Înfiorător: Cadavru decapitat găsit într-o clădire părăsită

Corpul decapitat al unui bărbat a fost găsit miercuri după-amiază într-o clădire părăsită din imediata apropiere a unui magazin din comuna Slătioara, în cauză fiind efectuate cercetări de către poliţişti şi procurori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban, au fost identificaţi atât bărbatul decedat, în vârstă de 50 de ani, din Slătioara, cât şi presupusul autor al faptei.

„La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că în spatele unei societăţi comerciale din comuna Slătioara, judeţul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violenţă. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Găneasa, care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În cauză, a fost anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale”, a spus Claudiu Şerban.

După investigaţiile efectuate de o echipă de cercetare complexă, anchetatorii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Slătioara, aflat în prezent în custodia poliţiştilor.

„În urma activităţilor investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei. În prezent, bărbatul se află în custodia poliţiştilor iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activităţii infracţionale şi dispunerii măsurilor legale”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Potrivit unor surse, victima nu avea locuinţă şi se adăpostea în clădirea fostelor băi comunale din Slătioara.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.