Începe reabilitarea cartierului Grozăveşti

Primăria Sectorului 6 anunţă că începe reabilitarea cartierului Grozăveşti, după ce joi a fost semnată autorizaţia de construire pentru resistematizarea şi reabilitarea celor mai mari zone, cu scopul de a crea spaţii verzi, a fluidiza circulaţia şi a elibera trotuarele de maşini.

Reprezentanţii autorităţii locale au scris, joi, pe pagina de Facebook a instituţiei că lucrările se vor desfăşura progresiv, în perioada mai – noiembrie. Zona Economu Cezărescu şi străzile adiacente vor fi resistematizate complet, cu noi sensuri unice, trotuare largi, eliberate de maşini şi amenajări peisagistice, cu mobilier stradal de calitate.

Se vor reface complet benzile de mers pentru maşini, se vor amenaja trotuarele, pentru a fi sigure şi uşor accesibile de toţi cei care tranzitează zonele, se vor retrasa marcajele şi trecerile de pietoni.

Vor fi reabilitate 12 străzi, iar lucrările pentru fiecare dintre acestea vor dura între una şi cinci luni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. CE s-a făcut în OPT Luni ȘI 34 de Ani?
    DACĂ era „PeBune” Loviluția LIFTesque, Acum eram Peste_Elevția măcar la Arătarea Interioară a Orașelor …

    TOT Noi suntem de Vină că NE este O Leeeennnee să NE aplecăm inSpre Podea din Pat, sa apucăm Salariul de 1500 de Euro..
    În Construcții,
    că EL s-a înBancat la Geneva , doar că Tas-ul NE-a anunțat la TV că „Dictatorul a FOST fugiiit!” …

  2. Sensuri unice și o bandă transformată în parcare cu plată. Că se ocolește acum mult mai mult cu mașina din cauza sensurilor unice nu mai crește poluarea? Sau următorul pas e interzicerea lor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.