În spiritul sărbătorilor. Cât mai costă luminițele și decorațiunile pentru Capitală

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va avea loc în perioada 30 noiembrie-26 decembrie, a anunțat Primăria Capitalei.

Municipalitatea vrea să închirieze luminițe pentru sărbătorile dedicate Crăciunului, dar și să cumpere decorațiuni în valoare de circa două milioane de lei.

Luminițele urmează să fie puse puse în centrul orașului, pe Bdul Magheru, Bdul Bălcescu, Calea Victoriei, Bdul  Aviatorilor, Bdul I.C. Brătianu, Piața Romană, Piața Charles de Gaulle, Bdul Constantin Prezan, Piața Victoriei.

„În acest an se vor închiria motive luminoase cu tema „Sărbători de iarna împreună în București”,  potrivit Companiei Municipale de Iluminat. Municipalitatea vrea să închirieze decorațiuni gen şiruri, plase şi traversări luminoase, precum şi figurine luminoase.  În total 577 de elemente, o valoare estimată a contractului de 3.352.000 de lei.

Este vorba despre: 150 de perdele cu cel puţin 200 de leduri; 300 de figurine 3D, în formă de sferă/stea/fug de nea/candelabru; 550 de echipamente de tip perdea, cu cel puţin 550 de leduri; 220 de şiruri cu cel puţin 120 de leduri.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Pe 5 Mai 2024 va fi Pastele ! De 1 Mai 2023 si de 3 Mai 2024 si de 6 Mai 2024 sunt Zile Libere ! Nu stiu când o sa vina Pensia ? Probabil dupa 7 Mai 2024 prima zi de Pensie .

  2. Incredibil. Chiar nu pot fi utilizate decorațiunile din anii anteriori? Sau au fost aruncate?
    Neapărat trebuie să se procopseasca și „actualii”?

  3. Luminite mai frumoase ca stelele pe cer nu exista. Cine sa le vada si in ce conditii?!?!

  4. In ultimii ani cei care raspund de aceste evenimente au cam exagerat si au transformat Bucurestiul la fel cum arata si orasele din America ,chiciala si atmosfera de prost gust.Perioada Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou ar trebuii sa fie linistitoare si romantica ,nu atit de excesiv si de prost gust cum se face .La fel aceasta pregatire pt. Craciun si Anul Nou incepe foarte devreme si nu cuprinde intreaga perioada a sarbatorilor ,Craciun si Anul Nou ,dupa cum scrie in acest articol :Târgul de Crăciun din Piața Constituției va avea loc în perioada 30 noiembrie-26 decembrie, a anunțat Primăria Capitalei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.