(VIDEO) Incendiul de la clubul de noapte: Cel puțin 29 de morți

Cel puţin 29 de oameni au murit într-un incendiu declanşat la subsolul unui imobil rezidenţial cu 16 etaje din centrul Istanbulului, a anunţat biroul guvernatorului, transmit AFP, Reuters şi dpa.

Alte opt persoane au fost rănite, dintre care șapte sunt în stare gravă, a precizat biroul guvernatorului din Istanbul.

Focul, care între timp a fost stins, a izbucnit la un club de noapte unde se executau lucrări de reparaţii.

Biroul guvernatorului a precizat că incendiul a izbucnit în cartierul Besiktas din centrul Istanbulului, în partea europeană a orașului, și că toate victimele erau muncitori în construcții.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Nu isi da demisia prim-ministrul cum a fost la noi? Nu bat unii cu sticlutele in asfalt si se tavalesc in spume, ca sa cada guvernul?
  Asa ar trebui nu?

 2. Imi vine sa rad si de russnaci
  cum se-ntrebau ei cum a ajuns DRONA ukrana in Tatarstan 😀 !
  Nu era clar ca „ukranii” au trimis drome pe bucati ca marfuri disparate si au fost asamblate si pentru a fi folosite in Russia ?
  (mai sunt 7 astfel de drone … si mi-e ca unel-s pe cntrale ATOMICE ! PS: nici FSB-isi nu-s mai siteti deca CIA-isti = unde-s CASTRAVETZARII de ALTADATA ? 🙁 )

  SHALOM ! (ambasadele-s tabu chiar ale dusmanului sa fie = unde nu mai sunt REGULI TOTI PIERD = semend e REALA disperare rabinica 🙁 ! ERGO -> „NINGE PE FED!” dupa testele de stress secretizate urmeaza ca intreg sistemul bancar-bursier sa cada la sfarsitul lunii mai = sa nu spuneti ca n-ati fost 🙁 PROPHETIC pre-informati ! SFARSITUL LUI MAI 2024 ! 🙁 )

  🙁

 3. „mishteaux [Q] … tatha lohr ! 🫣😎� spune:
  01 APR. 2024 LA 21:34
  Mi-a zis o pasarik
  ca subtern rusii le-au zis (deocamdata inca blocat mass-mediatic!) ca
  daca nu (!)
  atunci de miercuri vor detona TOATE REZERVELE De GAZE subterane ale Urkaniei (gaze stocate acol TAMAN pentru UE !)
  E de rau ! … !”

  DUPA CELE DEJA INTAMPLATE URKAN …rusi chiar au motive sa faca praf rezervele de GAZ ale UE in URKANIA !
  TOTUSI
  straniule MISHTEUAX !

  Ce DUMNEZEU iti inspira straniu materilaist pragmatic-realele POROOROCIRI ? 🙁
  V-om vedea azi daca RUSI precum prophetit … distrug accesul la ubteranele cu gaz ale UE din Urkania !

  STRANIU para-statistic esti oricum! ❤️❤️❤️🎶3301🤫

 4. ai o minte blestemata insa o limba binecuvantata 🙂

  SHALOM ! (leak-ul PENTAGON-ului … -> putini ca tine ! 😐 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.