Iohannis l-a felicitat pe Peter Pellegrini pentru câştigarea alegerilor

Preşedintele Klaus Iohannis l-a felicitat duminică pe Peter Pellegrini pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din Slovacia.

„Îi transmit felicitări lui Peter Pellegrini pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din Slovacia. În contextul prieteniei de lungă tradiţie dintre ţările noastre şi al rolului comunităţii slovace în România, aştept cu nerăbdare să lucrăm împreună în beneficiul naţiunilor noastre şi al Uniunii Europene, asigurând siguranţa şi prosperitatea noastre”, a transmis şeful statului, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Administraţiei Prezidenţiale.

Peter Pellegrini ar fi obţinut 53,55% din voturi faţă de 46,44% cât a reuşit să strângă diplomatul pro-european Ivan Korcok, potrivit datelor publicate de Oficiul de Statistică din Slovacia, la alegerile prezidenţiale care au avut loc sâmbătă, după cum a informat AFP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. Reteta e clara, pe model bolsevic, varfurile administratiei din gubernii trebuie sa fie alogeni. Ce localnic ar consimti cu atata usurinta la dezmembrarea si disolutia statului din care face parte?
  Komissarii stiu ei ce stiu.

 2. Să lucrăm ,,împreună ,,? Băi, dulap o părit, PREȘEDINTELE ăsta tocmai ce declară că el vrea PACE ! Mătaluță vrei răzbel ! Că cum să ,,lucrați,, ? Dulapul ori e ars de soare și pâr lit îngrozitor, ori are orbul găinilor, ori se face că e fudul de urechi ? Ficusule , lasă fentele de catindat( caragielesc) la organizația teroristă, fă și tu ceva pentru ȚARĂ, militează pentru PACE ! SLAVĂ PĂCII, dulapuri de ficuși vorbitori !

 3. IOHANNIS ?

  Cine „din umbra” a pus straniu o vorba ca sas-ul nostru sa ajunga sef la NATO ?
  AUD ?

  Ca se stia ca v-a ajunge inca … dininte de-a sti el se vede-n straniu-misteriosele predictii ale lui MISHTEAUX mai jos, prophet care-a „ANTE-ghicit” si implicarea lui MACRON in masacrul de la CROCUS …inca misterios din seara accidentului !
  mishteaux e TATA LOR …insa nu in sensul ca-i tata rusilor … e tata shalom-ilor globali ! PUP !
  _____________
  „mishteauux … 3301 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:36
  Iti spun o chestie desteapta 🙂
  Sti de IOHANIS va totusi primi o functie post-prezidentiala la UE 😉 ?

  – Pentru HQ NATO din BRUXELLES e peste HQ UE din BRUXELLES ! 😉 😉 😉 😉

  (nu ma crede ! vezi totusi …chronologic ce-a facut in anii de domnie IOHANNIS pentru … NATO ! KÖVESI la UE i-a fost un ASSET ! 😛 )

  PS: Chiar am IQ-ul ala peste 145 … daaaar stim amandoi ca nu asta conteza in punctualitatea predictiilor 🙂 ci unde te ridica socila-informational potentza de „prblem-solving” un astfel de IQ … si eruditia care adiacent indepent de voina „mediului social” ti-o obliga ! 😉 !
  [fi atent la … inspre unde … merge IOHANIS! SCHENGEN nu s-a putut acum …deorece: „URAGANE la … BERLIN!” 😉 ]
  AUD ?”
  ___________
  10 martie e inainte … inscrierii „oficiale” a sas-ului pentru functzia NATO !
  E mishteaux „ochii pe butelie” PROPHET sau nu … momarlansky-lor 😀 !
  SHALOM! Evreilor care-si situ doar ascunde poftele 😉 ! PUP !

 4. Esti prea geniali a-fanatizabil pentru a fi pacalit … EMOTIONAL !
  Cred ca
  de la un anumit IQ ~155 e foarte greu sa mai convingi cu argumente emotionale, fie ele dressate in timp … pe cineva 🙁 !

  SHALOM ! (asta fost straniu ca „ghiceala” -> „solutia finala” la filisteni ! Totul, filtrat de camuflaje „verzi si uscate” se-ntampla cum le protestant 😐 proorocesti !

  MAGA ! TRUMP = POTUS ! ❤️❤️❤️

 5. „„mishteauux … 3301 spune:
  10 FEB. 2024 LA 23:36
  Iti spun o chestie desteapta 🙂” -> IOHANNIS -> NATO

  MISHTEUAX 😐 chiar si-n cele 1/1000 zise ZGLOBIU 🙁 p’acii
  esti mai mult decat „altfel” in felul (IQ>145) tau SPECIFIC de-a gandi !

  PS: Daca lumea e posibiul GANDIBILA asa (in stilul tau), n-as vrea sa stiu ce mizerii a-morale se scund in strafunduri !
  SHALOM !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.