Inteligența artificială bagă influencerii în faliment?

Proiectul a apărut în momentul în care o agenție de marketing trecea printr-o perioadă dificilă. Așa s-au decis să creeze propriul influencer robot.

„Am făcut-o astfel încât să ne putem trăi mai bine. Și să nu fim dependenți de alți oameni care au ego-uri, care au manie. Sau care doar vor să câștige mulți bani pozând”, spune unul dintre creatori. Așa se face că au creat-o pe Aitana, modelul AI, care are deja primele venituri. Vorbim despre cel puțin 3 mii de euro pe lună, potrivit evz.ro.

Are și fotografii cu ea pe Only Fans. Și în câteva luni a reușit să obțină peste 121.000 de urmăritori pe Instagram. Iar fotografiile ei obțin mii de vizualizări și reacții. Ea primește chiar și mesaje private de la vedete care nu știu că nu este o persoană reală.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

12 Comentarii

 1. ADIO-SPECIE UMANĂ! MAI TREBUIE REZOLVATĂ AUTOREPRODUCEREA ! NU ȘTIU DACĂ VOR ACCEPTA „SCIZIPARITATEA” ORI VOR OPTA PENTRU SEX,ORGASM,SARCINĂ??/

 2. Degeaba pui poze pe retele sociale ! Daca nu castigi nici 1 leu pentru ca nu ai card bancar ! Oamenii nu se duc la banca sa-ti trimită bani in cont !

 3. in curand o sa inlocuiasca si urnalistii de propaganda… o sa ramaneti pe drumuri, sau o sa trebuiasca sa incepeti sa faceti jurnalism, dar e improbabil ca o sa va mai aduceti aminte ce inseamna asta, dupa ce v-ati prostituat integritatea morala

 4. „Ifluencer” este o indeletnicire evreiasca si inseamna in esenta ei „a prosti”

 5. Influrncericele in carne si oase creațiile chirurgilor esteticieni din bisturiu si graficieni in Photoshop cu coregrafi si echipe intregi artistice in spate.
  Acrstia si-au „cioplit” un carater intreg animat 3D-mensionalizat si personificat pe un gameplay de AI.

  Un film regizat si intr-un caz si in celalat uman sau virtualizat.

 6. AI DEJA STRESSAT: asta s-a rezolvat demult – vezi bancile de sperma, de ovule si chiar embrioni umani. au acum dispozitive AI – utere inteligente – care cresc copilul de la celula la om. somnul omenirii a dat rezultate extrem de pozitive pentru „ei”…asta in timp ce, cei care incearca sa deschida ochii celorlalti, sunt numiti „conspirationisti”. Conspiratia a fost un termen inventat de cia, atunci cand americanii au inceput sa isi puna intrebari in legatura cu moartea lui JFK. o manipulare a serviciilor cia de a ridiculiza orice om (normal) cu gandire critica. asta fac „ei” de mii de ani: inainte ii linsau, acum ii ridiculizeaza si, curand, ne vor linsa din nou, pe toti cei care mai gandim…toata informatia este „out there”, iar adevarul nu cade singur in poala nimanui…cere si ti se va da (VREAU LIBERTATE!), CAUTA SI VEI GASI (adevarul), BATE SI TI SE VA DESCHIDE (DESCHIDETI PORTILE INCHISORII, IN CARE SUNTEM PRINSI DE ACESTI DEMONI, DENUMITA FALS „VIATA”).

 7. „influencer” specie propagata pentru raspandirea involutiei mentale.Scoala,vax.

 8. Tavalugul a pornit repede la vale. Deja AI poate sa compuna si sa interpreteze muzica atat la instrumente cat si vocal, poate sa faca imagini realiste si chiar filme, poate sa scrie articole de presa sau documentare. Actorii umani fac vreva cerand sa nu se traca la inlocuirea lor cu AI. In curand AI va putea inlocui medici diagnosticieni, profesori, judecatori etc. O fi bine? Omenirii ce-i va ramane de facut?

 9. Era timpul să se fâsâie și tik-toacele, oricum sunt colecții de tâmpenii întru tâmpirea nou-sosiților pe rețea.Mai rămâne de automatizat porn-hub-ul și redtube cu site-uri premium pentru dereglați și costume multisenzoriale pentru datorii in bancă la fraieri 10/7 sau mânuși, vagin(penis) și ocheți 3D pentru sărăcani.Sexul cu femei(bărbați) reale/ de aproape va fi gradual redus si permis ca premiu exclusiv pentru cei/cele cu punctaj social înalt și regular membrilor de partid cu statut înalt.Cuplurile nu vor mai fi permise”pentru eradicarea pandemiilor cu transmitere sexuală”iar sarcinile accidentale vor fi suprimate și distruse pre și postpartum, protagoniștii fiind condamnați, castrați chimic sau fizic și supuși oprobriului public.Doar oamenii modificați genetic vor fi considerați corespunzători iar unul care n-a avut șansa a se naște așa,in vitro, va avea o viață grea la marginea societății, în cazul in care nu se va oferi ca voluntar unor „experimente științifice” menite a-i „îmbunătăți moștenirea genetică” lucru pe care-l va întâmpina cu lacrimi de recunoștință la adresa liderului prea iubit care,iată, îi va oferi un „neprețuit ajutor” în a deveni un”cetățean model”.Dacă crapă după cei cresc copite și mustăți de muscă va fi declarat „erou al științei” și un colhoz$kibutz va primi numele său.În caz excepțional.Vă place viitorul?

 10. Cu o gagica artificiala ca aia din poza, nici nu-ti mai trebuie sa te insori cu vreo patzakina ca alea de la ,,Casa Iubirii”. Dai bani pe una din asta inteligenta, ti-o programezi cum iti place si ai terminat-o cu certurile in familie, cu banii tocati pe cadouri femeiesti, cu reprosurile ca ai uitat ca-i ziua aniversarii datei la care te-ai nenorocit si asa mai departe.
  La randul lor duoamnele, pot sa-si comande inteligenti artificiali super dotati, care nu obosesc dupa orele de munca, care sunt permanent politicosi si nealcoolici.
  Si uite-asa omenirea va intra in extinctie, daca nu-i va veni ideea lui Putina sa dea cu bomba atomica……[Rumburak]

 11. Și ca să fie familia completă, îți va naste un aparat de radio la care să asculți imnuri dedicate conducătorilor iubiți.Dotat cu camere, îți va analiza figura și îți va puncta gradul de „transportare” la auzul acestor capodopere iar daca va fi găsit necorespunzator, îți va crește rata la bancă unde o plătesti pe mă-sa concomitent cu scăderea punctajului social.La repetare, intervine divorțul automat pentru neachitarea dobânzilor.Nevasta-ți va fi spălată și dată altcuiva iar fii-tu se va întoarce la sediu pentru resoftare.Cu ochi lăcrămosi îl vei recunoaște peste ani când, cu însemnele poliției pe el, îți va înmâna o doză mare de fentanyl și un voucher la o cabină de sinucidere asistată din apropiere, ca să nu mai dormi chinuit într-o cutie de carton.Ce zici de asta Rumby?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.