Iohannis – un european de paie

Audiența lui Iohannis în Uniunea Europeană (că de restul lumii n-are rost să mai vorbim!) este mai mică decît chiar cea din România. La noi mai pot fi mobilizați niște unii. Dacă îi excludem pe liberalii din Parlamentul European care s-au făcut a-l asculta cu gura căscată, interesul pentru produsele gîndirii sale sunt foarte mici.

Parlamentarii europeni n-au participat nici măcar din curiozitate, semn că nu au a se aștepta la nimic.
Al nostru președinte a mai vorbit în urmă cu cinci ani. Ce idei a lansat atunci? Ce critici a formulat? Zero!
Îmi aduc aminte de o întîlnire a mea cu niște jurnaliști începători. Le-am spus atunci că ziaristica presupune și critică, nu numai știri de complezență. Și i-am invitat să scrie și cu asemenea accente critice. Ce credeți că au făcut? Mi-au propus o notiță despre coliviile deteriorate din parcul municipal. Atît.
Cam așa și Iohannis la Parlamentul European.

Aș vrea să vă ilustrez „mobilizatorul său discurs” și accentele sale critice cu trei dintre ideile sale formulate ca niște limbi pe mîna comisarilor și a președintei actualei Comisii Europene.
„Cum poate Uniunea să își proiecteze și mai mult atractivitatea în exterior?” Aceasta este o altă întrebare-cheie care trebuie abordată atunci când privim spre viitorul nostru. Cum putem rămâne atractivi ca Uniune?” s-a întrebat gînditorul Iohannis.

Tot el a răspuns ca Marius Chicoș Rostogan:
-„De aceea, trebuie să ne intensificăm eforturile de deschidere la nivel mondial către Africa, Asia-Pacific și America Latină”.

A doua perlă rostită și susținută fără acoperire (adică pe cont propriu) a fost: „Nu există nicio îndoială că măsuri precum cele discutate în legătură cu Votul cu Majoritate Calificată în domenii specifice ale politicii externe și de securitate pot fi luate fără redeschiderea Tratatelor”.
Și ca să explice valul de zvonuri împrăștiate tot de ai lui prin țara natală a mai adăugat către puținii jurnaliști prezenți (mai mult români).

A precizat că „ar fi inadmisibil”, după alegerile europene, ca nicio poziţie de nivel înalt din cadrul UE să nu fie ocupată de o persoană „din noile state membre, adică din partea de est”.

„Cred că în 2019 s-a greşit. Toate poziţiile relevante au fost ocupate de persoane foarte competente, nu asta e discuţia, din vechea Europă, şi este unul din motivele pentru care foarte mulţi europeni se consideră puţin lăsaţi deoparte. Este o eroare şi sper ca, de data aceasta, această eroare să nu se mai producă. Ar fi bine pentru Uniune să se înţeleagă că alegerea acestui leadership trebuie să se facă şi ţinând cont de criteriul regional”.

Numai că n-a zis:
-„Frați europeni, ia uitați-vă la mine! Nu sunt bun de o funcție?”.
Dar n-a zis-o cu voce tare pentru că erau mai mulți de-ai noștri și nu avea cine să-l bage în seamă.
Pe lîngă toată vorbăria, a mai rostit și o frază de complezență. Adică o minciună:
-„În pofida opiniilor unora, suntem mai puternici acum decât eram acum cinci ani. Am dat dovadă de o unitate remarcabilă în, probabil, cele mai dificile circumstanțe cu care a trebuit să ne confruntăm ca Uniune”.

Sala goală și goliciunea discursului prezidențial ilustrează pe deplin poziția României în cadrul Uniunii Europene.
Sau, mai corect spus, inexistența ei.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 64

104 Comentarii

 1. ĂSTA CITEŞTE ŞI CÂND VORBEŞTE SINGUR ÎN FAȚA OGLINZII DIN BAIE !
  O CATASTROFĂ DE O INTELIGENȚĂ DISCUTABILĂ, O MARIONETĂ, UN DEZASTRU PENTRU ROMÂNIA !

 2. Va inselati amarnic. Johannis s-a batut sa tina Romania in UE, Nato, Europa. Johannis s-a luptat cu pesedistii, Iliescu, Dragnea, Putin, rusii, martienii, comunistii si reptilienii pentru noi, pentru tara noastra!
  (Citat din propaganda hashtag rezist USR)

 3. Sunt câteva idei de pus pe tapet dar nu azi, nu aici şi nu acum. E puțin cam târziu. Lăsați copiii să doarmă.

 4. Nu e vorba doar de Johannis, subiectele „europene” sunt searbăde şi futile. Toți îşi dau seama că barca se scufundă şi îşi joacă rolul fiindcă aşa trebuie, dar în silă, sperând să mai tragă nişte sfori ca să iasă bine personal. Vedem politicieni la cel mai înalt nivel cum au ajuns ca ziariştii în pană de inspirație: mai scot de la naftalină câte o banalitate şi o sucesc sperând într-o minune. Complet debusolați.
  Unde sunt valorile europene? Unde a dispărut acel spațiu de libertate, egalitate, prosperitate şi justiție? Europa este târâtă într-un nou Ev Mediu şi politicienii nu au voie să discute de aşa ceva ci doar să execute ordinele globaliste, trădându-şi propriile țăril şi popoare.
  Jalnic…

 5. „… ideile sale formulate ca niște limbi pe mîna comisarilor și a președintei actualei Comisii Europene” … Mda … ca din intimplare, aia tocmai tineau palma in fund …

 6. @Q 20:55
  Cand a fost de Gaulle in Rou , la Craiova a fost o mare adunare populara . Frantuzul a vorbit liber, Ceausescu a citit discursul . Explicatia : de Gaulle nu stia sa citeasca .

 7. Scorurile REALE ale momentului la vot politic,PSD este inca pe primul loc,dar in cadere,la 26%,AUR este la 25%,PNL este la 16%,ADU este la 12% si SOS este la 6%.
  La prezidentiale,surpriza mare:pe primul loc este George Simion cu 29% si pe locul foi este Marcel Ciocacu cu 24%.

 8. Un discurs bun ar trebui sa fie precum fusta unei femei: indeajuns de lung incat sa acopere subiectul si indeajuns de scurt incat sa creeze interes” – Winston Churchill. Discursul lui „hoha” a fost indeajuns de lung precum fusta Carmencitei si indeajuns de scurt ca sa adoarma putinul public din sala.

 9. Și ăsta a fost ales pe model Bideu, a vorbit Kăkărău în locul lui că să termine textul înainte de publicarea rezultatului la alegeri, altfel , încă silabisea. O singură dată l-am văzut vorbind mai turnat, când l-au scos la ceva festivitate de iarnă în costum,.Am zis că nu-i el, mă tot holbam și nu-mi venea a crede că citește c-că 60 de silabe pe minut.Dar m-am uitat mai bine, l-am văzut mai vânăt și m-am prins.În rest, a fost președinte-bibelou iar când nu dormea-n Cotroceni, vântura lumea mai abitir că ceașcă dar cu rezultate infime.În rest, a fost cureaua de transmisie a Ursululinei, yesmanul aparatcici lor bruxelești și darling al merkeloaiei, cât a fost, unde o dădea pe șuete.Un zero și-un pic (un pic din oficiu), mult prea scump, plimbareț pe banii altora și cam inutil.

 10. Plavanul plânge după funcție politica inalta la brusseles! Siktir rapciugosule! Toți fug de un trântor care nu știe altceva decât nesimțirea și luxul confortabil. Ragaliei de lux nu ii privește eșecul sau ghinionul, accepta eșecul și ghinionul in cazul celorlalți să râdă de ei! Marsh în cușcă ta de la Sibiu panarama leneș și mincinos.

 11. Că-i aproape goală încăperea în care-și desfășoară activitatea noua uniune birocratică khazaro-sovietică de data asta europeană, nu-i de mirare, dacă ne gândim la ce tâmpenii se vehiculează pe-acolo și cât de lipsiți de valoare umană și socială sunt acești membri ai celui mai înalt for european, dovadă și statura impresionantă a trimisului nostru !
  Ca s-o poată duce ca-n sânul lui Avraam niște de nimeni aleși , dar ca să nu bată prea tare la ochi, au mai strâns pe lângă ei și ceva loaze din statele membre al căror vot deja începe să nu mai conteze în caz de ceva derapaj , mai ales după afirmarea unor puternice mișcări suveraniste, drept pentru care schimbă din mers toate regulile, după pohta intereselor lor, că ăștia n-au inimă ! 😎
  Un mandat sau două te fac om pe vreo trei generații din punct de vedere financiar, dar și eventual responsabil pentru tot ce-ai votat din obligații de partid, sau de neam ales !
  P.S.
  De ce credeți că mai peste tot în Europa se comasează alegerile pentru această făcătură birocratică cu cele locale , sau de altă natură ?
  Pentru a nu ieși la iveală numărul mic de prezență la urne, dezinteresul , ba chiar disprețul pentru o astfel de făcătură birocratică, crescută ca un cancer pe trupul unei Europe ce a încăput pe mâna acelorași șmekerași precum mai vechea Americă ce stă să dea și ea în clocot, deoarece e vrei, nu vrei, condusă tot de astfel de mișei !

 12. Cum putem fi atractivi ca Uniune? (ajunsă îmbătrânită, venală și condusă de peste Ocean) se întreabă retoric președintele Iohannis. Prima întrebare pe care trebuia să o strigați domnule Iohannis este: Cum poate să mai fie atractivă idee de Uniune Europeană pentru țările care o compun?, când UE nu are un proiect de țară același pentru toți membrii, când a ajuns să se declare că vor fi oficial în Uniune două niveluri de viteză, adică un statut de privilegiat și unul de rangul 2, și când votul cu Majoritate Calificată va anula ce scrie și s-a promis în Tratatele de aderare?

 13. Iohanis si romanii au fost trasi pe sfoara ,tocmai de aceiia tre uie sa luam altitudine.Inceputul consta intr.un coibot consistent.

 14. Provincialul tot provincial. Deschiderea UE spre Asia-Pacific, Africa și America Latina are loc de câțiva ani buni. Pentru ca Germania, Franța, Olanda au business în regiunile respective și trag după ele UE. Asta e diferenta majora. Romania n-are nicio multinațională majora care sa fac business mare in R. Moldova, Ucraina, Balcanii de Vest etc. Tovarasii comuniști veneau în anii ’60 cu inițiative legate de întărirea rolului ONU în lume. Ceasca era vedeta la New York la Adunarea Generala a ONU în 1970. Cu ce idei vine Romania pentru întărirea rolului UE în lume? Înțeleg ca ăștia prin MAE fac doctorate si analize complicate. Da’ nu cer și ei măcar un capat de idee de la partenerul strategic? Ca sa nu mai spuna dom’ președinte platitudini tehnocrate la Bruxelles! Fac pariu ca Rolex Bogdan venea cu o suta de idei. Iar nea Nicu Ciuca cu vreo doua sute, ca el citește mult.

 15. Iar îmi amăraste viața Maestrul, iar am colecistul plin de bilă Verde- Neagră! Cum? Au trecut 10 ani? „10 ani răi” ai lui Ciuvica din Carte, 10 ani buni a lu’ „Iosif Buble ( 4 milioane de Euro net anual, cifre publice, Listă Firme, MF), profesorul Epidermă cu 9000 de Euro net lunar firma de sondaj, Morsa milioane de Euro aparate de filaj SRI! Maestrul cu razbelul, jmecherii cu banii României, cu bugetul în mână! Bani este, dilema este cum să vină în al tău buzunar! Proști este, război aproape este, conduși de Masoni este, conduși de Parasimpatic și Nervul Vag este, resurse este, loc de furat este! Mai este loc de panicat populație și luat armament american de miliarde cu 10% comision din „suma bruta” este! Bani de șpagă este! Speriem turma de sclavi, adrenalină, noradrenalina este! Stam în Elveția, stam in Viena, este! Țară second-hand este…Jim Jones cu butoiul cu otravă de 209 litri,1979, Guyana Franceză Templul Popoarelor, 1000 de morți este! Manipularea Maselor aduce Moartea, este, este, este…

 16. Cum isi trateaza romanii presedintele pe care l-au ales de 2x, tot asa trateaza occidentalii Romania. Ca unul n-a inteles asta nici dupa 50 de ani de activitate, este problema lui. Articol din seria: „ceausescu sa ne ierti, in Decembrie eram beti” ! Traisca partidul URA !

 17. Pentru toti romanii,care trebuie sa stie viitorul Europei (implicit Romani):…Se va aplica MODELUL american,de dizolvare a NATIUNILOR si infintarea UNIUNEA STATELOR EUROPENE (USE) cu guvern general la Bruxelles!…aceste este principalul PAS spre GLOBALIZAREA mondiala programata la Davos de Forumul Mondial Economic.

 18. El s a dus acolo sa cerșească o funcție înaltă în UE, dar nu pricepe ca nu are nici o șansă el pe persoană fizica pentru ca nici în tara lui nu-i susținut de cetățeni. UE trece printr-o criza existențiale, UE are nevoie de lideri puternici , exclus ca Werner sa primească o funcție

 19. Fuck UE & NATO !!! Neonaziști împuțiți ! Go home !!! …. Neam saturat !!! ( Ne- am saturat !!! ) … Valea , pe aici vă e calea !! Bă, neghiobilor : NE- AM SĂTURAT!!! …Marx are DREPTATE : EXPLOATAREEE !!! IMPERIALISM !!! … și REVOLUTIE !!! HUO , JIGODIILOR !!! 1% dețin 90 % din PATRIMONIUL TARII prin … ” MUNCA economiei de piață ” !!! Băi , gunoaielor , vine REVOLUTIA , și …TRIBUNALELE POPORULUI !! … ” Tot ce-a a fost va să mai fie !!! „

 20. Uăi, io așe un majustral discurs car’ o scos in ievidențâ profunzâmia ideilor esprimate di Plavan, acuratețâia șâ cursivitatia esprimării n-am mai auzât di la cuvântaria lu’ Tov. Niculaie Ciausuescu cu ocazâia lucră’rluor Congresuli al XIV-lia al C.C.al PCR din nov. 1989. Nu-ș’ ce mă faci să criez că Tezili cuprinsă in Marele Discurs o fo’ intomnite di ideoloji crescuț la aceiaș scualâ…
  Bineînțălies că Cuvântaria o fo’ urmărită cu rial interies șâ sustinutâ cu frenetice urali șâ ropoti di aplauză…

 21. Pe ce bază a luat EL decizia ca șforța ioropenisă de dăs curajare meletară să poată intra nestingherită pe teritoriul Mioritistanului, și A COMUNICAT asta șParlamentului ca pe o felicitare anuală de Uimirea Mică? De cînd intră militari străini pe teritoriu pentru că AȘA VREA EL, fără să ne întrebe pe noi?
  Iar slugile din șParlament, „reprezentanții noștri”, cică, se pare că nici ele nu au nimic de obiectat……[RromBurak]

 22. Aici în tara i-a ieșit tot ,la Bruxelles nu-l baga nimeni în seama.
  Asistăm la declinul unui politician slugarnic,care și-a vândut țară.

 23. INTREBAREA fundamentala a zilei; De ce Romania se inarmeaza MASIV!?. De ce se recenzeaza rezervistii!?. De ce se pregateste serviciul militar „voluntar” pentru cei intre 18-35 ani,barbati si femei!?. De ce se propagand in mass-media idea razboiului iminent!?….Romania va fi ATACATA de cineva sau Romania va ATACA pe cineva!?. Sau ‘cineva’ ne vrea victime colaterale in UE!?.
  Ca un simplu cetatean astept un RASPUNS,ca de „vorbe-baliverne” sunt satul !.

 24. Nu vă era dor de el ? :
  mishteaux … iubesc (si) ROMANIA ❤️ spune:
  04 FEB. 2024 LA 22:18

  GABRIEL RESOURCES -> „de ce acum” -> se pare ca ISRAELUL are nevoie de AUR
  sau bani
  SCHEMA e ca punand mana (iute) pe minele de la ROSIA
  POT (ATENTIE) pot … da drumul IMEDIAT la un PAKET DE ACTIUNI „GABRIEL RESOURCES” …de cateva MILIARDE DE KOKO (asta-i de facto „TUN”-ul voit ! E nevoie de bani imediat si … un paket de actiuni GABRIEL ar ajuta imnes … ISRAELUL ❤️🤔🤣😉

  IQ=?

 25. Singura persoana care l-a ascultat cu falcile de harciog cascate a fost nevasta lui Cacarau.Imbracata la fix cu toale Dolce Globana.Aia si-au batut joc de el dupa modelul bancului cu calul batran adus in targ sa fie facut de ras.

 26. Prea blând , prea ca la țară !!! GHILOTINA !!! … Și dânsa!!?? Da , și dânsa ( Răvășitoare ): „Dacă nu au pâine să mănânce cozonaci ” !!!… Dulce este sângele nobililor !!!! Hai, să fim …obiectivi !!! P .S. Ghilotina este singura …DREPTATE !!! O, dulce Iuropa!!!

 27. Tot discursul degajă o lipsă de empatie crasă fata de omul simplu, trăitor in Europa ! Preocupări doar pentru cei din Turnul Babel de la Bruxelles! Nesimțire totala cu propunerea că in funcții importante din CE sau PE să fie pușe persoane din Europa de Est ! Eu pentru funcția inutil de liniștită de președinte al Cons European ! România nu prea a fost pomenită în discurs dar UCR la greu ! WKI,in campanie electorală pentru o funcție europeana,Și-a aranjat rapid cu Metsola,un discurs în PE ! Mare pacostea acest sas imatur și bătut in cap pentru România si Europa !

 28. ADU este la 12% ??? Adica USR se identifica cu Traian Basescu si cu Ludovic Orban ??? PSD la 26% ??? PNL la 16% ???… „ceausescu sa ne ierti, in Decembrie eram beti” ! … Si inca nu ne-am trezit! In ce priveste AUR si Sosoaca macar avem o scuza : Suntem disperati! Asa ca votati Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania, UDTTMR!!!!

 29. CE NU INTELEGE RUMANU E CA FIECARE CREDE CE VREA …SI MA REFER NU LA FRAIERII DE RIND CI AI CU INFLUENTA….CUM A FOST CEAUSESCU…TOATA ATENTIA CE I-A DAT-O VESTUL IN ANII 70 A FOST PT CA A TRADAT CHIPURILE URSS SI PACTUL DE LA VARSOVIA..A FOST PLIMBAT SPRE VANITATEA SI PROSTIA LUI CU CALEASCA REGALA ENGLEZEASCA IN FINAL A SFIRSIT CA SADDAM HUSSEIN …FRANTZ JOHANSKY CREDE CA ARE LOC PE VREUN SCAUN OCCIDENTAL…CUM AM ZIS FIECARE CRFEDE CE VREA …MEGHALOMANIA SI PROSTIA ROMANEASCA LA CULMI ABSOLUTE…

 30. PRELUNGIRE NECESARA pen’ca Nimeni NU este INCAPUT 🙂 de catre SOFTa in Tara lui, din Prima …
  CARE sa fie Cauza?

 31. Werner când a spus ,că suntem mai bine și uniți decât acum 5 ani,se referea la ei clica de trântori ,care au stat pe spinarea popoarele,însă întreaga UE la nivel de cetățean,este nemulțumită de politicile acestor alogeni ,care iau sărăcit

 32. Cand se duce la aia ce-o mai da pe romanestse cand i se adreseaza Stapanei Ursula la cersit functii europene. S-o tina pe nemtzeshte.

 33. La un asa presedinte, asa alegatori.
  Poporul meu si-a ales un presedinte pe aceiasi masura cu ei, sa-i reprezinte in PE

 34. Turistul Neamului a vrut sa-si testeze audienta pentru mult promisa numire ca mare scula europeana cu care-l mint stapanii cei mari. Acum s-a lamurit. Nici macar europarlamentarii lui nu s-au inghesuit sa-l vada si sa-l auda. Toata lumea stie ca este pe faras. Pedelistii sai or fi fost acolo sa-l aplaude?

 35. IKW arata ca Ro a pierdut 10 ani degeaba cu un biet profesor de fizica devenit apoi primar de Sibiu si un presedinte de non combat si de conjuctura. Pregatirea lui politica si economica este zero. Discursul sau anost fara nimic atractiv scris de un consilier sau de nevasta.

 36. Lucrul nemțesc cel mai bine făcut este cel făcut în Germania. Europenii știau foarte bine chestia asta, dar ne-au lăsat să fredonăm aria cercului. Ghinion.

 37. Fiecare tara are conducatorii oe care ii merita ! Doar voi i-ati ales pe toti si pe Iliescu si pe Basescu si „dulapul”
  Cum naiba nu a-ti vazut 5 ani ce alegere a-ti facut si lati ales inca odata.
  Toti politicienii prin votul si alegerea voastra au ajuns unde au ajuns si Ciolacu si Ciuca si Dragnea si Funar si Vadim si toti !

 38. Ma tot intrebam in ultimii ani, cum a fost posibil ca poporul roman sa aleaga de doua ori, cu un procentaj bun la o participare masiva la vot, asa o catastrofa, rupta de orice e romanesc si dispusa sa cedeze orice pentru confortul personal. Zilele trecute am stat la coada sa depun un document la una din institutiile statului roman.Am stat vreo 2h30′, timp in care au fost procesate doar 7 cereri, pe motiv ca „nu merge sistemul”. Functionara iesea din cand in cand si ne anunta cu o voce plangacioasa ca nu este vina ei, ea introduce minimul de date in sistem, dar acesta abia se misca. Cei de la coada vociferau care mai de care impotriva „incompetentei” din sistemul bugetar, dar niciunul nu s-a informat direct din sursele institutiei (site, avizier, etc) asupra documentelor care trebuie depuse, alaturi de cerere. Fiecare isi dadea cu parerea, iar discutiile se reluau la nesfarsit din acelasi punct. Mai mult o duduie TFL-ista, cam la 1,85m, cu o gurita botoxata si o voce graseiata ne explica la toti ca ‘nu este posibil asa ceva, sa se mareasca numarul de personal, daca nu merge sistemul”. Nimeni de la coada, desi erau oameni din toate nivelurile sociale sau de intruire nu stia ce contine, decat vag, documentul ce trebuia depus, iar despre un sistem informatic nu aveau nici pe departe habar cam ce ar fi acesta.
  Asa si cu alegerile din ultimii 20 de ani: zvonul ca PSD e rau si trebuie musai ales altceva a devenit o realitate in mintea votantilor. Toti, indiferent de capacitateaintelectuala, au luat de bun ce le soptea presa si „vecinul informat’ la ureche si au pornit la vot cu ideea fixa ca „acum ori niciodata” vom schimba tara, prin alegerea unui „neamt’. Nimeni nu vedea ca „neamtul are viteza de gandire si de reactie a unui lenes pe craca unui palmier. Acesta coboara pe pamant la cateva saptamani pentru a-si face nevoile, in rest sta tacut pe craca lui si se indoapa. Tacerea lenesa a neamtului a fost considerata inteligenta.

 39. Ne-ai păcălit plăvane, bun de nimic, ai avut guvernul tău și te-ai kăkt pe tine, ai dus educația la cele mai joase standarde, ai dus țara de râpă nemernicule, sper din suflet ca la următoarele alegeri să dispăreți de pe scena politică , voi și pesedeul trădător, DEȘTEPTAȚI-VĂ ROMÂNI!!

 40. Cererea lui Johannis de a i se da o funcție acolo, la Bruxelles, a fost cât se poate de clară. A spus că e musai să fie ales unul din est; și a găsit să strecoare că el va rămâne fără serviciu (sub forma ca el nu are niciun interes, că nu mai poate candida …în România!). Un herr cam disperat.

 41. …de paie?…nuuuu, paiele sunt folositoare, chiar nobile: le papa animalele iarna, se face asternut tot pt animale, se fac saltele in care dormi dus, se impletesc si faci palarii, obiecte ornamentale…intr-un cuvant, paiele sunt utile!…am fost tentat sa spun ca este un european de kkt…gresit, gaz metan, ingrasaminte…mucii sun inutili, nu am auzit sa se foloseasca la ceva…sunt inutili, scarbosi, semn al unor boli…un european de muci, asta este!…

 42. va amintiti de h i tl er? nu suporta sa fie inconjurat de oameni si nici sa fie atins…

  ** Norocoase sunt guvernele cand oamenii sunt prosti!** / Adolf Hitler

 43. Otava, imi cer permisiunea sa te corectez. Lucrul nemtesc bine facut se facea in Germania. Cu Olaf Strut, s-a incheiat capitolul asta.

 44. „ȘI DISCURSUL PREȘEDINTELUI ȘI ARTICOLUL DAR MAI ALES NENUMĂRATELE COMENTARII SUPRAACIDE-VIZEAZĂ –CUM?NECUM? ÎNTREAGA ROMÂNĂTATE CARE NU A VĂZUT CE GLOABĂ A DEVENIT CALUL DE RASĂ SUPERGREA ÎN PRIMA „PREȘEDENȚIUNE-5 ANI DE GEACĂ ROȘIE -PEEE..SEEE.DEE!” ȘI CU CAPU ÎNAINTE CA NIȘTE RUGBIȘTI DROGAȚI V-AȚI REPEZIT ȘI L-AȚI VOTAT ȘI A DOUA OARĂ”. AȘA CĂ MAI ASCUNDEȚI„PIXURILE I.A” ȘI CAPUL SUB ARIPĂ CĂ SIGUR SUNT CĂ ȘI ÎN ANUL QWADRI-ALEGERI TOT CU UNUL DE ĂSTA VEȚI VOTA! (E DREPT CĂ NU VĂ MAI CONTEAZĂ VOTUL -TOTUL VINE PRIN POȘTA ELECTRONICĂ SUPERSECURIZATĂ–DE O DEZLEAGĂ ȘI COPII LA ,GAMES”–DE LA WA.DC–WA.DC CU CARE CIOLOLACU A ÎNTĂRIT „ȘI MAI TARE FUNIILE DE LEGARE.AȘA CĂ „CIOARSĂ-I UNUL,CIOARSĂ-I ALTA”-(DA MERGEȚI LA VOT CU TOȚII-CARE RIMEAZĂ CU… …)

 45. De aici înainte la prezentarea buletinul meteo, a fiecărei televiziuni, in studio va fi plasat un PORC cu un pai în gura, pana la epuizadea stocului de paie. Nu de porci, fiindcă aceștia sunt inepuizabili. Probabil, în Decembrie, anul acesta. Utilitate maxima acordata plavanului. Nu știm dacă paiele vor fi scoase la licitație, dar suntem siguri ca mare parte din opera politica și filosofică a ganditorului navetist va fi trimisa în spațiu ca o sursa de informare a unor posibile civilizații de pe alte planete.
  Ps. Oare cum putem împărții doua paie de om navetist la trei măgari din zona puterii sau a serviciilor? Simplu. Vinzi un magar sau îl faci cadou licuriciului și apoi ii oferi fiecăruia cate un pai ca să suga cu el placerile esenței vieții din gândirea chineza. Nu dați foc la paie. Veți fi amendați pentru poluare. Lasati-le sa putrezească în cotetul din Cotroceni ca așternut pentru cei doi porci care au fost recompensați cu câte un pai ales din stirpea paielor președintelui ales.

 46. Nea Cornel are un stil insolit de a critica, mai ales cand e vorba de indivizi pe care i-a ales si acestia i-au dezamagit profund pe romani…De exemplu in cazul de fatza cand vuia Colhozul Bolsevic ca in sala vegeta vreo duzina de agenti nationali proveniti din colhozuri si Nea Cornel ne vorbeste de „populari”, ca e mai multi…Dar si mai tare e „critica” cu faptul ca Alogenu Secu-i „gandeste” cand toata lumea stie ca RECITA MONOSILABIC ce gandesc/compileaza ofiterii coordonatori si de legatura…

 47. LA ZIARUL NATIONAL A FOST INTRODUSA CENZURA , SUNT PUBLICATE DOAR POSTARILE UNUI TROLL DE PE MALUL STANG AL NISTRULUI ( CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ) , POSTARILE ROMANILOR SUNT CENZURATE . MAI ESTE ZIARUL NATIONAL ZIAR ROMANESC ?

 48. De vină pentru ascensiunea acestui ratat sunt PĂDURENII !
  Și ăia de la Brănești, și ăia de la Băneasa.
  Evident, măRog…🤮

 49. Elegant spus „de paie”.

  Tare (editat) trebuie sa fii ca sa te fudulesti cu „maretele realizari” de cand te-au pus globalistii la ciolan, dar in acelasi timp sa recunosti ca Romania e un stat esuat.

  Foaaarte(editat) !!!

 50. Ceausistul pseudoistoric Anonim de cate ori dejecteaza ii scapa cate un porumbel, de data asta s-a AUTODEMASCAT ca artizan al MISTIFICARII ca „popolul l-a ales de doua ori”!? Pra matia stie ca NU POPOARELE ALEG, ci BOLSEVICII CARE NUMARA!!! De ce oare MISTIFICA? Pentru ca tine cu coltzii ca Securitatea sa nu apara pe firmament ca organizatoare de 78 de ani, 1946, a FRAUDARII TUTUROR ALEGERILOR, inclusiv in acest an decisiv pentru CONTINUITATE!!! Anonim e un delirant compulsiv copulativ in ce priveste
  FALSIFICAREA ISTORIEI MODERNE a Romaniei si a Lumii!!!

 51. „ȘI DISCURSUL PREȘEDINTELUI ȘI ARTICOLUL DAR MAI ALES NENUMĂRATELE COMENTARII SUPRAACIDE-VIZEAZĂ –CUM?NECUM? ÎNTREAGA ROMÂNĂTATE CARE NU A VĂZUT CE GLOABĂ A DEVENIT CALUL DE RASĂ SUPERGREA ÎN PRIMA „PREȘEDENȚIUNE-5 ANI DE GEACĂ ROȘIE -PEEE..SEEE.DEE!” ȘI CU CAPU ÎNAINTE CA NIȘTE RUGBIȘTI DROGAȚI V-AȚI REPEZIT ȘI L-AȚI VOTAT ȘI A DOUA OARĂ”. AȘA CĂ MAI ASCUNDEȚI„PIXURILE I.A” ȘI CAPUL SUB ARIPĂ CĂ SIGUR SUNT CĂ ȘI ÎN ANUL QWADRI-ALEGERI TOT CU UNUL DE ĂSTA VEȚI VOTA! (E DREPT CĂ NU VĂ MAI CONTEAZĂ VOTUL -TOTUL VINE PRIN POȘTA ELECTRONICĂ SUPERSECURIZATĂ–DE O DEZLEAGĂ ȘI COPII LA ,GAMES”–DE LA WA.DC–WA.DC CU CARE CIOLOLACU A ÎNTĂRIT „ȘI MAI TARE FUNIILE DE LEGARE.AȘA CĂ „CIOARSĂ-I UNUL,CIOARSĂ-I ALTA”-(DA MERGEȚI LA VOT CU TOȚII-CARE RIMEAZĂ CU… …)—DA NU AM SCRIS ÎN PAPUAȘĂ SĂ VĂ TREBUIASCĂ UN AN SĂ CITIȚI ȘI SĂ TRADUCEȚI-ȘI SĂ —– ORI NU-I TRENDY CE SCRISEI???

 52. Sa nu fim rai, au fost ai nostrii prezenti? Da. Sala era goala nu pentru ca tinea un speach Klaunus, ci pentru ca era vorba de Romania. Asa respect au cei din Europa Veche fata de Romania. S-au inghesuit numai la furat/luat…PS. Sa exemplificam si ce prezenta era la altii..

 53. Partida nu e pierduta de plavanul cu primirea unei functii lsbruxelles: il are in sibiu pe regelw cioaba ai poate face cioaba un stabor si creeaza ei o funcție pentru realizarea măsurii romania educata in randul romilor. Iohanis are si varianta doua educatot prin țările africii vizitate alde cap verde sau de porc, burkina faso, vanatu sau o alta insula pe care am inteles ca vrea sa o viziteze precum fac si pocaitii răspândesc religia in lume iar el educatia iar nevasta minijupul, dansul, rasul, fericirea..
  Mai inseamna ca medaliile luate de el prin austria, germania valoreaza cat o frectie la un picior de lemn. Pe romani ia rezolvat romania educata, senghen, bastror, ucraina, romamia esuata…
  Doamne ai grija de el

 54. „Cum naiba nu a-ti vazut 5 ani ce alegere a-ti facut si lati ales inca odata”

  Cum de nu stiati ca inainte de prima alegere Joha + Carmen au pierdut vreme de 12 ani de judecata doua case furate prin fals si uz de fals. Banuiesc cum: au ascuns asta gazetarii, sa nu castige PSD ! Acum multumiti-le si alegeti un militar bun la nimic ! Sau un prostanac sau o plagiatoare. Exista si varianta unui turnator dovedit la secucu ceausista. Ca estia va plac voua, ii aveti chiar prieteni.

 55. Rares Bogdan acest Gheorghiță luptator cat e ziua de lunga cu balaurul „pensii speciale” din ce-o fi facut el si alti șparlamentari liberali

 56. Re=Iau Commentuuț Ciumpavit … 🙂
  Domnilooor!
  DE CE l-ati PUS (Admis, ma rog, sa NU ne legam de Cuvinte).
  Ca IO crez’ca am fost Primuu’ care l-am denominat Pe Bune ca Agent STRAIN, chiar in Middle of The Dzilnicuu’.ro, in 2015, la Ungere si InCoronare … … 🙂
  Adica A SERVIT OareCE Interese si Acum VA deZiceti de DANSHIIA Sa!
  Ala-i de VINA, NU NOI!
  INCA odata se potriveste preCUM PUSA cu Mana IN Cestie 😊 Metafora mea VECHE de Commentack DubluDECAR de Ani cu:
  Similitudinea dintre Ideea TAMPITA a lu’ Prolemeu cu Terra Centruu’ Universului
  SI Poliitca de Carpeli de OriCE FEL, care inseamna in Practica POLITICA din Romania.
  Din Cauza PROSTIEI Fundamentale a Teoriei, era necesar a se „corecta” Diferentzele EVIDENTE dintre Pozitiile REALE ale Planetelor si Pozitia rezultata din NeBunia initiala a Terrei drept CENTRU de Univers,

  prn Teoria de Carja a Teoriei de BAZA, Teoria Epiciclurilor …
  Se mai adauga un EPICICLU, o Bucla in Pozitiile Calculate INERENT gresit SI Pozitiile REALE si Treaba mai mergea, taras -grapis …

  ASHASEFACE si cu Politica din Romania …
  De 34 de Ani, din Carpeala in Carpeala.
  Rezultatele SE VAD si desi SI in Celelelate Tari foste Socialiste este – IN MARE – acelasi Ritm ImPUS din AFARA UE, totusi, parca
  NU in ASHA Hal de Rezultate din Paradigma „Avantuu’- Prabusirea” ca la Noi, in Romania.
  PRELUNGIRE NECESARA pen’ca Nimeni NU este INCAPUT 🙂 de catre SOFTa in Tara lui, din Prima …

 57. PRELUNGIRE NECESARA pen’ca Nimeni NU este INCAPUT 🙂 de catre SOFTa in Tara lui, din Prima …
  CARE sa fie Cauza?
  CARE sa fie Cauza?
  – UNII, mai Indraciti contra Romanilor, dincolo de Ura Decenta uzuala intre Natiuni spun ca am fi NOI, DeGenerati Biologic, TOTI Romanii.
  ASTA este o NeBunie Clara si Proba de DeGenerare la AiaCARE o mesteca inGurile LOR Spurcate de DIVERSE Metarii Consumate, absorbite, ma rog, fisteCARE dupa GenFLUID, Preferintze, etc.
  NICI un POPOR, CatDeBobor a fost facut de catre LIFTE, Dusmanii lui, INCA Nus-a deGenerati in ASHASUNHAL …
  – ALTZII, zic a afirma ca ar fi de VINA Marele PROCENT de Alogeni (Cetateni ROMANI de Etnii STRAINE care se afla IN Clasa POLITICA din Romania.
  IO, ca un SIMPLU Cetatean ROMN, far’de Apartenentze la Tagma POLITICA, NU pot avea Pareri FERME IN Cestie, ca NU am avut, NU am si NU voi avea Acces la Informatzii REALE in Cestie NICIODATA.
  De aceea invit cu Mare RESPECT pe TOTI Stiutorii IN … 😊 CESTIE sa NE spuna, Noua Multimii Romanilor Simpli Cetateni, NU COMPLICATI, Adevarul GOL, NeRusinat de Nimeni si de Nimic.
  DACAse va intampla ASHACEVA, Asta va fi fost Primuu’ SEMN Real de BINE in Viitoruu’ Apropiat …

 58. Avem exact ce merităm,pentru că asta am ales !Iar cei care ne-au convins ce să alegem sunt indivizi gen „cineeee este cel mai frumos bărbat din România dorit de toate femeile să-l atingăăă(sic!!)!Cine este generalul care tace dar nu face nimic?” !!Da,ați ghicit,Sică Mandolină,(editat) și gângavul de Ioan Broscoiul de Bistrița,niște lingăi ordinari !Nu mai zic de îmbuibatul de Buldog,vameșul (editat)din Oradea,alt mare lingău !!https://www.youtube.com/watch?v=j7h4ubdBcOg , https://www.youtube.com/watch?v=wzBroBP6uww

 59. Pai? De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere…
  Fiecare-si are conducatorii ce-i alege.
  Oricum. Nici o paguba. N-a facut nimic. Ca aia era in fisa postului…
  Si nici putere legislativa . Poate, ceva executiva. Un decor.
  Ma supara altceva. Liota aia, Asa-zisa Parlamentara si Guvern de neispraviti imbecili,
  uitam de ei.. La o adica. Mizeriile afaceriste de cartier ale „Alesilor.
  Sunt Beleaua noastra! Ce o realegem negresit….

 60. Zece ani fracție de menta..
  Sunt politicieni care au întrat în istorie pe când alții pică în ea..
  La Cotroceni, pentru a accelera unora gândirea și activitatea, ar fi f. bine de atârnat undeva, la un loc vizibil, portretul domnitorului Brâncoveanu..

 61. Cum e Nea Cornel cu DEONTOLOGIA JURNALISTICA? Ai idee de blocajele regulate ale Cerberului? Parca spuneai in incercarea analiTica
  ceva ce m-a impresionat, faptul ca le spui ucenicilor SA CRITICE Puterea de cate ori o merita?

 62. As fi interesat de un sondaj care sa puna intrebarea cati din cei 66,6% (fatidic) din totalul votantilor, care au votat PARAZITUL asta isi mai asuma asta …

 63. Să nu cumva să credeți că domnul KWI va rămâne în decembrie șomer!! Are postul de profesor de fizică rezervat de vreo 25 de ani, așa că va fi primit cu multă bucurie și admirație acolo. Puneți ghilimelele unde trebuie.

 64. Din discursul plavanului un singur lucru e de retinut: verigheta pe care si-o freca de zor. Sper ca au observat si psihologii.

  L-am criticat cand primea raportul tinandu-si consoarta de mana, dar eu cred ca e demn de mila, e un gest de labilitate psihica.

  Bine, si la Cotroceni o freaca degeaba, dar cel putin nu e in public.

 65. La PNL foame de bani si de functii si Iohannis isi face si urmareste interesul proori, din punct de vedere liberal n-a gresit cu nimic face ce fac liberalii.
  Isi pune singur pile pentru un post caldut.

 66. Dle Nistorescu,tot respectul,articolul dvs e caduc.Din Washington pina la Bucuresti si din Italia pina la Stockholm toate televiziunile si presa scrisa sunt subjugate si obligate sa asculte de la americani melodii care se schimba ca la discoteca,toate serviciile secrete sunt sculele golanilor Leibovickh & Goodmann,toti liderii UE au ajuns in fruntea tarilor cu ajutorul serviciilor secrete nationale toate sub comanda CIA.Toti se mentin pe functii respectind angajamente scrise (majoritatea tradari),toate intelegerile sunt ascunse cetatenilor.De fapt totul este ocult si cind apare la vedere suntem cu totii surprinsi, raminem nauci de ce auzim, de corul psihopatilor la televiziunile lor.Cuvintul „democratie” a cam disparut din textele oficiale si cuvintari.Minciunile,manipularile si diversiunile sunt cotidiene.In aceste imprejurari ce importanta mai are gunoiul din articol care nici macar nu e cel mai mare pentru ca sunt altii care i-au luat locul? Nu vedeti ca tradarea,prostia crasa,etc. au ajuns criterii de selectie? Inteligenta a ajuns motiv de bascalie,invidie si de ris in hohote.

 67. De paie este supraestimat @@undiscurs de pleava este mult mu0lt mai aproape de adevar@@ , a vrut sa I convingă pe străinii din sala ca știe sa citească și s’a milogit sa ii dea și lui acolo ” o fonctie” cât de mica dar cu ceva imunitate care sa- l scape de belelele care îl așteaptă @ v

 68. La sfarsit Base s-a multumit sa fie europarlamentar, dulapul mai ar vrea si la sefie. Nu-i ajung doua mandate, mai vrea unul de lunga leneveala intercontinentala de sucit verighete.

 69. Un final asteptat pt Iohannis. Nu valua nici o pozitie la EU. Aia tin puterea si posturile EU pt ei. Cu atit mai mult cu cit Iohannis s-a dovedit a fi un om de paie. Ironia sorții. Si Geoana e un omde paie, dar macar are ceva conectii, ceva spate din US. Doua nulitati oricum, doi servanti ai unor stapini de afara, care ii folosrsc pe moment si apoi uita de ei. Classic.

 70. ”– ALTZII, zic a afirma ca ar fi de VINA Marele PROCENT de Alogeni (Cetateni ROMANI de Etnii STRAINE care se afla IN Clasa POLITICA din Romania.
  IO, ca un SIMPLU Cetatean ROMN, far’de Apartenentze la Tagma POLITICA, NU pot avea Pareri FERME IN Cestie, ca NU am avut, NU am si NU voi avea Acces la Informatzii REALE in Cestie NICIODATA.
  De aceea invit cu Mare RESPECT pe TOTI Stiutorii IN … 😊 CESTIE sa NE spuna, Noua Multimii Romanilor Simpli Cetateni, NU COMPLICATI, Adevarul GOL, NeRusinat de Nimeni si de Nimic.
  DACAse va intampla ASHACEVA, Asta va fi fost Primuu’ SEMN Real de BINE in Viitoruu’ Apropiat …”
  Păi, hai să-i luăm doar pe cei binecunoscuți , începând cu acel decembrie blestemat, pe care l-am crezut izbăvitor. Atunci ! :
  Brucan, Iliescu,Roman, Brateș, Sârbu, Bârlădeanu, Isărescu, Gelu Voican, Dinescu, Caramitru, Tismăneanu, Patapievici, Măgureanu, Constantinescu, Băsescu, Berceanu,Maior, Helwig, Johanes, Marțian, Unteanu, Munteanu, Ciutacu, Sneker, Bușoi, Weber, sau năpârstocul ce ține șefia Camerei Deputaților, ca să nu mai vorbim și de UDMR , sau restul minoritarilor ce vin automat în Parlamentul României, mai toți cam de aceeași aleasă etnie, indiferent de minoritatea pe care zic ei că-o reprezintă !
  Nu vi se par cam mulți? Mai ales dacă ne gândim cam câți românași de-ai noștri avem prin Kneset, sau alte foruri internaționale .
  Și da ! Poate fi și asta o cauza . Și încă una ce-ae trebui să ne dea de gândit.
  Că vorba unuia : Una e să te jecmănească, sau umilească unul de-al tău și alta un străin ! 😎

 71. Ca să nu mai vorbim de ultima șarjă în frunte cu Clotilde Armand, Chichirău, primarii de la Brașov și Timișoara, sau Frunzăverde , că-și trag ăștia niște neaoșe românești, de zici că n-a fost bamc ăla cu puștiul îmbrăcat într-un frumos costum național românesc care l-a întâmpinat pe Ceaușescu și care la întrebarea :
  – Cum te cheamă pui de dac ?
  a răspuns senin :
  – Ițzic !
  Nu știu de ce am convingerea că puștiul a crescut mare …pușlama și acum se recomamdă Charlie ! 😉

 72. Nu stiu daca este sau nu este de paie. Pe mine ma impresioneaza ca s-a mobilizat total pentru a obtine o inalta dregatorie in Organizatiile, Institutiile si Aliantele Suprastatale. Pare dispus chiar sa-si dea foc pentru o dregatorie Suprastatala. Din pacate sunt si altii care sunt dispusi sa-si dea foc. Cei care sunt dispusi sa-si de foc lor si Planetei fac parte din grupul cel mai extremist, sunt cei periculosi .

 73. Trebuie ignorat, e doar un idiot, se duce în Africa dar noi suntem zero în Marea neagră, nu avem relații cu turcia, el își cauta job cu avion privat , de asta a spart milioane de euro pentru vizite stupide fără sens, a sperat ca primește un job, nu va primi nimic pentru ca romanii nu vor

 74. Ma enoriasule nu-i de glumit deloc.Ce s-a intimplat in Romania in ultimile 3 (trei) zile e pentru psihiatru,si nu e vorba de paiatele de la televiziunile romanesti,e vorba de aia care cica ne reprezinta.Iese paiata de Boris Jonson la englezi si le spune compatriotilor lui ca trebuie sa se pregateasca zdravan de lupta ca asa este bine.Citeva ore mai tirziu o paiata cu mare functie in armata Romaniei sare ca ars parca din boscheti si spune ca trebuie sa ne pregatim zdravan de razboi ca in curind dau navala rusii.Iese astazi (a -III-a oara si nu intimplator) pe ecran ala care zice ca e seful guvernului Romaniei si ne asigura ca de fapt rusii nu vor da buzna (stati linistiti ma! nu va fi nici un razboi!).Intre timp asta care l-a suparat pe nea Cornel urca la tribuna Parlamentului European si spune ca el e cu Ucraina si ca vrea sa fie sef pe la Bruxelles ca asa e normal.Sa fi innebunit Leibovitz si Goodman la Washington sau fac misto de fraieri? Eu votez cu Sosoaca.

 75. Si a mai rostit o „perla ” citez : Justitia romana este independenta.Dupa care tot el,a inceput sa rada ” a proasta „.

 76. Si a mai rostit o „perla ” citez : Justitia romana este independenta.Dupa care tot el,a inceput sa rada ” a proasta „.

 77. Ei băieți și draga „nea Cornel”aseară m-am uitat la A3 „Latrina3” cum o numiți voi „iluminații”și ce să vezi,într-un interviu luat Vioricai Dancila („Proasta”) am aflat cu indignare că România o să plătească despăgubiri de 4,9 miliarde euro pentru Roșia Montană.
  Pentru cei cu mintea întreagă este clar că trădarea României s-a făcut de guvernul Ciolos și guvernul Ludovic Orban.
  Cine a adus aceste guverne acestea la putere împotriva realității rezultate din alegeri? Nimeni altul decât KWI Președintele României.

 78. Eu m-am „luminat” cu un singur lucru: am inteles de unde au invatat parlamentarii romani sa chiuleasca pe ruptelea din plenul parlamentului , fara sa le fie afectate salariile si sporurile, fara ca cineva sa-i intrebe, de ce! Bravo lor , ca romanu-i …roman! Romania-o tara minunata!

 79. Iar îl mai ținem pe parazitul ăsta opt ani în spate. Nimeni nu vrea să se încurce cu un neisprăvit!

 80. IDIOTI ,precum RARES BOGDAN il ascula cu evlavie pe CRETINUL de WERNER care se chinuie sa silabiseasca cele cateva randuri insailate de un conilier TALAMD!cine isi pierde vremea ascultand un biet NEGHIOB ? N I M E N I !

 81. Cand vine vorba de apararea drepturilor cetatenilor toti „europenii” sunt din acelasi material ca Iohannis, de paie. Ursula pe post de sperietoare, care nu mai sperie pe nimeni.

 82. Nastase si-a tras palarie de paie sa-si numwre la ferma de la Kornu 00le, Iohannis vrea sa acceada la fonctia european de paie.

 83. Un papagal care ne a izolat internațional care a scos România din Marea neagră unde nu mai contam, iar pe plan intern vedem la cine s_au dus miliardele de euro , furate de conducerea penelului

 84. dupa lovitura miseleasca a regimului ..imperialismul ANGLO-AMERICAN-o colonie inglijeasca la 1775,cand a furat si distrus tara AZTECA-MEXICO-golanii si criminalii lumii,vezi cele 55 razboaie civile,incepute in 1950.ACEASTA SATANISTA ADUNATU
  RA VA DISPARE.TARILE SLAVE SI ROMANICE VOR CELE CARE II V-A INVINGE PE DROGATII LUMII….AZ-MERICA,dupa porecla hotului spaniol amerigo.care..zice.
  .ca a descoperit.NU A DECOPERIT.A FURAT PENTRU SPANIA-azi,toata azmerica de sud este fosta,si actuala colonie spianiola.LIMBA OFICIALA.. ESTE SPANIOLAAA..
  NU ROMANA SAU RUSA=2 tari sarace.HAI,CRIMINALILOR DE TERITORII SI
  OAMENI..MERETI TOTI ..LA GAURA NEAGRA A UNIVERSULUI.AFERIM.!!!

 85. TOPUL MARILOR CONDUCATORI SARACI..LA AVERI.DEJ, CEAUSESCU,ILIESCU,
  ATAT.SI PREMIERI CU DRAGOSTE DE ROMANIA.NASTASE,TERICEANU,PONTA,
  SI SI,,BARBOSUL CIVILIZAT SI CALM…MARCELLLL//CIOLACUUUU.SA TRAIAS
  CASI SA INFLOREASCA CU TARA ROMANA.RESTUL..GUNOAIE SI,SI . RESTURI
  CLOSETARE,URAT MIROSITOARE. HAI,COMUNISTILOR,SOCIALISTILOR,DATI-LELA GIOALE MAMELUCIILOR DE penepelepisti,user-fraieristi,malagambisti,

 86. Motto:
  „LINGĂUL și LICHEAUA sunt două din rolurile unui aceluiași personaj , numeros, hotărât de evenimentele unei epoci să ia asupră-și terminologia deficitară a vocabularului social. Și amândoi și licheaua și lingăul , sunt mai repede niște bolnavi ai unei epoci decât niște temperamente, nenăscuți, numai făcuți.”
  (Tudor Arghezi- Rețete)

  Inafara de e liberalii români si câtiva PSD-isti din Parlamentul European care s-au făcut a-l asculta cu gura căscată pe Klaus Iohannis, ceilalti parlamentari europeni n-au participat nici măcar din curiozitate, semn că nu au a se aștepta la nimic serios.
  Cu toate astea, s-au găsit lingăi de tipul lui Rares Bogdan care săl elogieze pe Klaus Iohannis pentru magistralul discurs rostit intr-o sală goală:
  Vezi: https://ziardecluj.ro/azi-in-parlamentul-european-limba-lui-rares-bogdan-s-a-unduit-catifelat-inspre-prim-voiajorul-patriei-klaus-iohannis/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.