(VIDEO)Incendiu la acoperişul unui hotel

Update. Traficul rutier a fost reluat pe Splaiul Independenţei, după ce fusese restricţionat pe segmentul dintre strada Halelor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piaţa Unirii, pentru a permite intervenţia pompierilor la incendiul de pe Splaiul Independenţei nr. 2, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţă la un hotel situat pe Splaiul Independenţei, 20 de persoane fiind evacuate, anunţă ISUBIF.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unei clădiri P+2 cu destinaţia de hotel, în Splaiul Independenţei”, precizează sursa citată.

Suprafaţa afectată este de 100 metri pătraţi.

Au fost evacuate 20 de persoane, informează ISUBIF.

La faţa locului acţionează 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, SMURD, descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.

Nu sunt victime.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. In Ro cine da avizul pentru constructiile de hoteluri si pensiuni restaurante si bufete care iau foc rapid. Inainte de 1990 rar se intampla asa ceva. Coruptia incepe de la proiectare si constructie. Multe facute in regie proprie. Cine sunt arhitectii si constructorii unor asemenea cosmelii ?!! Cum de sunt acreditate ca unitati turistice?!!

  2. Cu sau fara aviz dsu-arafat, piromanul de Arges continuă acțiunile😉 după cascarabetele infractorului cu trecut glorios construite din folosite până au ars total.

  3. ferma de plosnite se numeste pompos Antique Hostel Bucharest:))) probabil nu avea autorizatie la incendiu in halul in care arata cosmelia

  4. SĂ NE NUMIM „PROTECTORATUL DEVESELU-PI-ROMANIA!!–SĂ FIM LIBERI -SĂ ARDEM,SĂ NE DROGĂM,SĂ ÎNȘELĂM,SĂ NE PROSTITUĂM,SĂ FURĂM,SĂ NE UCIDEM, —URMEAZĂ PASTILA DE CIANURĂ PENTRU PENSIONARII „NESPECIALI”!! DESFINȚAȚI SERVICIILE,AGENȚIILE,INSPECTORATELE(CARE DAU AVIZE) UNDE PUTORESC CU GRAȚIE ȘI PE BANI MULȚI „,PREDILECȚII,NEPOȚII,NEPOATELE,AMANTELE,…….” ! ÎNTĂRIȚI POMPIERII DE INTERVENȚIE ȘI „DUMNEZEU CU MILA” -FIECARE SĂ-ȘI PĂZEASCĂ AVEREA!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.