Klaus Iohannis. „Nu intenţionez să îmi scurtez mandatul”

Klaus Iohannis a afirmat, marţi, că nu intenţionează să îşi scurteze mandatul de preşedinte.

El a fost întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă comune cu omologul său din Muntenegru, Jakov Milatovic, dacă are în vedere o scurtare a mandatului de preşedinte, în vederea obţinerii unei funcţii la vârful UE sau NATO.

„Nu intenţionez să îmi scurtez mandatul de preşedinte”, a spus Iohannis.

Iohannis a mai declarat marţi că „România nu va trimite combatanţi în Ucraina. Noi sprijinim Ucraina în foarte multe feluri şi vom continua”.

„O posibilă trimitere de combatanţi în Ucraina nu poate fi luată în considerare sub mandat NATO, fiindcă Ucraina nu este aliat NATO”, a zis Klaus Iohannis.

El a precizat că, „dacă există înţelegeri bilaterale între un stat şi Ucraina pe orice temă”, acestea pot fi onorate.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

20 de Comentarii

 1. ***nu, mandatul meu se termina cand Romania va fi „eliberata” de rumani!

 2. Of, mare ghinion pe capul natiei, scapam de el si se pricopseau birocratii europeni. Adica, sa mai beneficieze si altii de inalta pricepere si puterea de munca a Onanisului nazionale. Brrr, mare tzeapa cu acest trantor complet inutil.

 3. Cu o Dăncilă,daca chiar și nu-i permiteau comisarii să facă ceva bun pentru Țara, era să fie mai vesel..
  Asa însă,au fost zece ani „..de umbre a lui Gri”

 4. Da…pentru ca datorita spalarii de creier cu „valori” occidentale iudeomasonice, nu a existat nici o intentie a poporului asuprit de alogenii paraziti, de a se elibera de aceasta napasta a ocuparii functiilor publice importante in stat, de catre alogeni paraziti!
  Drept urmare, datorita nepasarii, ignorantei, idiferentei, comoditatii si compromisului, „valorilor” occidentale iudeomaaonice…ne meritam soarta…Trezeste-te ! Ridica-te !

 5. Bare câmpii cu brio, e convins că cetățenii îl cred 💯! Atunci, cum justifică acceptul pe comasare și cerșetoria umilitoare la marile porți infracționale pentru o funcție de turist de lux nesimtit=leneș global? Nu exista la nivel global in asemenea luxos nesimțit și arogant care cerșește funcții la porțile infracționale!

 6. daca am ajuns in situatia de a o slavi pe tanti Veorica, putem stinge opaitele. Vai de scoala noastra…

 7. Si de ce nu s-ar plimba in avioane de lux ,daca populatia de la poalele Carpatilor ii da voie .
  Ar fi cel mai mare naiv sa nu profite .
  Si asa ” rumanii” vor alege tot PSD. si PNL. in fruntea ” bucatelor „.
  Inca 3-4 Mandate ale clicii mioritice slugarnice si tradatoare si inca 3-4 milioane de romani vor disparea in Lume .
  Cei din Ro. sufocati de Stres nu vor mai face Copii ,iar o parte se va duce in ” Paradisul vesnic ” si asa Ro. va dispare ca Populatie .
  Cred ca este si selectia naturala . Ca natie nu meritam acest teritoriu bogat si frumos . Lasi ,mincinosi si mai ales caracteristica forte a ” rumanului ” – Tradarea .

 8. Ce înțelegem noi de-aici?
  Domnul Președinte nu dorește să-și scurteze mandatul. Dar, dacă s-a negociat în tratatul cu Ucraina trimiterea de combatanți, atunci dumnealui nu are ce face, trebuie să declare stare de război și să-și prelungească mandatul.
  Cine a negociat tratatul cu Ucraina? Domnul Fota. Unde e domnul Fota? Nu se știe. A fost „demis”.
  De-aia nu a solicitat și nici nu va solicita, încă, o locuință pe Bulevardul Aviatorilor.
  Hast du verstanden?

 9. Intenționez sa-mi scurtez creierul, ca și asa e de forma, dar dragi romani, in nici un caz mandatul, mai am atâtea locuri de văzut pe banii voștri și ar fi păcat sa nu profit de prostia voastră.

 10. Când vulpea nu ajunge la struguri,zice că sunt acri! Ce a făcut Johannis pentru poporul de român în afara de cheltuieli turistice?

 11. Noi trebuia sa-i scurtam mandatul, dar nu in mod democratic. Vizionati filmul ” Anthropoid „.

 12. Nu a primit ‘viza’?! Prin târg umblă vorba că a făcut urmatoarea declarație : ‘Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit’, ‘modest’ băiat, pâna la sfârșit de mandat nu ar avea voie să facă această solicitare însă ‘băieții buni’ (se pot utiliza și alte sinonime) îi pregătesc ‘cadoul’ de teamă că ar putea pretinde Vila Lac 3.

 13. nici eu nu as scurta mandatul!
  pai sa pierd momentele in care miorlaie Pufi baliverne sincere,de pe foi ?

 14. Adică mă lasă Sosocara să-mi moară copiii pi front pentru Rossia ei? Pa mine nu mă întreabă dacă-ss d’acord?

  Să dea dracii! Dacă mă mai provoacă, ii fac păru pubian șuvițat cu maioneză.
  Rușine fă!

 15. … pe dulap ar trebui sa-l ajunga vreo cateva zeci de milioane in maxim trei luni.In mod normal ar trebui sa dispara in sase luni.

 16. mai mare realizare a dlui Iohanis a fost aruncarea PNL pe scarile tovarasilor. Sau mai bine spus, pe ale odraslelor acestora.
  In anii ’50 comunistii ii bagau in beciuri, acum copiii lor se pupa cu urmasii Bratienilor? Bleahh.

 17. Johanis ,sa dea Dumnezeu sa vorbim NUMAI DE BINE despre tine si neamul tau.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.