Iohannis și consoarta, în poză cu Biden

Soții Iohannis au participat la recepţia pentru liderii de stat oferită de Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU.

Preşedintele Klaus Iohannis a postat o fotografie pe X cu mesajul: ”participarea la recepţia pentru lideri oferită de Preşedintele Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”.

În fotografie, președintele Iohannis şi soţia sa se află alături de preşedintele Statelor Unite, Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden.

Președintele Biden nu a pus pe contul său de X fotografia cu liderul român.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care are loc la New York

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

22 de Comentarii

 1. Ce semnificație are, ce comunică “V” din paftaua de la cordonul doamnei Carmen Iohannis. Este o monogramă CVD? Mister.

 2. Auzim că a ţării visterie s-a golit
  Pe plimbări, renovări și toalete
  Un popor intreg s-a păcălit
  Tot votând marionete

  Plimbăreţi precum cocorii
  Şi-iubăreţi ca albatroșii,
  Tot vizitând noi teritorii
  Voi v-aţi mâniat supușii

  V-arătaţi în van dantura
  Şi tot ţinându-vă de mână
  Aţi sfidat mai toată ţara
  De vă vor acum la ocnă

  Căci, chiar în regnul animal,
  Când se iau de o aripă,
  Indivizii merg pe un ritual,
  Dar la voi e doar risipă

 3. Marionetele babalace ale satanei globaliste ranjesc la luna … Popirul moare de foame…si babele se piaptana.

 4. Pana si o femeie de la tara cand merge la camp e mai bine imbracata si stilata fata de partenera de futelnita si baraca a plavanului! Femeia de la tara cand merge la camp, are un standard modest plin de vointa, de intelepciune, de vitalitate de simplism su uman! Gasiti asa ceva la matracuca din poza?!

 5. Jumate de milion de euro pentru o poza cu biden, nevasta sa cred că și-a plătit cheltuielile pentru că nu are o funcție în stat

 6. Întrebați-l pe Biden cine e tipul tâmpit cu care apare în poză. Pariez ca nu știe cine este acest nimeni

 7. Cit o fi platit Johannis sa faca poza asta ? Cred ca paraliticul nici nu stie cu cine sa fotografiat.

 8. Ce frumos: ei intre ei si ele intre ele! Si seamana unii cu altii. Ele 2 sunt profesoare, si ei 2 sunt profesori.
  Am salvat fotografia.

 9. Uluitor de scump i-a costat pe nataraii de romani aceasta fotografie personala a lui Johanis. De vina sunt tradatorii care l-au votat si a doua oara. Nu vorbim de useristi, de elgibitisti sau de unele minoritati etnice si religioase pentru care realegerea omului lor a fost normala.

 10. Pamflet. Pacat ca cinismul, prostia si nesimtirea nu dor! Plavanul a scos-o pe Ravasitoarea Geta la o noua sesiune de cumparaturi pe Fifth Avenue din New York! Deplasarea s-a facut cu o aeronava de lux (Tarom-ul falimentar le statea in gat lui KWI, nevestei si SPP-istilor!), ambasadorul Romaniei la Washington, fostul chelner prezidential Andrei Muraru, a tinut la distanta presa romano-americana, s-a mancat si s-a baut zdravan pe banii „pulimii” care asista impasibila la disolutia Statului Roman de Drepti! Aveti exact ce ati votat, „ciumpalacilor”! Iar Plavanul va fi „extras”, protejat si inlocuit la conducerea coloniei tot cu un trantor tradator numit de catre „ocupantul strategic”! Exact cum s-a intamplat (si) cu fostul colaborationist/securist/turnator Basescu Traian – nume de cod „Petrov”!

 11. Pai cand e vorba de o plimbare cu in avion de lux, pivat se putea sa lipseasca ravasitoarea, hoata de case „prin mostenire”??

 12. Exclusiv pentru fotografia asta a inchiriat un avion privat, din fonduri publice, sa faca deplasarea in State !

 13. Nu-l cercetează nimeni pentru poza? Ce fier vechi a mai cumpărat de la americani cu poza asta?

 14. Da, doar că asa s-au fotografiat cu toti cei care stăteau la coadă sa urce pe podium la poza, ceva gen tiparele de carton de la Cannes în care bagi capul prin gaura decupată sa faci o poză cu actorii. „V” de la catarama ei, poate fi de la VENDETTA, adică o sa vedeti voi,după cum ne amenința el în clipul acela de pe WhatsApp „….să moară familia mea ce va fac daca va mai luati de mine pe I-Net cu fake-uri facute de Artificial Intelligence….” Un om mic, zero barat, mulțimea vidă cu o singură realizare, v-a păcălit de 2 ori si sigur va scăpa nepedepsit! PS: Rușinea românilor !

 15. Am baut coniac si scriu un SCENARIU DE FILM in urmatorul mesagel-

  Va rog respectuos sa anuati mandatul de asanare daca exista unul pentru ca nu am cum sa mai raman pe voice 24/24 din 7/7 cu exceptii noaptea pentru ca au nevoie niste interlopi de „bansiori” si ca vor sa ma duca pe „externe” ca sa faca un scandal in presa ca a mai disparut subit un intelectual inventator de scenarii politice, de spy rackets si de produse comerciale, dar mai ales de clarvazatorii. Ca oricum nu crede nimeni ca eu exist in aceasta formula avansata decat oamenii de prin CIA sau iluminati.

 16. Emile, nu conteaza semnificatia, sunt niste initiale ale unui brand. Problema este ca la acea rochie diafana nu se potriveste sub nici o forma o curea lata si grosolana care a distrus totul. Pacat de munca celor care au facut rochia…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.