Încurajată de ziua ei. Nu mi-am recăpătat funcția, dar mi-am salvat demnitatea

Eduard Hellvig o încurajează pe Simona Halep de ziua ei. Acuzat de fapte nedemne, spune fostul director al Serviciului Român de Informații, a luptat până în ”pânzele albe” ca să își dovedească nevinovăția.

„La un moment dat în cariera mea în administrație am fost acuzat pe nedrept de unele fapte nedemne. Am demisionat, am renunțat la tot și am decis să lupt până în pânzele albe pentru a dovedi că sunt nevinovat. Doi ani mai târziu, am fost achitat de orice acuzație. Nu mi-am recăpătat funcția sau anii pierduți, dar mi-am salvat demnitatea și reputația. La mulți ani, Simona Halep”, a scris Eduard Hellvig pe Twitter.

Simona Halep a împlinit astăzi 32 de ani și își sărbătorește ziua de naștere în orașul francez Nisa, locul pe care l-a ales ca reședință după ce a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

La începutul lunii, Simona a fost suspendată patru ani pentru dopaj şi urmează să facă apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Tot în această lună, Simona Halep, care nu a mai jucat de un an, a ieşit din clasamentul WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

  1. Frumos din partea dumnealui. Mai ales că ne spune cu subiect și predicat că reședința fostei sportive este undeva în Franța.

  2. LA MULTI, MULTI ANI CAMPIOANA! DUMNEZEU sa te binecuvanteze, sa te ocroteasca si sa-ti dea multa, multa sanatate! Capul sus! Esti o invingatoare! Lupta si vei castiga! NOI STIM CA ESTI NEVONOVATA!

  3. Baiatul asta prafolog a fost tinut in genunchi la colt de mamica securitatea. Dupa care s-a reintors disciplinat la locul de munca. Cum de are tupeu acest ficior si ginere de militieni salajeni sa se compare cu Simona?

  4. Hellvig se agata de gloria oricărui performer care-i este în cale sa mai crească putin în înălțime, dar, degeaba. Rămâne ceea ce este. Un de nebăgat în seama.

  5. „La un moment dat în cariera mea în administrație am fost acuzat pe nedrept de unele fapte nedemne. Am demisionat, am renunțat la tot și am decis să lupt până în pânzele albe pentru a dovedi că sunt nevinovat”

    Un sfat exceptional de la un fiu exceptional. Urmati-l pe Noul Iisus !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.