”Înseamnă că e aripa lui Dumnezeu când simți… ”

Monica Tatoiu îți aminteste încă de sfaturile oferite de mama ei, pe care le consideră încă actuale. 

Monica Tatoiu a fost crescută cu frică de Dumnezeu și iubire de țară. În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, femeia de afaceri a vorbit despre perioada copilăriei și ce a învățat de la mama ei.

“Mama m-a învățat: când simți că ți se pune un nod în gât, înseamnă că e aripa lui Dumnezeu. Lacrimile sunt un dar.

Să poți să plângi e un dar. Eu sunt naționalistă.

La noi în casă, când se cânta imnul, mama se ridica în picioare. Străbunica mea a fost în Parlamentul României, una dintre primele femei parlamentare.

Eu am fost crescută în spiritul ăsta cu dragostea față de țară. Nu cu drapelul să-l fluturi, să ți-l pui în jurul gâtului.”, a spus Monica Tatoiu în emisiunea lui Denise Rifai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

12 Comentarii

 1. O fi auzit oare Giocovelu’ ca face parte din neamul alora pripasiti prin Europa care la manie baga cutitul in cei care-l supara? Aia din Oash sunt copii mici in materie.

 2. De când a ajuns Johannis prezident și a insarcinat-o pe Țurcana și la „pensii”, s-a amânat aplicarea legii pensiilor pe baza de digitalizare. După ce s-a terminat cu digitalizarea ,vine FMI și ne spune că nu sunt bani pentru recalcularea mult promisa. Hadar a dat în bâlbâială! De unde bani? Singura soluție, impozitul progresiv pe venituri și pe pensii până la 50%. Și darea afara a 500.000 din 1.300.000 de tăietori de frunze la câini de la buget.

 3. Această Mamă Omida știe absolut orice ! Este la fel ca Ilie Șerbănescu,ăla ce făcea emisiuni de analize economice la tv,mare știutor și ăla,dar când l-au pus ministru la economie a dat cu stângu-n dreptu’ și n-a mai știut nimic!!

 4. Cand simte ca i se pune ceva in gat, s-ar putea sa nu fie aripa lui Dumnezeu ci ceva foarte pamantesc.
  Cinstit eu nu prea vaz cum s-a impacat matematica ei cu religia si cu ingerasii care stau in stratosfera……[Rumburak]

 5. urmarind faptele vestitei mucenice Tzatzoiu,inclusiv la expirata Rifai, ne amintim cu drag de revista Urzica

 6. Cine n-are o Monica Tatoiu, sa si-o cumpere.
  Si apoi sa se spanzure……[]Rumburak]

 7. asculta,fa.tu,ai m ulte noduri in gatul patrat de securista la
  ORIFLAME FBI.DUTE,DUTE..NU INTOARCE MECLA SINIS
  TRA CU TEPI …IN LIMBA SPURCATA.

 8. Toticare a-to jignito Sunteti cei Mari Editat inculte. Va supara ptr. Bani castigat I prin munca?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.