Korruption, große Korruption

Iohannis poate fi anchetat pentru promovarea cărţii sale pe banii Preşedinţiei

Ahtiat dintotdeauna după bani, Klaus Iohannis nu ezită să facă şi din carte un trafic în numele „ochiului dracului”, folosindu-şi funcţia de Preşedinte în campania de promovare a cărţii „EU.RO”, publicată de editura „Curtea Veche”, care se vinde pe piaţă cu 80 RON, aşa cum citim chiar pe site-ul celebrei edituri:

Cu alte cuvinte, publicarea cărţii lui Klaus Iohannis, „EU.RO”, este o chestiune comercială pentru care editura „Curtea Veche” obţine un profit firesc, iar scriitorul îşi primeşte un meritat „drept de autor”! În calculele economice ale acestei afaceri, intră tipărirea, editarea, difuzarea şi, bineînţeles, promovarea cărţii.

De aici, de la promovare, încep marile probleme pentru Klaus Iohannis care pot deveni chiar penale, căci sînt folosiţi bani publici în afaceri economice private care nu au absolut nici o legătură cu instituţia prezidenţială. Este vorba despre cheltuielile de transport, de cazare, de SPP-işti, de închiriere a sălilor unde se face lansarea cărţii, chestiuni care, traduse în bani, înseamnă sume importante! Toate acestea ar trebui să fie făcute strict din banii editurii sau din banii autorului, aşa cum se întîmplă cu absolut toţi autorii de cărţi.

Cu excepţia scriitorului Klaus Iohannis! Aproape inconştient, preşedintele României parcă forţează deschiderea unui dosar penal pe numele său. Klaus Iohannis ignoră lucruri elementare care pot duce la o anchetă penală pentru folosirea banilor publici în interesul personal sau al unor terţi!

Există art. 81, al. 1 din Constituţie care spune: „În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată”. Chiar să nu-i fi spus preşedintelui nici unul dintre numeroşii consilieri de la Cotroceni că sensul acestui articol este unul cît se poate de clar: interdicţia aceasta se referă la faptul că Preşedintele României nu poate să aibă o altă funcţie tocmai pentru a nu fi tentat să-şi folosească funcţia în vederea unor foloase personale? Or, prin promovarea cărţii sale pe banii Preşedinţiei, tocmai asta face Klaus Iohannis: îşi foloseşte funcţia pentru a obţine MAI MULŢI BANI  atît pentru dumnealui, cît şi pentru editură!

AFACERE ONEROASĂ PE BANII PREŞEDINŢIEI

Ca autor al mai multor cărţi, ştiu foarte bine ce greutăţi întîmpină un autor pentru a-şi vedea cartea tipărită şi difuzată. În cazul lui Klaus Iohannis, toate greutăţile dispar pur şi simplu: editura este asigurată că se vor vinde mii de exemplare pentru că membrii partidelor apropiate vor fi „determinaţi” să cumpere un anumit de cărţi în toate filialele, iar promovarea cărţii se va face prin mai multe sesiuni de lansare în ţară, fără ca editura sau autorul să cheltuiască vreun leu.

Aceasta este cheia succesului, verificată deja la primele două cărţi publicate de Klaus Iohannis! Astfel, Ion Cristoiu scria că volumul „Pas cu pas” s-a tipărit în 130.000 de exemplare, ceea ce înseamnă un profit uriaş al autorului, deşi, după cum deja se ştie, cartea a fost redactată în redacţia revistei Observator cultural , patronată de Carmen Muşat, soţia lui Gheorghe Muşat, avocatul lui Klaus Iohannis!

Încurajat de acest gen de succes, Iohannis se pare că a decis să facă bani în fiecare an al mandatului, folosind oportunitatea teribilă de a se folosi de funcţia de preşedinte pentru promovarea şi vînzarea cărţilor sale! Cine crede că, dacă Iohannis n-ar fi preşedintele ţării, i-ar cumpăra cineva cărţile este fie naiv, fie membru #Rezist. Vă asigur eu că nu i-ar cumpăra-o nici dracu!

Din acest punct de vedere, Klaus Iohannis împrumută ceva din modelul lui Nicolae Ceauşescu, ale cărui cărţi se tipăreau în mii de exemplare care, tipărite pe banii statului, deveneau obligatorii pentru toate organizaţiile de partid. Cam aşa face şi Iohannis: promovează cartea pe banii Preşedinţiei, vin la lansare organizaţiile PNL din teritoriu şi astfel… vînzarea-i gata! Ceauşescu avea, totuşi, bunul simţ să-şi publice doar cuvîntările de la Congrese sau Conferinţele PCR, nu să se dea şi mare scriitor de succes.

ALIBIURI PENTRU ACOPERIREA UNOR INFRACŢIUNI

Omul care vorbeşte cu fiecare prilej despre corupţie, despre politicieni penali şi despre statul de drept – evident, este vorba despre Klaus Iohannis – comite cu seninătate acţiuni care, într-o anchetă serioasă, l-ar trimite direct în braţele procurorilor.

Nu am de unde să ştiu dacă, vreodată, un procuror va decide să vadă ce se ascunde în spatele cărţilor publicate sub numele „Klaus Iohannis”. Deocamdată, toată lumea se preface că nu vede nimic necurat în această chestiune, dar poţi să ştii ce se poate întîmpla?

Sînt convins că unii consilieri i-au spus cu seninătate: „Lăsaţi, domnule Preşedinte, că organizăm noi nişte acţiuni la Iaşi, la Ploieşti, la Timişoara sau la Craiova şi, cu acest prilej, spunem că vă lansaţi şi cartea!” Iohannis crede că acest „alibi” stă în picioare, numai că, într-o zi, cineva se va întreba dacă nu cumva acesta este un „modus operandi” al marelui scriitor de azi! Şi iată de ce:

– 1. cînd a fost acuzat că, în calitate de profesor, s-a implicat în traficul de copii, Iohannis s-a apărat într-un mod cît se poate de naiv, spunînd că doar şi-a ajutat nişte cunoştinţe să înfieze trei copii rămaşi orfani, el fiind şofer şi soţia translator! Pentru aceste „servicii”, conform propriei declaraţii, a primit „doar nişte atenţii”. Nu s-a gîndit o clipă ca, în calitate de dascăl, să-i ajute pe orfani în ţară, să le asigure şcolarizarea sau chiar să le dea un ajutor financiar, căci avea de unde. Aşa să fie oare sau au contat decisiv „micile atenţii”?

– 2. cînd a fost acuzat că şi-a luat case pe baza unui document falsificat, Klaus Iohannis s-a folosit de alibiul „nu ştiam că este un act fals”, deşi secretarul din comuna Porumbacu a făcut puşcărie pentru falsificarea unei adeverinţe de care s-a folosit familia preşedintelui! Întrebarea este: de ce să fi falsificat secretarul acel document, din moment ce beneficiarul era familia Iohannis? Aşa, de dragul aventurii? Oricum, este caz unic în justiţie, cînd beneficiarul unui fals este considerat nevinovat, iar autorul trimis în puşcărie! Dar, să nu uităm că, la capătul acestui dosar, a fost Augustin Lazăr, cel pe care Iohannis l-a sprijinit masiv pentru a ajunge Procuror general şi pentru a fi pensionat apoi cu aproape 300.000 lei pe lună!

– 3. cînd s-a declarat moştenitor al organizaţiei fasciste „Grupul Etnic German”, a apelat iarăşi la un alibi foarte subţire, dar care „a ţinut” prin complicitatea unor magistraţi! Alibiul poate fi sintetizat astfel: deşi era simultan primarul Sibiului, dar şi preşedintele FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România), în instanţă Cererea a fost introdusă de FDGS (Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu), adică, vezi, Tu, Doamne!, o cu totul altă organizaţie cu care Iohannis n-ar fi avut nici o legătură! Numai că, după ce s-a dat sentinţa, tocmai FDGR-ul condus de Iohannis a folosit-o pentru a intra în posesia unor imobile de o valoare uriaşă în dauna statului şi a municipiului Sibiu, unde chiar dumnealui era Primar! Şi acest alibi i-a ţinut, deşi magistraţii au fost sesizaţi de nenumărate ori.

LANŢUL ALIBIURILOR ÎN CAZUL AFACERII „EU.RO.”

Cu alte cuvinte, „Operaţiunea „EU.RO” nu este o noutate în ceea ce priveşte găsirea unor alibiuri pentru a ascunde pofta imensă de bani a lui Klaus Iohannis. Ele sînt atît de vizibile, încît ne este greu să înţelegem seninătatea cu care Preşedintele se coboară la astfel de practici. Să vedem ce s-a întîmplat în aceste săptămîni.

LA IAŞI. De pe site-ul Preşedinţiei, aflăm că în 11 mai 2019 Klaus Iohannis a participat la „Forumul Educației 2019” de la Iaşi. În aceeaşi zi, Klaus Iohannis a participat la mitingul PNL, dar şi-a lansat şi volumul „EU.RO” exact la Iaşi, la Teatrul Naţional din localitate!

LA PLOIEŞTI. Pentru ziua de 14 mai 2019, de pe site-ul Preşedinţiei aflăm că Iohannis a participat la ora 17.00 la o „întîlnire cu autoritățile locale din regiune”, numai că, la ora 18.00, şi-a lansat şi cartea „EU.RO” la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești!

LA TIMIŞOARA. Tot de pe siteul Preşedinţiei am aflat şi programul de la Timişoara, care a fost mult mai bogat: participare la dezbaterea „Become your best! – printr-un învățământ superior de calitate” (ora 14.00), vizită la Sinagoga „Cetate” (ora 15.15), întâlnire cu autoritățile locale din regiune la Muzeul de artă (ora 16.00), participare la festivitatea de aniversare a Colegiului Naţional „C.D. Loga” (ora 17.00). Şi, ca bomboană pe colivă, la ora 18.00, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica din Timișoara, s-a lansat volumul „EU.RO” al scriitorului Klaus Iohannis, desigur, în prezenţa autorului!

LA CRAIOVA. Pentru marţi, 21 mai 2019, Preşedinţia a anunţat deja programul lui Klaus Iohannis de la Craiova, care cuprinde o „întâlnire cu autoritățile locale din regiune” la ora 16.00, la Hotelul Ramada Plaza, urmată de… lansarea cărţii „EU.RO”, care va avea loc la Filarmonica Oltenia!

Cine vrea să justifice astfel de alibiuri, cînd se vede cu ochiul liber că toate acţiunile la care a participat Klaus Iohannis în teritoriu au ca scop principal lansarea cărţii sale „EU.RO”, ca o campanie de promovare, încheiată cu sesiunea de autografe, n-are decît să se prefacă şi lase impresia că este doar credul.

Totuşi, că ne ia cineva drept proşti pare să fie ideea centrală. Şi n-ar fi prima oară cînd politicienii fac acest lucru. Totuşi, dacă n-avem memoria scurtă, ne amintim că unii au intrat la „Beciul Domnesc” pentru că au zugrăvit nişte faţade de blocuri, alţii pentru că au obţinut aplauze ca foloase necuvenite. Cum poate să stea liniştit Klaus Iohannis după astfel de acţiuni care, în orice moment, pot deveni capete de acuzare?

Îl asigură cineva pe Klaus Iohannis că niciodată nu va avea probleme penale pentru folosirea banilor publici în vederea obţinerii de foloase necuvenite pentru sine sau pentru alţii?

Dar, dincolo de aceste riscuri inconştiente, totuşi, vorbim despre preşedintele României! De ce este lăsat şi încurajat Klaus Iohannis să coboare atît de mult nivelul prestaţiei publice prezidenţiale, încît să se poată vorbi despre bani, corupţie, alibiuri, dosare penale? Aşa s-o fi făcut cu toţi preşedinţii României de pînă acum?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Ion Spânu 1817 Articole
Author

43 de Comentarii

 1. Despre ce discutam, nu s-a nascut justitia care sa ancheteze/judece un presedinte in functie, desi constitutia (art.16(2), art. 72(1)) permite .

 2. Bravo lui Iohannis ! Baiat destept , stie sa traga pe turta lui si bani care nu-i apartin ! Promovarea cartii sale presupune cheltuieli ! Ei , si ce daca ? Tara are bani in buzunar si pentru el si pentru asta ! Pentru asa ceva intr-o alta tara , Presedintele , prins cu mata-n sac, isi da dsemisia si ajunge pe mana justitiei ! Dar asta nu-i valabila in Romania , deci : bravo Iohannis !

 3. Cine are curaj sa puna pariu ca Iohannis nu va obtine un al doilea mandat si ca va fi trimis in judecata anul viitor pentru infractiunile lui?

 4. „Nu este prost acela care nu înţelege ceva, este prost acel om care, deşi înţelege un lucru, procedează de parcă nu l-ar fi înţeles”( PROSTIA DOARE… RIDICOLUL UCIDE-M.Dumitrache-2014)

 5. Sigur cistigi, serviciile il vor retrage, dulapul e prea prostalau chiar si pentru ei….Primul semn, imediat dupa invalidarea rahatului sasesc numit „referendum”. Sa vedeti ce cozi de topor pregatesc in locul lui…number one!

 6. penibile si sarace didos,care lauzi hotia si pe sarlatanii si gainarii lipsiti de onoare din tara asta.halal presedinte, niciun motiv pentru a-l mai vota.

 7. Spânule, tu ești Editat mare, așa de mare că sigur tu nici nu te vezi. Sau cum zicea Napoleon despre Talleyrand: Vous êtes de la merde dans un bas de soie ! La Craiova s-ar traduce: Ești un Editat în ciorapi de mătase! Asta e, Spânule.

 8. Domnu’? Poate vrei să spui, instituția anchetată.Presedintele, nu are cum sa fie anchetat, decît daca ar fi facut ceva inainte sau dupa ce nu mai este presedinte.

 9. Unicul crez al acestui escroc imobiliar dovedit de justitie este sa castige ceva. Fie bani, fie case, fie pozitii la UE care sa-i aduca bani. NIMIC ALTCEVA! Oricine nu-i satisface lui poftele de escroc este dusman.

 10. Hotul de case face ce vrea atita timp cat cat i se da dreptul sa-si bata joc de Constitutie, Romanie si popor! Reactia poporului este nula! Asa ca…… Nu va plati pentru abuzuri!

 11. Tot spanul asta de ra…!??
  De ce nu ancheteaza el … furaciunile psdeului??
  cred ca procurorii rad si cu … dosul!

 12. EU.RO este scrisa chiar de ‘Mnealui?Poate ca vrea sa-i faca oarece concurenta lu’ Lenin , desi cred ca chiar de ar „scrie” zilnic macar cateva pagini , tot nu l-ar ajunge , plus ca Volodea era un orator de forta si mai statea si pe la masa de scris .

 13. De ce „poate”? De ce Parchetul nu s-a sesizat din oficiu? tot din cauza de Lazar Augustin care i-a mai acoperit individului si-alte infractiuni?

 14. @?! : nu, draga! Presedintele n-are imunitate absoluta decât pentru actele îndeplinite în exercitiul functiunii. Promovarea unei carti personale nu tine de exercitiul functiunii.

 15. Mai Spanule ai viata grea!Trebuie sa inventezi zilnic ceva impotriva presedintelui Iohannis si ai ajuns sa devi penibil ,in lipsa de subiecte obiective!Pai ia uita-te numai la mesele de adunare de fonduri electorale la care se duce Trump,ca si toti alti presedinti SUA,cu limuzina sau avionul prezidential si pe urma sa-l invinovatesti pe dl.Iohannis ca foloste logistica presedentiei.Asta ca sa nu vorbim de abuzurile si risipa in chiolhane ale grupului infractional-guvernamental Dragnea-PSD!Esti tot mai penibil Spanule!

 16. Da,Editat trebuie sa adune multi bani,pentru ca are multi copii de intretinut.Pentru cei care cred ca o sa fie cercetat,dupa terminarea mandatului:nu fiti naivi,acest malai mare pleca in GERMANI si o sa fie protejat acolo.El trebuia de mult cercetat si suspendat,pentru nerespectarea CONSTITUTIEI de nenumarate ori,dar probabil nu s-a dat unda verde,de la stapani.Asa este cand ai devenit COLONIE.Azi citeam ca ELVETIA ,creste taxele pentru MULTINATIONALE,la ei se poate la noi nu,pentru ca vin cei de la PNL si USR si fac mitinguri sponsorizate de SOROS.

 17. Ca justitia este a unora si indreptata impotriva altora nu poate fi mai usor demonstrata (chiar fara ai plange de mila lui Mazare) decat privind (dezinteresati) la balanta oarbei in cazul ciurdei de infractori din clica basista – aflata sub sigla si culoare facuta disparuta „ca porcul in papusoi” (profesori in buleli pe fata si sfidare nesimtita) – ici colo cate o chemare pe la DNA (condamnari de profesori in adevaratul sens – chiar nimic nimic), asa va fi si cu imobiliarul – devenit mare scriitor de cand este presedinte(nimeni nu intreaba cum de i-a venit inspiratia si s-a desteptat asa peste noapte – numai de cand este presedinte, ori aceasta functie e un fel de sejur prelungit, ori timp de eterna plictiseala?), asta, in cotrapartida cu cei din gasca rosie (exemple de campanie electorala consacrate) a caror rechini si rechinasi sunt incacerati pe capete, ori unde s-ar afla prin lume. Pentru legitimarea acestei situatii (pe gustul „prietenilor” din Inaltele Porti) scrasnila (latifundiar de case din „meditatii”) a inventat referendumul de duminica, dar putem fi multumiti, de se enerva putea sa mai bag ceva intrebari cu supravegherea informatica (pe langa celelalte metode consacrate) – asa cum isi dorea la inceputul mandatului, a gadget-urilor din sufrageria/dormitorul/buzunarul cobailor indemnati sa iasa la referendumul de manipulare a naivilor.

 18. Multi idioți ai ciumeirosiiiliesciene comentează fara să înțeleagă,,cheltuielile sunt din banii lui nu ale președinției iar protectia SPP e încît mai redusă dacă la ciumatirosiirusiiliedciene care îi apără de ura poporulu

 19. UN EXCROC CU VELEITĂȚI DE ȘMECHER CARE ÎȘI NBATE JOC VIXIBIL DE ROMÂNI.CINE-L MAI VOTEAZĂ SĂ-I CADĂ MÂNA!!

 20. Klaun Ciolannis nu poate fi judecat decit de Gen. de Justitie Dr. Gabriel Oprea care este singurul expert in Literatura de Intelligence din perimetrul UE. Astfel, urmatoarele 77 de volume vor aparea la Editura Humanitas sub ingrijirea filosofului de renume mondial Gabriel Liicheanu si prefata semnata personal de Andrei Plesu si evident Dr. Codruta Kovesi si Dr. Florian Coldea. E marfa de citit nu gluma…

 21. Am înțeles că va dona toți banii pe vânzarea cărții unei clinici de fertilizare in vitro, pentru ca viitorii profesori de fizică și engleză să nu-și risipească tinerețea furând case cu acte false.

 22. Măi Anton, tu ești Editat ca un bidon (gol); Harap-Alb, de ce ești tu negru-n ceru gurii/ ca măgaru-n vârful ….Măi Ce(tățene)/ de ce faci tu în izmene? Măi nea Grig/de ce rumegi pipirig? Măi vidanjori cu contract, hai, valea!

 23. La DNA NU MAI ESTE PUSCARIABILA kOVESI kODRUTA, DECI AR TREBUI CA DNA SA NU MAI FIE POLITIE POLITICA NAZIST/STALINISTA, LA PICCJ NU MAI ESTE TORTIONARUL COMUNIST, CRIMINALUL lAZAR aUGUSTIN, DECI PICCJ AR TREBUI SA SE SESIZEZE IN CAZURILE DE MARE CORUPTIE SAVATSITE DE INCULPATUL kLAUS wERNER iOHANNIS IN SEDIUL PRESEDENTIEI ROMANE. Si totusi coruptul dovedit cu certitudine Klaus Werner Iohannis este sub protextia mafiota a sefilor, noi?? ai DNA si PICCJ, de ce si pana cand?

 24. Eu nu agreez ce a făcut si face Iohannis! Nu-l înțeleg. Nu are nici talent in ale politicii.
  Dar Omule Span ce au făcut de-a lungul timpului pesedistii iti place?
  Jefuitorii vreau sa zic. Dar ce face Dragnea,Ciordachi,Nicolicea,etc.iti place? De ce nu scrii? Dar justiția, CCR iti place cum le scaldă? Scrie!
  Unii zic ca avem țara. Oare asa funcționează o țară? O tara din lumea a treia ?

 25. Eu nu cred, intrigi pro psd-iste.Sa zicem ca ar fi asa,este ca si cu casele, sa zicem ca a stiut de ilegalitatea proprietati,dar „mandrul” dobitoc, „mare”sef de partid,cretinul nației a facut însudit fărădelegi, este condamnat ,a tinut tara pe loc cu modificările impardonabile si multe altele.Unde sunt scrieri despre el ,făcute cu atata „elocenta”,vorba unei alte eminente cenusii psd-iste, care nu stie citi ce sa si scrie !?

 26. are cineva impresia că plăvanul turbat din deal o să scape de jugăneală? dacă da, e un/o tâmpit/ă…mai bine şi-ar lua gâtu’ cu copita lui…

 27. Cine crede că, dacă Iohannis n-ar fi preşedintele ţării, i-ar cumpăra cineva cărţile este fie naiv, fie membru #Rezist. Vă asigur eu că nu i-ar cumpăra-o nici dracu!

 28. titlul corect al cartii ‘scrisa” de oligo-ingalatul Kakaklaus ar trebui sa fie euHOTdin.ro
  La puscarie cu el si cu tzoapa de nevasta-sa .

 29. E revoltator ca acest personaj sinistru este promovat atat de mult. Cartea lui imi aminteste de ” Omagiu „, mizeria dedicata lui Ceausescu.

 30. Tendinte in modae de primavara-vara la PSD:

  „Iliescu gratiat/
  pentru sangele varsat
  Klaus Iohannis arestat/
  Cartea ca si-a promovat”

 31. Deci sa inteleg ca daca unul te va agresa, va fi firesc ca agresorul tau sa comeneteze ca tine:”de ce nu vorbiti, de nea cutare care isi bate nevasta, de ala care a lovit un copil, de elevele care isi maltrateaza o colega si ma judecati pe mine ca am agresat-o pe oana”?

 32. Sa fi cheltuit ptr fițuica aia din banii cîștigați pe casele din sibiu. Ăsta e neamț păcplit și e de tipul Ferentari, își mănîncă de sub unghie

 33. Dar cand banii dv.aia care zornaie in buzunar cum zice Dragnea,(banii zornaie cand sunt putini) ajung la cei care iți cer parola sa intri in orasul tau si in casa ta e bine ?nu mai vorbim pensii speciale ,etc,etc.

 34. Cine si-ar pierde vremea citind banalitatile emise de Bolovannis in cea mai inepta limba de rumegus? Or fi cumparat-o unii ca au fost obligati, nu inseamna ca o si citesc.

 35. Mie mi-e mila de tristii aia din sala, ca au fost adusi sa asculte tampeniile tovarasului klaus. Pariu ca habar nu are ce cuprinde maculatura aia de zice ca a scris-o el.

 36. Asta nu poate sa lege doua fraze fara sa se uite pe „hirtie” (sau ma rog, atunci cind le leaga, cu scrisnete de dinti, ne spune ori platitudini ori timpenii) si vrea sa ne convinga ca a scris o carte ?!? Daca totusi va dau banii afara din casa si doriti sa ve delectati cu cea mai desavirsita limba de rumegus, vedeti ca-i gasiti maculatura pe tarabe, in piata, intre un roman de Sandra Brown si un „manual” de feng shui !

 37. Luna aceasta, dl. Dragnea va merge la inchisoare, anul acesta dl. Tariceanu va deveni presedintele Romaniei, iar dl. Iohannis va redeveni din nou el insusi, urmand sa se scape de ocupatia incomoda si nepotrivita de presedinte al Romaniei.

 38. Felicitări autorului acestui incitant articol. Normal ar fi ca, pe baza elementelor concrete prezentate de reputatul jurnalist Ion SPÂNU în acest articol, PROCURORUL GENERAL INTERIMAR AL ROMÂNIEI să se autosesizeze, în conformitate cu art. 292 Cod P.Penală, pentru a dovedi românilor și liderilor europeni – care ne denigrează violent / nemeritat pe tema corupției – dacă dl Klaus IOHANNIS este sau nu este corupt !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.