Incendiu devastator în Capitală: A fost emis mesaj Ro-Alert

Un incendiu a izbucnit, luni, la o hală dezafectată pe strada Spicului, din Sectorul 1 al Capitalei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Conform sursei citate, la sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi.

Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD, precizează ISUBIF.

UPDATE ISU a anunțat suplimentarea numârului de autospeciale datorită suprafeței mari pe care se manifestă incendiul.

UPDATE Din cauza fumului periculos care se degajă în zonă, populația a fost avertizată prin mesaj Ro Alert.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Demisia clotilda și la bulău! Demisia Ciolacu și la bulău ar spune #gistii de tip clotilda!

 2. Hai, țopăitZi în Piața Victoriei, ca 🐧ii !
  Cine nu Zare/ Nu vrea Zchimbare !
  măR😜g…
  ● RumburKK-StatMajoriZdu Gărzilor PATRIOTice Tulcene-RumburKK ●

 3. Coruptia ucide!
  Cei care au dat avize de construire pe strazi de 5m, sa fie executati!
  Este Clotilde vinovata pentru cotetele mafiei imobiliare, va roade?
  O sa o votam, pana va mutati cu totii la pandele in ograda!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.