Ion Cristoiu: „O aiureală”

Patriotismul economic despre care vorbește, între alții, Marcel Ciolacu, liderul PSD, este o aiureală, consideră jurnalistul Ion Cristoiu.

În Jurnalul său Video de pe blogul personal, Cristoiu face referire și la scandalul Șoșoacă.

Urmăriți analiza VIDEO 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

  1. in imagine tradatorii si criminalii Romaniei si ai Natiei Romane. cei care au distrus economia – codul fiscal mizerie santajatul pohta, si restul celor care au impins romanii la otravire, cei care baga PLANUL DE INDATORARE AL ROMANIEI PRIN CARE COPIII SUNT ABUZATI SEXUAL IN SCOLI! ASTIA TOTI NU SUNT OAMENI SI NU SUNT ROMANI. VISEZ ZIUA IN CARE VOR RASPUNDE PENTRU FURTURILE, TICALOSIILE SI CRIMELE PE CARE LE-AU FACUT!

  2. Saptamana asta cu cine e Cristoiu? Cu rusii? Si saptamana viitoare cu anericanii? Peste doua cu A3 dezmierdat cu „maestre” peste patru injura A3 peste cinci pro Iohsnnis peste sase saptamnani anti-Iohannis si anti Ravasitoarea. Acelasi instabil Cristoiu care l-a injurat pe Basau la A3 pana in ajun de alegeri 2009 si brusc la alegeri a devenit basist? Care era pro Conventia Democrata si cum nu i-a dat Constantinescu TVR cum a inceput sa-l atace nici nu se terminase decembrie 1996 la o luna dupa alegeri. Care Cristoiu exista de fapt??

  3. Din analiza maestrului Cristoiu desprindem cu claritate două idei axiale. Prima este identificarea patriotismului economic lansat de Ciolacu la Ciutacu în sfera prostiei politice, în sensul că Ciucă și Ciolacu n-au aplicat acest tip de patriotism, noțiune fără sens, până acum pentru că au fost proști și ca indivizi și ca politicieni. A doua idee este aberația lansată de institutul american de analiză citat, care a dezvăluit fără nicii un fel de probă că ,,probabil,,(sic!) Diana Șoșoacă a fost recrutată de GRU ca să inițieze legea de anexare a teritoriilor românești stăpânite de Ucraina. Evident maestrul are dreptate pentru că GRU se ocupă strict de informații cu caracter militar, o asemenea ..probabilă,,(sic!) racolare intrând exclusiv în sfera de activitate a FSB. Concluzionând, te minunezi când constați ce prostii le mai trec americanilor prin cap.

  4. Diana Sosoaca este un parlamentar patriot, spre deosebire de imbecilul fost ministru diaconescu care o infiera cu manie ucraineana.

    • Viva Mexico! Președintele mexican a promulgat Legea Naționalizarii Petrolului! O masura aiuritoare de patriotism politic, nu-i asa? Așteptăm si noi, in zadar, să se nască un al doilea Ceausescu!? Neam de slugi fricoase,viclene si perverse….

  5. Era bine daca dădeați transcrierea comentariului, Cristoiu este greu de urmărit audio.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.