Iohannis s-a întâlnit cu ”penali” români în Tanzania

Aflat în Tanzania, președintele Klaus Iohannis a participat la o petrecere la hotelul din Dar es Salaam alături de români cu probleme penale, susține Știripesurse.

Președintele și soția sa apar într-o fotografie alături de Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, fost președinte al asociației de proprietari Ibiza Sol Pipera.

Acesta apare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane urmărire, fiind condamnat la un an de închisoare pentru delapidare, după ce ar fi plecat cu 100.000 de lei din banii asociației de proprietari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

18 Comentarii

 1. Penal la penal trage! El nu a fugit cu 3-400000 euro necuveniti din chirii!

 2. Acum, ce sa-i mai facem mormanului de nesimtire si paparudei sale ?! Sa-l blestemam, poate-l ataca Talibanii pe Johanis cu femeia lui, ii rapeste si-ii sechestreaza si cere Romaniei 10 milioane $ rascumparare, pt eliberarea mormanului. Poate sa ramana la Talibani pana la pensie, caci nu da nimeni nici un $ pt rascumparare.. da’ n-avem noi norocul asta, sa-l rapeasca Talibanii pe Johanis !

 3. Klaus Iohannis sau Klaus Penalis ? Borfas la borfas trage …

 4. Hă, Hălălăul nici nu știe pe ce lume trăiește! Mațu’ plin și somnu’ lin sa-i fie…

 5. Penal la penal trage,la fel ca paduche la paduche sau ban la ban.Ba,ramai cracanel ca Iohannis pe schiuri cand afli ca fondurile alocate ,,presidentiei,,Romaniei au fost cheltuite inca din vara ,adica 5,5 milioane euro.Pentru ,,vizita istorica,,din Africa s-a intrat cu nesimtirea caracteristica in fondul pentru calamitati naturale de unde au luat 1,5 milioane euro.Tragand linie ,,presedintele tuturor romanilor,,ne-a fucut de vreo 7 milioane de euro numai anul asta pe ,,vizite istorice,,in lume.Un ordinar.In caz de cutremure ,inundatii sau alunecari de teren nu mai sunt bani ca i-a cheltuit primul turist de renume mondial.

 6. In drum spre Africa de Vest poate-l rapeste Boko Haram si avem ocazia sa-l vedem la televizor, in slapi si cu turban pe cap, convertit la islamism si in mina la vedere ziarul „Racnetul Burkinei” cu data de 20 noiembrie, iar pe un carton cu cererea de rascumparare scrisa, pentru 10 euro !

 7. nu s borfasi domnule draga…sunt oameni moderni , oameni de initiative ..cei care ung pentru ca mecanismu sa umble..si apoi ce mi e claus ..si ce I craus..tat pamanteni d ai nostril..si ce spuneati ca invarte ala in Africa – corp???

 8. Cică PNL iese maine de la guvernare! Nu pleaca javrele de la măcelărie!

 9. Chiar dacă nu ar fi actori politici, de unde să știe un peș. pe fiecare ce-l întîlnește. E o scăpare a serviciilor sau mai degrabă scenariu, grăunțe aruncate nouă să ne țină ocupați.

 10. Cind acest individ, pentru ca altfel „nu pot pentru ca sa-i spun”, se intilneste cu o mîna de oameni (romani, din care probabil ca nu sint citeva sute de mii in Tanzania !) o minima urma de inteligenta cere ca inainte de intilnire (nu spontana, ci programata !) sa ceara lista cu participantii si tot ce se stie despre ei, pina si laptele supt de la ma-sa ! Asa insa … cu gindul doar cum neamul prost sa se lafaie mai bine … de unde nu e nici Dumnezeu nu cere ! (ps : a fost si poza in care aparea pe fotoliu, cu doi colti de elefant in spatele sau !! Probabil ca si echipa care-l insoteste, asa-zisii „consilieri”, e alcatuita din imbecili)

 11. Tatiana Kraus, soția lui Robert Kraus, fost președinte al asociației de proprietari Ibiza Sol Pipera sotul Keaus apare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea persoane urmărite, fiind condamnat la un an de închisoare pentru delapidare, după ce ar fi plecat cu 100.000 de lei din banii asociației de proprietari, arestat și în Tanzania pentru fraudă. Episoade istorice precedente: Sorin Beraru la întâlnire cu Năstase în Tel Aviv, Costică Argint cu Tăriceanu și Cioroianu la Roma, plus Elan Schwartzenberg cu Băsescu în Israel”
  de remarcat ca nu s-au fotografiat cu sotul urmarit,ci cu gingasa sotir,fraierilor sa mu fim permanent canalii in postari

 12. Mda … probabil ca, la urma urmei, un simplu turneu de colectare a taxelor de protectie … asa cum faceau si raketii rusi si ucraineni sau mafiotii italieni prin baruri, frizerii si restaurante din Brooklyn sau Bronx …

 13. Johannis in sine este un penal. Nu pot crede cum 60% au votat un penal. Cum de v-a prostit propaganda hashtag rezist USR???

 14. Din 2 cretini, pe cine sa alegi? Nu mai facem alte afirmatii, mai bine ne uitam la meci. Salut

 15. am tratat cu zuberficilaitet info ref intalnirea cuuu oamenii de afaceri romani din Africa ….apoi revenind dkin intamplare [e pajina…mi am amintit ceva …esentialmente..cu cativa ani in urma …am aflat despre …exodul unei anumite categorii de romanki in …Africa ..despre investitiile in mineritu African …ei si alte …nimicuri d astea de …investiment..bine cu perspicacitatea mi recunoscuta …enternational …imediatamente mi am dat seama carei categorii de romani albastri apafrgtin investitorii…albastri nu…verzi…aia ..s au cam rasfirat in noaptea ….cutitelor ..boangte…cu jdani in urma…ori…inainte???ei oricum s or dus…aia.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.