Iohannis, turist în Parcul Național Nairobi (foto)

Președinte român Klaus Iohannis și pe Prima Doamnă Carmen Iohannis au agitat apele  Parcul Național Nairobi. Considerați oaspeți de seamă cei doi au fost întâmpinați în parc de secretarul de cabinet pentru Ministerul Turismului și Faunei Sălbatice din Kenya, On. Dr. Alfred Mutua, și de directorul general al Kenya Wildlife Service, Dr. Erustus Kanga.

 

sursa foto Kenya Wildlife Service

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

23 de Comentarii

 1. ce se mai aude de glorioasa lovitura de stat
  anti-imperialistă si rassistă*
  din Nigeria?

  *exista si draci albi
  in carne si oase!

 2. Am doar o rugaminte, referitoare la aceste doua maimute, catre Clarence (leul șașiu din „Daktari”) : șo pe ei ! Pe bine daca nu era de preferat Basila … ala macar stea acasa si se imbata … pai ce e mai ieftin si suportabil pentru buget, cinci sticle de Chivas sau o excursie in Africa ?

 3. O sa simta el urmarile acestor sfidari si batai de joc la adresa tarii si a poporului in foarte scurt timp.Totul in viata se plateste .

 4. Doi provinciali de langa Sibiu, parveniti, aroganti, cu dispret pentru oamenii de rand.

 5. Imi place ca țoapa de Marginimea Sibiului si-a luat si poșeta in safari !! In rest … pregatiti amindoi pentru excursie, pantofi sport noi, toale noi-noute … Iohannis zici ca-i Livingstone in Africa, iar prima doamna a judetului Sibiu e gatita ca de simbata seara, pentru discoteca la caminul cultural !

 6. Asa, papagalilor ! Tineti-o tot asa si in curind sotii Ceausescu ni se vor parea un fel de Romeo si Julieta, o sa-i regretam ca pe Tristan si Isolda … Eu unul, de cite ori va vad, imi vine sa strig „Uraaa !” … Totusi nu o fac, la mine ura e in suflet ! …

 7. …caraghiosi si nesimtiti…daaa Klaus o fi vrut si e lsa mangaie …maimuta..bietu sas..cat despre turism si vagabondaj io sunt sigur ca mariuca I initiatoarea ..curiozitatea ei este fara …limite..Cel putin Presedintele Ceausescu dupa vizite ..facea o dare de seama, un raport..astia ….am spus nesimtiti si caraghiosi…Mai curand URA I TREZITA DA SUBJECTI..in rest..nesimtiti si caraghiosi..Pacat ca nu se [oate constitui un comitet ..o comitzie care sa le ceara sa expuna ..obiectivele, rezultatele..etc..

 8. De când a plecat, duces’ar invartindu-te, sa vina odată cu tata, am spus că d in vacanta prelungită în confort de lux! Ce sa vezi, așa e!

 9. Africanii au un proverb care se potriveste ca o manusa acestor sinistre doua personaje : „Maimuta, cu cit se suie mai sus in cocotier, cu atit mai mult i se vede curu’ !” …

 10. Niște bune și profitabile afaceri pentru România se pot încheia numai și numai pe timpul unui safari. Mai împuști un leu, mai negociezi o afacere. Sunt convins că bravul nostru președinte a invitat familia prezindețială keniană la acest safari și tot domnia sa dă masa și plătește gloanțele. Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Trebuie să facem impresie că doar suntem o țară europeană. Citesc o sumedenie de comentarii foarte rău intenționate care nu demonstrează patriotismul așteptat de familia prezidențială română. De fapt, la preșidenție au rămas niște lei necheltuiți care dacă nu sunt utilizați până la finalul anului, trebuie returnați la ministerul banilor că altfel anul viitor nu mai pupă alții. Rămâne președintele fără buget.

 11. Ce Spuneam eu si ce face Johannis ! Se duce cu Safarii ! Nici macar cu o Brigada de Sepepisti nu s-a dus cu niste AGeuri !

 12. PARTEA INTAIA
  CE Safari COSTUMES si-au TRAS pentru TRAS … 🙂 in POZA, desigur, adica sa FIE :
  – ImPOZATZI, ca

  – ImPOZANTZI NU pot pen’ca sa MAI FIE dupa SFIDAREA Arogant-UeberMenschen-ista aratata CONSTANT catre Romani, Under Menschen, Schismatici
  (Nici macar Evanghelisti, Metodisti, Baptisti, Reformati si Alte Derivate PLANificate MAIESTRU si SARGUINCIOS, pe Secole,
  DIN Biserica Romano=Catolica, supusa,
  SARACA de Dansa inca de la „Apostolul” S(P)AUL la Diverse Diversiuni Periodice far’ de Ragaz si cu Inventivitate PROGRAMata … )

  Numai daca ar fi sa LUAM
  (Noi sau imediat URAMATORII Nostri, sa speram mai ‚Infectati” intru ROMANISM Pur si CURAT, CRESTIN in FAPTuire, NU precum NOI, infectati de CockallarManelism PUTRID Canceros IN Caracterele Romanilor, de SUS pana Jos)
  in Calcule SI in Shuturi GRELE, apasat-INSETATE de DREPTate, SPATE-GIOS Perechea Prezidentziala STS Tablets Mode DONE,

  NUMAI PENTRU
  Cheltuiala SFIDAROR-Cinica a DePLASARILOR intru Salvarea Casniciei !

  CE ?
  CUM,
  DE CAND,
  DE CINE ordonata Sarabanda SAPTAMANALA lipsita de Rushinare a lu’ Du-te Incolo la SIBIU, Da SI Vino la Cotroceni !

  NU se putea ARANJA corect, la care ROMANII NU ar fi zis chiar NIMIC, o Detasare a Doamnei Profesoare la un Liceu de Fitze din Bucuresti, si cu Domiciliul firesc, natural conjugal IN Palatul Cotroceni ?

  CRED cu TARIA Specifica in TOATE Cele, ca si daca ar fi fost detasati in Bucuresti SI TOTI Elevii Doamnei,

  TOT NU se ajungea la ASHAO IMEEEEENSA Cheltuiala,
  PLUS Blocarea Traficului pe o Sosea oricum aglomerata de Trafic INTENS !
  CARE sa fie Explicatiunea ?

 13. PARTEA A DOUA
  SIMPLU !
  Se duce sub ACEST Pretext sa IA Aghiasma si Lumina de la Cine-I-LeStie …

  AICI, in Palatul MARE si GREU de inspectat eficace si permanent dpdv al Cartitzelor Umane sau/ si Tehnice ar fi fff GREU a se pastra „Secrete, Secrete” !
  Si, pe langa AiNOSTRI LikeLesConniferes, INCA RAMASI in Chimgile JURAMANTULUI Pentru ROMANIA Eterna, mai sunt To’arashi,

  GRAMEZI, GRAMEZI de
  – ASCULTAretzi mai in Transa decat Spectatorii de la Opera si
  – VEDEretzi mai atenti decat Roshiorii de (LE) VEDE
  apartzinand de Alte BAZE,
  Si din APUSENIA, desi „pretini”, ACUM.
  Si, din RASARITENIA, desi fosti „Pretini”,
  iar ACUM manifestand ACELEASHI Apucaturi aratate subtiiiil, tiptiiil de Piotr BALSOI in 1711,
  in Vizita la IASI, la Fraieruu’ INTERESAT de o Dinastie Cantemir Dimitrie, pe care nu se satura sa il pupe, ca Semn de MARE Dragoste IMPERIAL-PanSLAVISTA , stransa, ca PITONuu’ … 😊
  FOSTII „Pretini” au fost fiind pacalitzi CRUNT de Ailalti la 1989, intamplatoriu desigur rimand RITMAT cu 1789

  Nicio ASHAO BAZA NU a fost surprinsa vreodata sa NE vrea BINEle …
  De catre NIMENI !
  ImPlacabil,
  inEvitabil,
  NeGresit,
  IneBranlabil,
  IreFutabil !

 14. Cimpanzeii din PNL sunt multumiti de safariul prezidential.

 15. Deși este văzut doar ca un suplinitor sărăcuț la minte și degrabă cetitoriu de prompter, Joianis și consoarta au avut geniala idee să completeze fauna africană cu o pereche de măgari. Evident, soț și soție!!!

 16. aveti pretentii prea mari de la un profesoras si de la fata blanarului !!

 17. Intodeauna cu treburi de stat!?
  Oare cine plateste transportul, cazarea si consumatia in delegatie?
  Pentru tot alaiul si soborul ce il insoteste?

 18. Ce haina are presedintele? As fi curios de model exact sa vad cat costa

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.