Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Bocşa

Un incendiu violent a izbucnit în cursul nopţii de luni spre marţi la o fabrică de mobilă din oraşul Bocşa, flăcările manifestându-se în mai multe focare şi acoperind o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

„Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare şi propagare rapidă, pe mai multe direcţii, pe o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi.

Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate şi de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum şi la un uscător”, a precizat sursa citată.

La faţa locului au fost mobilizate şase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, unul de prim ajutor, precum şi grupa operativă a Inspectoratului.

În sprijinul echipajelor de pompieri s-au deplasat şi o autospecială de stingere şi o cisternă de 30.000 litri din cadrul ISU Timiş.

Acţiunea de stingere este îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum.

Pompierii acţionează în continuare pentru stingerea incendiului, căutarea şi lichidarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale focului.

Nu au existat victime.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Pe timpul lui Ceausescu exista un decret aspru impotriva consumului alcoolului in intreprinderi. La urma urmei vorbim in general de disciplina care nu mai exista.

  2. ca masura cu caracter de siguranta nationala TOATE FABRICELE(PRIVATE/DE STAT) AR TREBUI CONTROLATE REBILITATE ,RECONSTRUITE(UNDE E CAZUL)..PTR CA AR TREBUI SA TRECEM LA ECONOMIA DE RZBOI (CUM DEPOZITELE DE GAZ SUNT 100% SI E O MASURA OK..ECONOMIE DE RAZBOI)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.