Încă un român pe Allianz Arena din Munchen 

 Cel mai bun arbitru român, Istvan Kovacs, va intra și el în scenă la turneul final al Europenelor din Germania.

Centralul român nu a condus nici un meci în prima etapă a fazei grupelor și începuseră deja pe rețelele de socializare ironiile legate de faptul că arbitrul din Carei a venit pentru turism la turneul final.

După cum știm, la alt turneu final, cel de CM din Qatar 2022, Istvan Kovacs nu s-a aflat la centru la nici un meci, în schimb a figurat de opt ori ca arbitru de rezervă. De aceea, au apărut aceste reacții, existând ideea că istoria se va repeta acum la EURO. Iată că nu este așa și joi, 20 iunie, el   va fi arbitrul central al unui meci extrem de încins din etapa a doua a grupei C.

Este vorba despre confruntarea dintre Serbia, învinsă în primul meci, 0-1 cu Anglia, și Slovenia, autoarea unui egal cu Danemarca. Meciul extrem de important pentru ambele echipe se va juca acolo unde naționala României a învins Ucraina, adică la Munchen, pe Allianz Arena, de la ora 16:00.

Va fi al doilea meci pe care Istvan Kovacs îl va conduce la un turneu final de CE după cel din 2021, contând pentru EURO 2020, dar pandemia de COVID a mutat competiția un an mai târziu. Atunci, arbitrul din Carei s-a aflat la cârma partidei Olanda – Macedonia de Nord, primind un calificativ bun după un joc fără probleme.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. -Dar pandemia de COVID a mutat competiția un an mai târziu.
    Atunci, arbitrul din Carei s-a aflat la cârma partidei Olanda – Macedonia de Nord, primind un vaxxin.

    (cârma scapa turma)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.