BREAKING Rotativa guvernamentală se amână

UPDATE Coaliţia de guvernare a convenit ca premierul Nicolae Ciucă să nu-şi depună mandatul până la soluţionarea grevei profesorilor.

„Am avut discuţii până aseară târziu, ne-am revăzut în această dimineaţă şi am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu-mi depun mandatul şi să-mi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier. În felul acesta, sper să fie create condiţiile astfel încât într-o perioadă de timp cât mai scurtă să putem să punem în aplicare planul de rocadă la nivelul coaliţiei”, a anunţat Ciucă, într-o declaraţie susţinută alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi liderul UDMR, Kelemen Hunor.

El a menţionat că a preluat mandatul de prim-ministru într-o perioadă similară celei din prezent, în care o serie de probleme nu erau rezolvate.

„Am putut atunci să găsim soluţii pentru ceea ce a însemnat criza sanitară, criza din energie, a urmat apoi conflictul din Ucraina, toate consecinţele crizei economice, inflaţia şi, împreună, coaliţia de guvernare, cu dumneavoastră toţi, am reuşit să depăşim aceste crize succesive şi suprapuse. Am trecut prin toate acestea asumându-ne cu responsabilitate şi identificând soluţii împreună cu dumneavoastră pentru toate aceste probleme”, a afirmat Ciucă.

Prim-ministrul a subliniat că Guvernul pe care îl conduce are o susţinere parlamentară consolidată.

„Am căzut cu toţii de acord că singura şansă pentru noi să putem să depăşim toate aceste probleme este să realizăm o coaliţie politică stabilă, ceea ce am şi realizat. Putem să afirmăm că, prin această stabilitate politică, am putut să gestionăm şi criza energetică, să asigurăm şi consecinţele războiului din Ucraina, să gestionăm şi efectele inflaţiei şi cu toţii am putut să constatăm că, începând de anul acesta, inflaţia a început să scadă şi există premise ca până la sfârşitul anului să avem o scădere a inflaţiei sub două cifre şi consider că toate aceste măsuri ne-au asigurat şi creşterea economică, România fiind ţara din Europa care a avut a treia cea mai mare creştere economică atât anul trecut, cât şi în primul trimestru din anul acesta. Am considerat că măsurile noastre trebuie să fie îndreptate pentru a face în aşa fel încât cetăţenii să nu resimtă toate aceste consecinţe şi să putem să trecem mai uşor peste ele. Am considerat că prin investiţii putem să asigurăm creşterea economică, iar anul trecut absorbţia de fonduri europene şi valoarea investiţiilor străine directe a fost de aproximativ 22 de miliarde de euro, ceea ce este un record pentru ţara noastră”, a completat Nicolae Ciucă.

La rândul său, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că decizia pe care au luat-o împreună în Coaliție este cea corectă.

„Consider că decizia luată de noi trei, copreşedinţii acestei coaliţii, este o decizie corectă. Este o decizie pe care ne-o asumăm împreună. Împreună o să continuăm – eu, din calitatea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, reprezentând Legislativul; premierul, reprezentând Executivul – să soluţionăm cât mai rapid această problemă, categoric legitimă, venită din partea profesorilor. Dar trebuie să avem totuşi şi echilibrul de a găsi momentele cele mai prielnice şi împreună ne-am asumat faptul că în programul de guvernare prioritatea numărul unu sunt profesorii şi sistemul de sănătate. Avem convenit un calendar, împreună cu liderii din învăţământ. Este un calendar foarte scurt, pe care ni l-am asumat împreună. Cred că este decizia corectă să nu intrăm în discuţii politice până nu rezolvăm această grevă a profesorilor, urmând, pe urmă, să găsim tot împreună calendarul cel mai bun pentru a se face rotaţia”, a transmis Ciolacu, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Victoria, alături de liderii PNL şi UDMR, prim-ministrul Nicolae Ciucă şi vicepremierul Kelemen Hunor.

Potrivit preşedintelui PSD, învăţământul reprezintă „unul dintre stâlpii societăţii, iar înaintea discuţiilor politice coaliţia trebuie să îşi asume rezolvarea problemelor majore.

„Această guvernare nu este doar despre stabilitate. Este şi despre asumare. Eu am spus încă de săptămâna trecută că, înaintea discuţiilor politice, trebuie să ne asumăm împreună rezolvarea problemelor majore din societate, mai ales că o grevă generală presupune şi o încărcătură emoţională deosebită, mai ales că vorbim de grevă generală a profesorilor”, a explicat el.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, vineri, că liderii coaliţiei de guvernare au decis împreună să continue în această formulă cu Nicolae Ciucă premier şi să dea un răspuns „exact aşa cum doreşte societatea”.

„În momentul în care noi am format această coaliţie, acum un an şi jumătate, ştiam că trecem printr-o perioadă foarte dificilă, ne-am asumat împreună această responsabilitate, spunând că trebuie să existe o predictibilitate. În continuare sunt convins că e nevoie de predictibilitate, e nevoie de responsabilitate şi e nevoie de a întări încrederea în societate. Există emoţii în societate, cunoaştem problemele societăţii şi ne-am asumat să le rezolvăm. În această perioadă de când suntem la guvernare am avut, sigur, între ghilimele spun, dar dumneavoastră veţi înţelege exact ce vreau să spun, multe incendii. Cu o mână am stins incendiile, cu mâna cealaltă am construit, fiindcă ăsta este rostul guvernării: să guvernăm pentru oameni, pentru societate şi asta am făcut asta vom face şi în continuare”, a afirmat Kelemen Hunor.

El a spus că problemele din sistemul de învăţământ sunt cunoscute pentru Guvern şi pentru această coaliţie şi pot fi rezolvate.

Liderii coaliției de guvernare Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor s-au întâlnit la soluționarea grevei înaintea şedinței Executivului.

Discuțiile vizează amânarea rotativei guvernamentale până la soluționarea grevei generale din sistemul de învățământ.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a declarat că premierul Nicolae Ciucă va anunţa vineri decizia sa privind depunerea mandatului.

Liderii Coaliţiei au avut şi joi seară o întâlnire la Palatul Victoria, după ce preşedintele Klaus Iohannis a admis că rotativa poate fi amânată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

39 de Comentarii

 1. Astia cand muncesc, daca toata ziua stau in sedinte ??? Ce produc ei ???

 2. … pute a făcătură, vorba lui Klaus Iohannis: ”Are și greva avantajele ei”. Am vaga senzație că totul este o regizare menită să mențină „guvernul meu” la butoane fără să se șifoneze imaginea păcălicilor Ciucă și Ciolacu în fața membrilor de partid. Este o grevă suspect de legată cu 10.000 de profesori în strada și marșuri neautorizate, etc… ceva ce seamănă foarte mult cu manifestațiile reziștilor din 2017. Prea era totul „ca la carte” privind rotativa … Când a afirmat Klaus Iohannis că ”Are și greva avantajele ei” a știut ce spune, la fel ca atunci când a spus că „A fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze.” Omul știe ce vorbește.

 3. Era bine dacă conveneati să vă legați unu’ de altu’ și să vă aruncați în Dunăre ,hahalere trădătoare de țară ce sunteți

 4. Alooooo, vedeti ca Romaero vinde din teren la companii imobiliare chiar azi ! Totul e regie !!!

 5. Sindicatele ar trebui să suspende greva până după rotativă și să o reia imediat după aceea. Dar ce se întâmplă acum miroase a fi o gogoriță parșivă a președintelui pentru a-și păstra ”guvernul meu”. Probabil ca o repetiție generală pentru ce se va întâmpla la anul când va decreta stare de urgență/necesitate/război și vor fi amânate sine die orice fel de alegeri. Dă Doamne să nu am dreptate.

 6. ‘Tătucu a hotărăt’, rotativa poate să aștepte ! In topic : eliminarea UDMR din schemă anulează ​’Acordul politic de guwernare’ a acestei coaliții, cine pierde, cine câștigă ?

 7. Ciolacu este baiat destept. Stie ca Romania se duce iremediabil la vale in conjunctura europeana actuala cand sandramaua europeana este deja pe dric. Tantalaii spalati pe cap refuza sa creada chiar si acum cand nemtalaii au ajuns la reanimare. Si este abia inceputul falimentului care va lovi total si Romania. Ciolacu cu securistii sai se gandesc acum sa scoata pesedeul de la guvernare. Altfel vor deconta si ei la alegeri alaturi de liberalii lui Petrov.

 8. @Leopold
  -nu mai conteaza,
  „corabia” se scufunda
  in curind vor afla si shobolanii….

 9. Un mincinos ordinar care a spus ca demisioneaza evident nu si-a tinut cuvantul. Nu ma surprinde desi jgodia asta carpa slugarnica si fara onoare continua sa spuna ca isi da demisia vineri. Acelasi mincinos care spunea acum doi ani ca nu intra in politica. Iar carpele celelalte psdiste asteapta sa vada ce ordin le da iohannis-helvig.

 10. Mai bine at zice o saptamana nu se vine la scoala ca Sa se duca elevii in concediu la munte .

 11. Hadar, „liderul de sindicat pe invatamant” primeste lunar 45.000 de lei venituri. Mai idiotilor, 45.000 de lei lunar, adica 9.000 de euru, plus salariu de „profesor universitar”. Si mai este inca unu, tot „lider de sindicat”, care numai venin si foc scuipa cand vorbeste, ce recent a declarat ca nu doar salariile sa se mareasca dar sa le fie „reperat/ta si blazonul profesorilor si reputatia profesionala” de scoala de drogati, pedofili, eleve minore prostituate, analfabeti, si cu cracii in tavan…?! Il stiti pe Hadar !? Ala care ne „mareste” zilnic din pix la tabla,(cu idioata de andreea cretzulescu la Rom.TV dar si la Real.TV ) pensiile contributive si le „anuleaza” pe cele speciale. Acesti doi avortoni, nesimtiti si nerusinati, cica sunt „lideri de sindicat” ce empatizeaza cu profesorii „saraci” ?! Ei, cu zeci de mii de euro lunar. Alo, trezeste-te, popor de somnambuli ?!

 12. Asa cum ar trebui sa stiti deja Iohannis face tot ceea ce doreste sa faca el fiind singurul care are expertiza momentului istoric aparut o data cu razboiul din Ucraina si care este singurul cuplat la deciziile luate de catre NATO si Bruxelles totul culminind cu oferirea guvernarii actualului Premier Cuica atita timp cit este nevoie .Greva e sublima ,este datatoare de sperante , este un nou inceput daca ea nu se transforma intr-un miting politic in care doleantele profesorilor vot fi eliminate si totul se va transforma in injuraturi adresate Guvernului Ciuca ce deja si-a prelungit mandatul„ sine die ”adica pina la finele anului 2024 Ciolacu acceptind deja mutarea .Nu poate fi explicata aparitia acestei greve, in acest moment (se stia foarte clar care este anvelopa bugetara ) decit daca intelegem si acceptam implicarea factorului politic ce a dorit sa prelungeasca mandatul lui Ciuca .Romania se afla in razboi si ne este foarte clar cum Premierul sau chiar viitorul Presedinte (o fi oare tot Iohannis ) trebuie sa apartina castei generalilor .Civilii de felul lui Ciolacu nu au stiinta guvernarii in caz de razboi si nu pot face fata provocarilor .Vedem cum si pe la TV apar un numar important de generali ce ne explica , mai mult sau mai putin , cum este la razboi si poate cineva se va gindi sa candizeze politic in alegerile din 2024 .Oricum totul este deocamdata parte a deciziei Presedintelui natiunii ce are nu numai informatiile la zi despre ceea ce va sa vina dar are si relatiile deja facute cu decidentii de la Bruxelles si NATO acolo unde exista expertiza necesara rezolvarii problemelor .

 13. Vă mai aşteaptă cel puţin 30 de ani de juntă militară securistă şi cleptocraţie de tip feudal. În 2050 o să ziceţi „sărut mâna” dacă veţi găsi 5 gândaci şi 3 râme după ce săpaţi 3 ore în solul deşertificat al Bărăganului, să aveţi ce pune pe masă, că salariul se va duce pe pensii speciale.

 14. Sa mai stea maCiuca pana pleaca impreuna cu Iohannis, ca fac bine ce fac ei impreuna, Boc si Basescu genii pe langa astia de acum.

  Bugetarii s-o tina in greva cu 3 schimburi 7/7.

  maCiucolannis inmormanteaza toata economia.

 15. Asta fac alogenii paraziti paine si circ – mai mult circ…dezbina si stapaneste pentru haos controlat, crize controlate, politica cu intreg spectru stanga dreapta , opozitie pana la nationalism si patriotism…totul controlat pentru a nu apare adevaratii patrioti si nationalisti…iar daca apar si acuza jaful corporatiilor occidentului „civilizat”, minciuna, propaganda antinationala, anticrestina si antiumana a babiloniei globaliste ue, nato, ussa, mfi, oms…institutiile tarii acaparate de alogenii paraziti actioneaza prin institutiile ocupate de ei cu „justitea independenta” premiata de ambasade cu jandarmeria bastonare si amenzi si acuzatii parsive de „putinistim”, „rasism”, extremism, antisemitism…
  Trezeste-te ! Ridica-te !
  Renunta la cardul bancar!
  Nu renunta la banii fizici!
  Nu renunta la legea stramoseasca – ortodoxia !

 16. Mishteaux e un PROPHET !
  E genial !
  Cum poate o minte umana dintr-un sat in munti, in Ardeal, anticipa in hal-de-halul asta ? 🙁
  TRISTESSE !°

 17. Miroase de la o poștă a făcătură! Greva a venit ca o mănușă pentru PSD în a găsi o modalitate sa nu preia conducerea guvernului. Toată lumea-i mulțumită, mai ales Johannis care va duce pe liberali la 5%. Succesuri guys!

 18. Tori profesorii Sa se faca lideri de sindicat ca Sa aiba 45 de mii de lei PE Luna !

 19. Minciuni. Daca guvernarea lor este despre stabilitate de ce medicii militari americani inspecteza spitalele din Iași și Botoșani. De ce ciuca ciolacu si kelemen nu vorbesc public despre asta. Si nu se opun! Ce cauta americanii in spitalele din Moldova ce verifica si ce numără acolo? Au făcut ei ceva pentru noi, NU. Vor razboi lanoi acasa, se pare ca Da. De ceromanii nu știunimicsi sunt aburiti cu tampenii si cretinitati fara importanta, de ce gioana minte cum respira? Nu vrem razbou, nu e al nostru. Greva asta are sens ca sa abata atenția noastră de la fapte si mai oribile. Scrieti despre ororile războiului de la granita nu despre lupta lor pe ce a mai ramas de furat aici. Citiți si va cruciți știrile din IaSi si Botosani

 20. „Dr Q spune:
  9 MAI 2023 LA 18:15
  E de speriat cat de jos a cazut in sondajele facute de chiar firme-de-opinie democrate … BIDEN !
  DEMOCRATII pierd in USA si asta implica caderi de capete pro-democrate la BUKALE !
  …se aude ? [presedintele RO va fi o surpriza construita … republican-yankeu ! Ciolacu trece-n esalonul 2 !]
  Stirea asta … de la cineva care va ante-shoptit (mai tineti minte ? ? ) si faza cu acel blestemat „10 august” acum uitat …
  ?
  BIDEN va chiar fi IMEPACHMENT-at …v-am zis si vad ca deja-mi dati dreptate ( batista-pe tzambal s-a pus la PENTAGON doar temporar… vorbesc codat , doar pentru „unii” = stiu ca-s inteles de cine „paza buna trece primejdia” $ )”

 21. „prea era totul ca la carte”. Ce era ca la carte-voi pe ciolan iar lumea in saracie lucie. Ce nu iti convine la greva profesorilor? Faptul ca spun ca nu se poate trai cu salariul minim pe economie? Va plac doar sedintele foto cu elevii olimpici, de parca ar fi meritul vostru. Meritul vostru sunt loazele voastre mediocre carora le-ati secretizat numele inlocuindu-l cu un numar pentru a nu afla lumea ce note jalnice au luat la examene. Nu va este rusine nici o clipa! Am vazut atatia politruci jalnici zilele acestea incat nu mai vreau sa deschid televizorul. Inca mai sperati ca saracimea o sa va voteze. Sperati degeaba!

 22. Sti PREA multe … lasa-ne ! 🙁
  ADEVARUL DUR … zapaceste ! 😛
  Minte-ne frumos, mai mult nu-ti cerem ! 🙂 ❤️
  (De ce crezi ca acel blestemat „10 august” n-a fost ceva la fel de spontan precum greva … „intelectualilor” AZI ?)
  SHALOM !

 23. @Liviu 😛
  Cat dam din PIB pentru NATO … sti ca 0.5% dam in plus la cei 2% ? Dam 2.5% din PIB …in PLINA CRIZA ! 😀
  Cat dam si mai mult, ca taxa UE-obligata, pentru … UKRAINA ? Si totusi nu ne dau PNRR-ul 🙁 ?
  PS: Poporul roman e obligat sa dea din ce-a strans … pentru ca pensiile si salariile ukrane sa nu-i faca pe ukrani sa aleaga rusii ? Cu ce-i de vina poporul roman ca ne cumparam SUBMARINE intr-o BALTA ruseasca ?
  De ce mai cumparam PATRIOT la pretul vechi-laudat daca s-au dovedit sub-mediocre ?
  REPET: De ce sunt bani (economii ale poporului) de dat altora si nu IN CRIZA noua ?
  De trebuie sa sttrangem cureau IN CRIZA si nu periode de BELSUG ? 😀 😀 😀
  HAHAHAHA

 24. Cine dracu o crezut că se va face rotativa,îi m ai rău dus cu capu,de cat.,Ciuca și Ciolacul.Cu S au fara tot atâta produce acest gowern infect.Scuza cu greva profesorilor!ă pardon cu implementarea ,,Romania Educată a lu wermer ,este un ,,fas.,România o devenit un stat eșuat și putem sa mulțumim jegurilor de președinți de după 89.

 25. Sti ce-i suspect !
  Toti o duc ra, au salarii minim-minime IN CRIZA … de ce nu ies pe strada croitoresele sau muncitori de la brutarii ?
  De ce ies la comanda: FUNCTIONARII PUBLICI = PROFESORII … platiti din bani PUBLICI ? 😉
  Asta-i suspect, nu faptul ca ies …
  motive inflationar-economice, de saracie au toti sa iasa 😉 … dar muncitorii PATRONATELOR private nu ies 😛
  functionarii PUBLICI care-s platitii public insa … ies 😛 la comanda !
  TAMAN acum cand prophetul MISHTEUAX a premeditat prorocit 😀 😀 😀 ca:
  – „Ciolacu trece-n esalonul 2 !” = adica nu va fi prim-ministru-n ROCADA !
  Sa va dau mura-n gura TOTUL (IQ=?) ca-n acel blestemat „10 august” 😀
  PS: Sti cu cine discuti ? 🙁 …
  cu un sef-de-tura ce poate pune sau surpa prin PRE-CUNOASTERE 😉 , PE BUNE, presedinti in China, Rusia si USA !
  (nu glumesc!)

 26. Deci PSD a ouat un ou de … AUR ! 🙂 😀 ?
  si ne apropiem de capatul puntii ? (= „Romanul e frate cu dracul DOAR pana trece puntea!”)
  De asta nu ne-au dat desi „aliati” yankeii VIZA ? Pentru ca stiua ca subteran ii chiar iubim ? (dupa BECHTEL! 🙁 )❤️

 27. Imbecilii astia in frunte cu turistul national cu avioane de lux, cu navetistul puturos de la Cotroceni isi bat joc de romani!!!! Pentru ei sunt bani cacalau!

 28. Croitoresele iau salariul din buzunarul patronului care se chinuie sa supravietuiasca cu imensele impozite si costuri umflate la utilitati. Si nu au alta varianta decat umilinta, desi acestea nu au nevoie de carti, de stilou, de copiator, de coli a4, etc. In sistemul bugetar, mafiotii mana in mana cu politicul au venituri de zeci de mii de euro lunar doar pentruca inchid ochii atunci cand trebuie iar profesorii(in speta noastra) traiesc in saracie si „li se da un ajutor social de 50 de euro pe luna). Chiar sfidam absurdul cand incepem cu comparatii intre oameni care chiar muncesc si, desi nu trebuie, se zbat in saracie doar pentruca tara este condusa prost sau nu este condusa deloc fiindca ai nostri conducatori nu au nici un fel de pregatire valabila pentru a avea o tara si un popor in maini. Prapastia creata de-a lungul timpului intre politica si cetateni se pareca este greu de inteles si de aceea trebuie sa apelam la o comparatie simpla-un parlamentar are venituri lunare la dispozitie de cca 60000 de lei la care se adauga costul cazarii, un profesor debutant cu 10 la licenta si doua masterate primeste repartitie la 60 de km de domiciliu doar din pricina faptului ca in locul lui trebuie sa predea o pila politica. Leafa debutantului-o stiti, stresul, efortul fizic si tot ceea ce rezulta din nedreptatea creata, nu mai trebuiesc comentate. De aceea nu cred ca este corect sa comparam mere cu bibilici. Nu cred ca rolul politicului este sa decida cine merita si cine nu merita sa traiasca, rolul politicienilor alesi de toata populatia indiferent de profesie este sa conduca si sa emita legi cu Constitutia in mana. Si am convingerea ca nimeni nu citeste Constitutia, ba chiar Predoiu a propus sa renuntam la ea in favoarea elucubratiilor presedintdi comisiei europene.

 29. După greva profesorilor poate urma altceva..de ex.o greva a dentiștilor..cu dinții tot rău..

 30. No , she zasheti mai baieti 😀 de la Cluuj
  le are mishteaux asta cu profetiile ? 😀
  Ashe ca incas nu stiti cu shiune aveti de-a fashe ashii ?
  Shine-i profetu’ ?
  ” „Ciolacu trece-n esalonul 2 !” = adica nu va fi prim-ministru-n ROCADA !
  Sa va dau mura-n gura TOTUL (IQ=?) ca-n acel blestemat „10 august” ?”
  [PS: Romania nu e domeniul meu de studiu si obsevare 😉 …e economic prea mica si prea nesemnificativa ! Asta nu inseamna ca nu stiu si ce se hotaraste DIN TIMP UTIL si pentru voi ! 😀 !]
  AUD ?

 31. SINCER !
  Doar prosti cred ca „mishteaux” e mare maestru-n vre-un serviciu secret pan-statal 😉
  eu cred ca mai degraba MISHTEAUX are un IQ colossal ! IQ>145
  Va rog sa nu-l credeti deosebit ! (desi doar el il va numi dupa Xi-al-orezarilor si pe Trump POTUS peste BIBLE-BELT !)
  PS: mishteaux spune ca vrea sa-l bage pe BIDEN in parnaie ! nu-i place semilitatea increzuta 🙁 a moshului ! 🙁
  TINEITI MINTE ASTA ! … 3301_Q chiar e un GENIU !
  SA va ma spune ceva … inainte de 😀 : „14 august = APOCALIPSA” 😀
  [MISHTEUAUX nu poate gresi … ce pare gresit e doar „verzi simuscate” 😉 😉 😉 !!!]
  _____________________IQ=? 😉
  CHIAR NU VE STRANIU CUM LE … ANTICIPA ! MONDIAL-EXACT ! 😀
  STIA SAU NU ANTE-STIA maestrul mishteaux CA CIOLACU va trece cursand in ESALONU’2 ?
  AUD ?

 32. E deja dovedit 🙁 🙁 🙁 … nu stiu SERVICIILE SECRETE ce stie misteriosul MISHTEAUX !
  [straniu ec a unul ca „el” 3301_Q , ca QANON 😉 … poate manipula DACA VREA, multimile … mintile a milioane de oameni = sa fie el „fluturele brazilian” = „SUB OCHI LOR” 🙁 😀 ]
  Si eu am crezut ca-i un nebun, insa statistica … palavrelor lui, STRANIU-INTAMPLABILE … ma impiedica sa cred asta !
  De und ante stia de faza cu … ROCADA si nereusita OBLIGATA N:( a lui CIOLACU ?
  DE UNDE? DE UNDE? DE UNDE? DE UNDE? DE UNDE?
  AUD ? ( = > sa chiar aiba IQ>145 ? intreb pentru ca stiu ca „astia” gandesc altfel ! 😀 )

 33. Poti sa-mi recomanzi un denstist ?
  (mai bun ca ala-lui DRAGNIEA !)
  🙁
  ASA ca nu se mai rade de MISHTEUAX ? 🙁

 34. Daca nici de data asta nu ne dam seama ca aceasta clasa politica isi bate joc de noi ,inseamna ca sintem chiar niste mamaligari, asa cum ne numesc fratii nostrii bulgari.Daca si greva profesorilor este un motiv serios sa nu se faca schimbarea guvernului ,atunci sa fiti siguri ca vor urma si alte motive ca sa ramana incontinuare aceiasi formatie la butoane.

 35. gata , ciolacul crede ca a scapat si „se intoarce la popor”.Bah ,tu ciolacule si psd sinteti vinovati ca ati fi putut opri jaful de la energie ,agricultura si ati fi putut da legi mai drepte; salarii si pensii decente nu vouchere sau alte ajutoare / pomeni (facind astfel aproape intreaga polpultia sa para niste cersetori si sa depinda de voi ( sa le dati de mila cind vreti sau aveti voi vreun interes)) desi aveau dreptul la salarii si pensii decente…. dar nu ati facut nimic desi aveti cei mai multi parlamentari. Gata trintore; de acum pina in toamna program regulat: coafor, pedichiura, manechiura, pensaj si aranjarea botului imblanit ,ca asta conteaza …si sa nu uiti cind dai interviuri sa intorci capul de la stinga la dreapta si invers ca un ceas cu cuc, ca de spus nu spui nimic decit „abureli”.

 36. Nu ne interesează rotativa voastră care durează de 33 de ani PSD PNL , vrem salarii și pensii ca la specialii vostri

 37. Păi dacă venea Ciolacu tot un Ciucă ieșea …omora și speranță celor mai înfocați Psd-isti ….ce credeți că se schimba? Se duc cei din privat la stat și cei de la stat in privat ? tot cu muncă tot cu știri Negative tot cu dat din gură ce să facem asta e viața de om … mereu nemulțumiți oricât am avea vrem mai mult și mereu credem că alții sunt mai proști ca noi iar cei care au sunt mai hoți ……suntem doar niște maimuțe cu puterea imaginației ……

 38. Va rog nu omorati PSD-ul pentru ca chiar face oua de … AUR ! 😉 ❤️
  [PS:Nu stiu cum va pare voua „mishteaux” insa pentru mine: are toate proprietatile dovedit-coneceptuale ale unui REAL PROPHET ! ]
  SHALOM! PUP !

 39. Dupa se se va fi rezolvat greva profesorilor se va amana pentru ca va urma greva gunoierilor. Dupa aia pentru ca va urma greva primarilor cu dubla sau cu tripla comanda. Dupa aia pana dupa castigarea razboiului de catre Ucraina – adica stiti dv pana la al cui paste! Toata tara este tinuta de fraiera, rotativa a fost praf in ochi, am spus-o de atunci!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.