Dosar penal în cazul incendiului de la Judecătoria Cornetu

Un puternic incendiu a izbucnit in noaptea de duminică spre luni, din motive necunoscute, la o clădire administrativă în care îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu din județul Ilfov.

Poliţiştii ilfoveni au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă.

„La data de 4 martie, în jurul orei 02,03, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu în comuna Cornetu, la nivelul acoperişului unei instituţii. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, cât şi pompierii ISUBIF, care, la acest moment, acţionează pentru stingerea incendiului”, informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis luni.

Dosarul de urmările penală este efectuat in rem, până la stabilirea vinovaţilor.

Incendiul s-a manifestat la nivelul mansardei pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 metri pătraţi.

Nu s-au înregistrat victime.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Cultural şi Judecătoria Cornetu, situată pe Şoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, judeţul Ilfov. Acţionăm pentru localizarea incendiului atât din exteriorul clădirii, cât şi din interior”, informează luni reprezentanţii ISUBIF.

În jurul orei 05,00 incendiul a fost localizat, în continuare lucrându-se la decopertare şi lichidare.

Au intervenit 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi 2 ambulanţe SMURD.

Potrivit ultimelor date transmise de ISUBIF, se redimensionează dispozitivul. ”La faţa locului rămân 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Imagine

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

 1. Asa e când se discuta aprins pe marginea unor dosare care trebuie spălate. Se aprinde mansarda, arde dosarul, dar rămân ideile desprinse din opera lui Platon, ca o umbra pe zidurile pereților din peșteră globalista.

 2. asa,si ?! de unde ai tras matale concluzia ca e dubios?
  nea Cornele,du-i,tata,pe figurantii astia la ceva scoli… !

 3. Arhiva unde sunt depozitate dosarele escrocilor și hoților din politica, au fost salvate de flăcări ajunse scrum?! Și chiar actele pentru acei bugetari de lux care lucrează, sau, se fac că lucrează, tot la scrum au ajuns?

 4. Terenuri, deZvoltatori…măR😜g
  {● StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene ●}

 5. Nu cumva a luat foc pt ca au plecat/ s-au schimbat judecatorii si procurorii de la Cornetu?

 6. au mai disparut neshte dosare care „deranjau”…metoda incendierii pare a fi preferata securicilor. o mana „arde” pe alta…

 7. Dacă nu merge cu Metoda Prescrierea, „rezolvi” la sigur dosarul cu Metoda Incendierea. Parcă am mai văzut filmul ăsta anul trecut la depozitul de probe al Poliției Capitalei.

  Ce noroc pe sute de infractori!

  Trăiască Pensii Speciale şi Statul Eşuat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.