Incident pe calea ferată: O persoană a murit

UPDATE
Bărbatul aflat în stop cardio-respirator în urma accidentului feroviar care a avut loc, marţi, la ieşirea din Roşiorii de Vede a decedat, anunţă ISU Teleorman.

„Din păcate, victima, un bărbat de circa 55 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Teleorman declarând decesul. Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări”, precizează ISU Teleorman.

O persoană este inconştientă, în stop cardio-respirator, după ce, marţi dimineaţa, un utilaj feroviar a deraiat la ieşirea din Roşiorii de Vede, informează ISU Teleorman.

„Un utilaj feroviar a deraiat pe calea ferată (la ieşirea din Roşiorii de Vede spre Drăgăneşti de Vede), este o victimă inconştientă, în stop cardio-respirator. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dintre care unul cu medic”, au precizat reprezentaţii ISU Teleorman.

CFR SA a anunţat că în zona unde utilajul feroviar s-a răsturnat traficul feroviar de călători se desfăşoară pe un singur fir de circulaţie, până la finalizarea intervenţiilor din zona accidentului.

„Este vorba despre un utilaj feroviar, care se deplasa pe relaţia Roşiori Nord – Atârnaţi, pentru lucrări feroviare programate în staţia Atârnaţi”, au transmis reprezentanţii CFR SA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Presiunea si teroarea e confortul bolnav oferit de politicieni cetatenilor care inca muncesc in Romania, pe langa conditiile infecte la locul de munca. Nu credeti ca imunitatea cetateanului a dat gres pentru tot ce traieste si indura de 33-34 ani pentru a avea un trai decent sa isi intretina si familia? Fratilor, pare ca guvernul oricare ar fi, practica deja crima cu premeditare in orice domeniu pentru a scadea si disparea populatia din Romania. Ii doare la blana porcilor din politica de viata cetatenilor din Romania majoritatii.

  2. Cine sa mai vina sa lucreze la CFR pe ce salarii au si ce conditii de munca „sigura”.
    Sefii au salarii la minister cei de jos, mecanici de locomotiva, persoanal de intretinere din triaje, depouri peste o anumita varsta. O sa ajunga sa lucreze cu majoritatea lucratiti „pensionari”.
    Pe vreme de razboi mondial trenurile facea ca timp si se defectau mai putin.

    Mostroasa coalitzie P$DNL mai paguboasa ca ocupatiile succesive ale lui Hitler si Stalin.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.