Înaintea audierilor de la TAS. Simona a trecut și pe la estetician

Simona Halep este activă pe rețelele sociale. Am aflat despre cum se pregătește pe terenul de tenis ca să nu își piardă condiția fizică, ne spune și ce face pentru confortul său psihic.

Înaintea procesului  de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), Simona și-a făcut timp și a trecut pe la cabinetul unui estetician.

Valeria Dafinoiu oferă tratamente personalizate,  fiind medicul estetician  la care Simona a apelat, fără să dezvăluie pentru ce proceduri i-a trecut pragul.

Simona Halep și-a pregătit o strategie juridică solidă pentru audierea de la TAS.

Echipa sa de avocați, coordonată de Howard L. Jacobs, a elaborat o apărare în trei puncte.

Programată săptămâna aceasta, la Lausanne, este  un moment pe care îl așteaptă de mult.

Dornică să își apere reputația, dar și să se întoarcă pe terenul de tenis, pronosticurile rezervate nu i-au diminuat hotărârea.

 Să îi urăm succes!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valeria Dafinoiu (@valeriadafinoiu)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

 1. Mai publicati multe articole platite despre expirata asta? Sa isi vada de milioanele castigate pana acum si sa ne lase in pace!

 2. Înțelegeți oameni buni, e soluția personala de autoincurajare și NU pentru critici. Își dorește să lucreze, să câștige bani prin propriile forte. Succes și profită de unica ocazie, Simona!

 3. esti expirat, fara vlaga si acum crezi ca toti sunt ca tine. Articolul este publicitate mascata pt o consmeticiana. Simona este o vedeta adevarata un As fata de „activele” prin Dubai pe care presa ni le prezinta ca „valori” vrei o bianca, o nicole, te ajuta fratii T, poate iti ridici nivelul si te calmezi. Ce mare drama ca a stat un an pe bara. Altele au facut pauza pt copil si au revenit cu succes pe teren…deci nu-i nici o indoiala ca daca scapa va evolua bine…

 4. Dafinoiu este estetician nu doctor cum va place sa umflati gogosile.
  Imi pate rau de estetician dar albaneza ii face anti-reclama.
  Cat priveste dopata ea va ramane in analele sportului ca un exemplu negativ pt jucatorii de tenis

 5. de ce nu a fost intrebat nimic don antrenor si echipa lui cabd au pedepsit i pe Simona? de ce? de atunci trebuia sa i audieze, ce draq e asta?

 6. Bafta Simona. Daca ramane suspendarea, cheama in judecata clubul lui Murtaroglu si cere despagubiri uriase, sa simta trogloditul grec cipriot!!

 7. „cheama in judecata clubul lui Murtaroglu si cere despagubiri uriase”

  Ai tu dovezile necesare ? Bea un ceai calmant !

 8. … sau nu stii ce sa faci cu cei 24 de milioane de dolari castigati, cum crezi ca te vei descurca in viitor.Faliment scrie pe afacerile tale!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.