Între viață și moarte după ce a luat foc de la o petardă

Un tânăr de 30 de ani din Iași a ajuns la spital ăn stare gravă, după ce ar fi aruncat o petardă lângă o canistră cu combustibil, care a luat foc. Bărbatul a vrut să stingă flăcările și s-a aprins ca o torță.

„Tânărul are arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului, de gradul al II-lea și al III-lea, pe ambele membre inferioare, abdomen, torace și la nivelul feței. Sunt afectate inclusiv căile aeriene. A fost sedat și intubat de echipa SMURD de Terapie Intensivă, este în Unitatea de Primire a Urgențelor și va fi preluat pe Secția de Chirurgie Plastică”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. incercati sa-l spalati pe alt-rahat, crimonalul romanilor? un parazit psihopat criminal si smurdul? cati oameni au fost lasati sa moara la colectiv? cati au murit in accidente unde elicopterele n-au ajuns? cate spitale au ars? ALT-RAHAT SI ACUM SE OCUPA DE CAMERA DE GARDA A TUTURORO SPITALELOR SI CONTROLEAZA MODUL IN CARE SUNT INTERNATI ROMANII! DESPRE TRAFICUL DE ORGANE SMURD, NIMIC? HAI SIKTIR!

 2. Pericolele din viata omului au si ele un rost. Nu blucrurile sau artefactele explozive sunt periculoase ci inabilitatea celui care le manevreaza cauzata de lipsa cunostintelor adecvate problemei. Apropierea unui exploziv de o canistra cu combustibil e reteta ideala pentru un incendiu. Nepriceputii, prostii, neaidemanaticii sunt buni ca victime si exemple de invatatura pentru cei care sunt instare sa invete, sa se adapteze. Avem nevoe de pericole ca sa ne-ntarim, sa capatam experienta.

 3. Da cu canistra.
  Stati ca de acum o sa inceapa distractia cu petarde……[Rumbnurak]

 4. @un motan intransigent, „inabilitatea celui care le manevreaza”
  mortu e de vina,
  se stie!

 5. @maxtor,
  Da, mortul e de vina. Poti fi sigur. Nu te bagi unde nu stii si dac-o faci, fa-o cu atentie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.