, oare nu au sageti executorii cu narcotice in provincie, politistii sunt deschisi la orice afacere?! Vad ca e la moda ca, pastorii prin enoriasi hranesc copiii si adultii nematurizati cu narcotice, sunt de felicitat pentru stradanie si insistenta pentru rezistenta, dar felicitarile cu liber la activități, nu e posibil! Si cum pastorii pastoresc zone apropiate ca localitati, va dati seama ca pastorirea localităților e profitabil pentru traficantii de narcotice mai ales in zone sarace.

  4. Spui pastor, spui Gadea, Voiculescu, Tokes … Duomnul Inexistent mai atipeste putin uneori, cam des, aproape permanent.

  5. Vladimireeeeeeee pocăieștete că de nu asta e doar începutul Dumnezeu nu se lasă să fie batjocorit de tine.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.