Zilele Constanței vor costa un milion de lei

Dacă ajungi pe litoral în acest weekend nu trebuie să ratezi evenimentele dedicate Zilei Constanței. Începând de astăzi și până duminică, orașul Constanța va fi într-o continuă forfotă. Maratonul evenimentelor va culmina cu ziua de duminică, 21 mai, când sunt pregătite evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Startul zilei va fi dat la ora 09:00, în parcarea de pe Plaja Modern, unde Clubul Sportiv Municipal Constanța va organiza ateliere, workshopuri, playground multi sport și cross. Sportivi, amatori, iubitori ai sportului în aer liber sunt cu toții așteptați la o cură de aerosoli și mișcare.

De la ora 10:00, la Muzeul Național de Istorie și Arheologie va continua expoziția de icoane, deschisă publicului începând de vineri.

Între orele 10:00 – 13:00 și între 15:00-19:00, în dana 0, terminalul de pasageri, vor fi organizate Zilele Porților Deschise la Nava Școală Mircea. Așadar, cei care sunt pasionați de ambarcațiuni vor putea admira și explora Bricul Mircea. Pentru a ajunge acolo, cei interesați se vor bucura și de o plimbare cu autobuzul supraetajat în care se vor urca la Poarta 1, în incinta portului și vor merge până la Cuibul Reginei, în dana 0. În plus, în perioada 19-21.05.2023, liniile 42, 44, 48, 51 și 101 circulă în program prelungit, până la ora 23:30 (ultima plecare din stațiile Poarta 2, Poarta 1 și Portul Tomis).

În apropiere, de pe Faleza Cazinoului până în Piața Ovidiu, între orele 10:30 și 11:00 va avea loc OVIDIO RUNNING – un cros pentru copii și amatori, urmând ca între 11:00 și 12:00 pe același traseu să fie organizat crosul destinat profesioniștilor.

Tot în Piața Ovidiu, de la ora 13:00, Gașca Zurli îi așteaptă pe cei mici cu un spectacol de excepție. La scurt timp după ce ne-am antrenat și descărcat energia, de la 13:30 putem admira superba Paradă a etniilor din Constanța, care va fi însoțită de muzica militară a Forțelor Navale. Va porni de la Farul Genovez și ne va însoți până în Piața Ovidiu.

De la ora 14:00, pe scena din Piața Ovidiu va avea loc spectacolul susținut de ansamblurile minorităților dobrogene.

„Dacă vă place mai mult să petreceți timpul în parc, între 14:00 și 18:00, în Parcul Tăbăcăriei, la intrarea dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu, lângă City Park Mall se vor desfășura activități sportive: badminton, tenis de masă, darts, tir cu arcul, testarea preciziei prin fotbal și volei“, anunță organizatorii.

În Parcul Farului, de la 16:00 la 18:00, va fi pusă în scenă piesa de teatru de păpuși „Alice în Țara Minunilor” de trupa Amicii, iar pe faleza Cazinoului, de la 17:00 la 19:00, studenții de la Facultatea de Arte a Universității Ovidius vor performa în spectacolul „Vintage“. Acesta cuprinde un repertoriu bogat, specific perioadei interbelice, studenții interpretând diverse piese muzicale din palmaresul muzicii românești.

Surprizele nu se opresc aici. Începând de la 18:30, pe scena din Piața Ovidiu vor concerta: Mircea Baniciu, Direcția 5 și Iris – Cristi Minculescu, Valter și Boro, iar de la ora 19:00, în Parcul Farului vor urca pe scenă Corina Chiriac, Monica Anghel, Nelu Vlad & AZUR.

Zilele Constanței se vor încheia cu un spectacol impresionant de drone la ora 21:50, iar după acesta, iubitorii fotbalului, vor putea rămâne în Piața Ovidiu pentru a urmări împreună repriza a doua a meciului Farul Constanța – FCSB. 

Cine organizează Zilele Constanței 2023

Festivalul “Zilele Constanței 2023 va costa municipalitatea peste un milion de lei, precizează info-sud-est.ro.

Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1 milion de lei, în conformitate cu oferta financiară. Licitația a fost câștigată de către societatea Bivolul Advertising SRL, al cărui asociat unic și administrator este Florin Ciprian Miclea.

Compania avea în 2022 un singur angajat iar cifra de afaceri a fost de peste 2,5 milioane de lei în anul 2021, cu un profit de peste 700.000 de lei, potrivit Termene.ro. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 86.63%.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. ESTE TARE!!!! Citez: „Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1 milion de lei, în conformitate cu oferta financiară. Licitația a fost câștigată de către societatea Bivolul Advertising SRL, al cărui asociat unic și administrator este Florin Ciprian Miclea.

    Compania avea în 2022 un singur angajat iar cifra de afaceri a fost de peste 2,5 milioane de lei în anul 2021, cu un profit de peste 700.000 de lei, potrivit Termene.ro. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 86.63%.” !!!!! Maine pot sa-mi fac si eu o firma cu un singur angajat „Porcul Reclamelor SRL”…imi da primaria contractul??? Paine si Circ!!! intr-un oras trist si gri.

  2. Primari nesimtiti, cheltuie banii cetatenilor aiurea. Orasul acela este infect, murdar.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.