Incendiu puternic în Sectorul 5

Pompierii au intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu produs la un grup de patru locuinţe situate pe Intrarea Hereşti din sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit ISUBIF, s-a realizat un dispozitiv circular de intervenţie şi s-a acţionează pentru localizarea incendiului.

ISUBIF precizează că au fost alertate 11 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

„Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperişurilor pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 metri pătraţi. În podurile locuinţelor erau depozitate materiale combustibile”, mai informează ISUBIF.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.