Începe etapa de reînscrieri la grădiniţe şi creşe

Luni începe etapa de reînscrieri la grădiniţe şi creşe, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

În această etapă sunt confirmaţi, în baza unei cereri de reînscriere completate de părinţi, copiii care au frecventat grădiniţa sau creşa în anul şcolar curent şi pentru care se solicită menţinerea în aceeaşi unitate de învăţământ şi în anul şcolar 2024-2025.

Reînscrierile se desfăşoară între 20 şi 24 mai.

Pe 24 mai, după finalizarea reînscrierilor, unităţile de învăţământ afişează locurile libere pentru etapa de înscrieri, care începe pe 27 mai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Poză grăitoare și dureroasă în același timp.
    Cam așa și cu oamenii; toți mergem spre același loc, ales de cei ce conduc lumea, chiar dacă fiecare facem altceva cît mergem în rănd, încolonați, dar credem că sîntem altfel, că noi nu ne lăsăm prostiți.
    Atîta vreme cît oamenii se țin de sfoară pot zice ce vor. Cam asta-i, cred, democrația.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.