Superligă. Dinamo a învins-o pe Farul

Dinamo Bucureşti, ultima clasată, a învins-o pe Farul Constanţa, campioana en titre, cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin fundaşul nord-macedonean Darko Velkovski (29), la prima sa reuşită în Superligă, cu capul, din lovitura liberă executată de bulgarul Gheorghi Milanov.

Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic şi-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde, prin Dennis Politic (48), care a împins în plasă mingea centrată de Domagoj Pavicic.

Farul a avut o bară, în min. 67, prin fundaşul Ionuţ Larie.

Dinamo a fost aproape de golul al treilea, însă portarul Alexandru Buzbuchi a respins mingea şutată din unghi de Costin Amzăr (75).

În min. 79, la o ciocnire între Buzbuchi şi atacantul dinamovist Hakim Abdallah, arbitru Marcel Bîrsan i-a acordat cartonaş roşu portarului Farului, dar a revenit asupra deciziei.

Farul nu a reuşit nici golul de onoare, deşi Constantin Grameni a fost foarte aproape de acesta, însă voleul său de la 20 d metri a trecut razant cu transversala.

Dinamo nu a reuşit să scape de ultimul loc, dar este la egalitate de puncte şi golaveraj cu FC Botoşani, care are mai multe goluri marcate.

Farul era neînvinsă de şapte etape, în care obţinuse patru victorii şi trei egaluri.

Dinamo venea după trei eşecuri consecutive, toate la limită.

În tur, Farul s-a impus cu 2-0.

FC Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti 0-2 (0-1), Academia Hagi – Stadion Central – Ovidiu
Au marcat: Darko Velkovski (29), Dennis Politic (48).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Ovidiu Robu (Chitila)
Arbitru video: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) – CCA, Adrian Pitu (Constanţa) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. meci aranjat pentru pariuri,cluburi putrede conduse mafiotic

 2. Si mai ziceți că analfabetul ăla de la malul mării nu pune botul la bani!..rușine interlopule!…rejele blaturilor…

 3. Tot sportul, nu numai fotbalul, e un blat ordinar! (a se revedea România Franța la CE volei). Hagi, se pare, a înțeles acest lucru. În privința rezultatului cu Dinamo ne-a zis-o cu o zi înainte destul de limpede.
  „Când joci cu Dinamo, niciodată nu poți să te consideri favorit!”
  Dar poate-i în amintirea vremurilor bune: „Dinamo a reprezentat România în Europa, iar din punctul meu de vedere, respect total!”

 4. BLAT ORDINAR, a’ Rejelui Blaturilor, Hadji Cel Dă Aur cu performanțe dă tiniké(A), cu restu’ găștii maki’ dă geambași dă fuțiboliatori! …șî hălălant Dă Aur, juvetili Jikă Popéscu, e cu regia în aceeași gașkă, că nu dejaba au fost coledzi dă celulă la Rakhowa, păntru furt.
  DéNéAua ‘lii stă să-și păzească șéfu’ acuzat dă agoniseală dubioasă, în loc să-i prindă, șî îi caută la găini pă chirurgii care iau „șpagă”, cînd în statutu’ DéNéAléi scrie clar că trebuie să facă anchete în cazuri dă meleoane dă koko, ca la blatiștii ăștia ordinari care au primit terenuri imense șî bani dă la Primării la Malu’ Mării Karadeniz!
  https://cdn.adh.reperio.news/image-7/7e1c43a3-ca2d-4a0e-a35d-57749f2000e3/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp

 5. niste situri de predictii si pronosticuri din Malta si Polonia dau zilnic o lista de caeva meciuri care de obicei au un rezultat surpriza. Intre cele listate ieri erau : Farul – Dinamo (Dinamo cota 5,60), Arouca – Porto (Arouca cota 7,50), Juventus- Udinese (Udinese cota 7,85). Au batut Dinamo, Arouca, Udinese. Selectia meciurilor considerate „tricky” se face in functie de volumul de cash plasat pe pietele de pariuri, deci la toate aceste meciuri apareau volume suspect de mari puse pe echipele slabe. Asa au si iesit rezultatele. Concluziile va las sa le trageti singuri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.