Încă un copil ucis de insecticid

Foto simbol: Profimedia

Tragedie în comuna Prăjeni din judeţul Botoşani. Un băieţel de 7 ani a murit după ce ar fi inhalat o substanţă toxică. Copilaşul se afla la stâna tatălui său, care tocmai deparazitase turma de oi, scrie  observatornews.ro.

La sfârşitul săptămânii, micuţul a mers la stâna tatălui său. Îi plăcea foarte mult să petreacă timp acolo, în natură şi în preajma animalelor.

Se pare că tatăl spălase oile cu o substanţă pentru deparazitare. Seara ar fi plouat, iar substanţa toxică respectivă s-ar fi scurs şi ar fi ajuns în zona unde dormeau.

Băieţelul a început să se simtă rău după ce ar fi inhalat substanţa respectivă. A fost solicitat sprijin medical, echipajele ajunse la faţa locului au acordat primul ajutor copilului, însă, în ciuda eforturilor, micuţul nu a mai putut fi salvat. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.