Incendiu la hotelulul stadionului. 15 sportivi, evacuaţi de pompieri

Un incendiu s-a produs vineri dimineaţa în hotelul aflat în incinta stadionului din Alba Iulia, unde, la momentul declanşării alarmei, se aflau 15 sportivi, care au fost evacuaţi din clădire de către pompierii militari.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a anunţat că Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în municipiul Alba Iulia, care se manifesta cu degajare mare de fum, la o magazie de depozitare a echipamentelor sportive.

„Este vorba despre hotelul stadionului CSM Unirea, unde, la momentul declanşării alarmei de incendiu, se aflau 15 sportivi, care au fost evacuaţi din clădire de către pompierii militari. Incendiul este lichidat. Se lucrează la ventilarea spaţiului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan, menţionând că nu au fost victime.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.