Începe testarea cip-urilor pe oameni

Compania Neuralink, deţinută de miliardarul Elon Musk, a anunţat că va începe să testeze pe oameni un implant cerebral dedicat pacienţilor paraplegici, transmite Observatornews.

Acesta ar urma să le permită celor care nu se pot mişca să controleze un cursor de calculator sau o tastatură doar cu ajutorul gândurilor.

Se preconizează că testările vor dura cel puţin 6 ani, dar nu se știe câți oameni vor fi beneficiari.

Nu au fost date informaţii despre subiecţii studiului şi locul desfăşurării acestuia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. Fara nicio urma de ironie ,

  CIP-urile introduse in capul unui important segment de populatie va face adevarate minuni , astfel incat Coeficientul Global de Inteligenta va creste brusc.

 2. Cip Cirip la PCR . Cip Cirip la UTC . Cip Cirip la Sindicat ! Uite ! Asa m-am Ridicat !

 3. Pai din Romania primul pe care sa-l cipeze sa fie Iohannis ! Se vede de ani de zile ca efortul de a deschide gura este supraomenesc pentru acest individ, iar cind o face dupa cinci minute il apuca somnul !

 4. Cip pentru toți politicienii și fii lor,așa vor ajunge sa aibă un coeficient intelectiv ,,IQ,,identic cu media românilor care nu se.au ,,vaccinat,,cu terapia genică premergătoare cip.urilor

 5. Nu conteaza metoda, sa iada bani! Oare cum de se gandeste individul la aceasta categorie deja chinuita de boli sa ii chinuie cu ale lui experimente din care sa scoata bani? E socant.

 6. Eugenisti… in Israel au realizat niste embrioni umani artificiali, in SUA discutau ieri in FDA despre utere artificiale, consultantul stiitific al WEF vrea sa modifice genomul uman artificial, Elon vrea cipuri interfata umana/artificiala… am avut un proces la Nurenberg degeaba, ideologia nazist-eugenista a supravietuit.

 7. „Uite ! Asa m-am Ridicat !”

  Suna cunoscut, basistic, voiculesc, margatic. (nu corectati gramatical dupa urechile voastre din tabla, un om are dreptul la „licente poetice”, sa-i „sune” altfel (autres directions))

 8. Elon Musk reprezentantului High-tech in lume care a prezentat bun Robot care nu făcea nimic și în afara de Twitter (mare rahat de Social Media) absolută nimic Elon Musk un produs al televiziunilor care face senzație (nefăcând nimic) prin o prezentarea senzațională in realitate Zero Barat …un tip simpatic carismatic fizic și care face pe interesantul fără a prezenta nimic concret…..doar povești de media și atât ….

 9. daca ar pune asta inteligenta in cip , politicienii ar avea nevoie de toata productia fabricii 😀 😀 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.