Întrebările unui cititor trimise la Cotidianul

Pentru însănătoșirea morală a Academiei Române! Întrebări adresate conducerii Academiei Române:

* a exitat un Protocol de colaborare încheiat de Academia Română cu SRI via Parchetul General, denunțat în 2018 de președintele Ioan Aurel Pop?
* în baza lui, urma ca serviciile să preia fondul numismatic, manuscrisele rale și tablouri?
* la inițiativa „Grupului Coldea”, serviciile de asistență juridică ale Academiei Române au fost preluate în 2020 de firma de avocatură Stoica & Asociații?
* a „spălat” Valeriu Stoica, în justiție, cu concursul Serviciilor, pe acad. Mugur Isărescu și pe vicepreședintele Mircea Dumitru, de colaborarea cu Securitatea?
* A preluat Valeriu Stoica procesele Academiei de recuperare a terenurilor acesteia din județele Călărași și Constanța, pe care apoi să le investească drept „onorarii de succes”?
* Ce rol a avut „Grupul Coldea” la impunerea la conducerea Academiei a trioului IA Pop, Marius Andruh și Mircea Dumitru?
* desecretizarea și publicarea Protocolului și a contractelor de asistență juridică încheiate cu Stoica & Asociații, inclusivanexele cu onorariul de succes!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

6 Comentarii

 1. Am înțeles că justiția a devenit o anexă a Securității sub forma „câmpului tactic”. Am înțeles că directorii de spitale lucrează cu firme gen Hexipharma pentru a umple buzunarele Interesului Național. Am înțeles că anumiți „jurnaliști” au și o jumătate de normă pe la Cooperativa Ochiul și Timpanul. Despre BOR și Patriarhul Securist – acolo sunt mai mulți securiști chiar decât în SRI! Dar până și Academia? Până și Federația de Fotbal?

  Mai există vreun domeniu nesecurist în România? În ce țară de căcat am ajuns să trăim!

 2. Meta-discutie!
  Coldea nu era si n-a fost presedintele tarii. Academia Romana dintotdeauna a fost bolnava moral. Justitia asemenea!
  Cine cauta onoare in institutiile romane, nu gaseste. Saracia este prevalenta iar caritatea lipsa.
  Pentru cine pune intrebarile, mesajul este simplu: informatia este corupta.

 3. Oauuuu! Ce lux de amănunte pe tava! Nu o sa răspundă la fiecare întrebare, poate pe scurt in general, răspund standard sau ocolind răspunsurile.

 4. „NU ÎNȚELEG CE AVEȚI CU SRI-UL ȘI CU METODELE DE LUCRU CONFORME SERVICIILOR DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ@” PĂI DACĂ SIGURANȚA NU FOLOSEȘTE INFORMATORI.PROTOCOALE,ASCULTĂRI,INFILTRĂRI,URMĂRIRI,COLABORĂRI- CUM ÎȘI POATE REALIZA SARCINILE DE SERVICIU ? ȘI CINE SE TEME DE SRI? CEI CE-ȘI VĂD DE TREABĂ,CEI CE NU FURĂ,CEI CE NU PARTICIPĂ LA ACTIVITĂȚI ANTISTATALE? TARE MI SE PARE CĂ TOATĂ „POVESTEA” DESFĂȘURATĂ DE TV-URI ȘI ZIARE ȘI REVISTE DE ȘTIRI ESTE PUSĂ LA CALE DE GRUPĂRI POLITICE CHIAR -ANTIPATRIOATE-! IAR DACĂ LUCRĂTORII DIN ACESTE SERVICII FAC LUCRUI NECONFORME SĂ FIE EXCLUȘI ,DEFERIȚI JUSTIȚIEI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.