Ion Iliescu lui Cornel Nistorescu: De ce ești ticălos?

Ion Iliescu și Cornel Nistorescu sunt două dintre personajele care au marcat România ultimilor 33 de ani. Unul din postura de politician, celălalt, de jurnalist.

Aflați în tabere diferite, cei doi s-au intersectat de câteva ori. Și, cu toate că de-a lungul timpului s-au avut ca șoarecele cu pisica, iar Ion Iliescu l-a admonestat chiar și cu martori, Cornel Nistorescu are acum tăria să admită calitățile politicianului. „Este mai deschis la minte decât actualii noștri politicieni“, a afirmat directorul cotidianul.ro invitat într-o emisiune la Prima News.

Cu aceeași ocazie, el a povestit o intâmplare care îl are ca personaj pe Ion Iliescu și care a avut loc înainte de evenimentele din decembrie 1989.

Priviți!

 

@cotidianul.ro

♬ sunet original – Cotidianul.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

18 Comentarii

 1. De acord cu d-ta Maestre Nistorescu .

  Ion ILIESCU = personaj istoric in viata , intangibil si infailibil.

 2. BUNĂ seara!
  Adevărat dle Nistorescu.
  Din nefericire pt ROMÂNIA si români
  am avut poate cu mici exceptii de
  de incapsbili,corupți si unii( nu puțini) pur si dimplu tradatoti de țară.
  AȘA , cu acestia, Romania a ajuns pur si simplu o COLONIE DEVALIZATA .
  Toți cei care au contribuit la situația actuală a ROMÂNIEI ar trebui sa-i gasim in pușcării.!
  Da de unde? Ei se bat acum pt a fi mereu la butoane in loc sa-i avem in pușcării.
  PS. Ar tipa, ce am făcut ca sa fim in pușcării? Ati prabusit țara ( 150 de miliarde de euro indatorare),
  ati vândut strainilor totul!
  Suntem slugi in țara noastră!

 3. Iar deasupra tuturora va vorbi vreun mititel/nu slavindu te pe tine, lustruindu se pe el. A Bon entendeur, salut!
  Sa fim sobri cu semnul ăla egal.
  PS: pariez pe 1 leu găurit că nu apare comentul

 4. E sansa Dianei Macovei de a fi unsa de Ion Iliescu.
  Iar ea nesesizand, si-o iroseste pe acte puerile precum purtatul unui fir in timpul sedintelor de lucru ale Parlamentului. Poate pe ea n-o deranjeaza, dar eu daca as fi acolo, nu mi-ar place sa lucrez cu una cocotata si infasurata precum o caciula turban de capul meu.

 5. andrei ionescuE de ajuns ca ai spus cuvantul „colonie” si te-ai caracterizat. Pai nene, nu statul ,nu UE si nici SUA nu-ti sunt datoare cu nimic. Nu mai sta cu mana intinsa si nu te mai crede sclav pe plantatie.Pune mana si munceste,pune mana si mai citeste ceva .Daca nu-ti convine poti iesi din colonie via-Rusia sau Coreea de Nord. In „colonie” trebuie sa fii bine pregatit,scolit si un meserias bun.Nu mai merge ca pe vremea lui nea Nicu, trei cu mapa, unul cu sapa. Gata,vrei sa te ridici, muncesti.

 6. normal ca nu pulbica nimeni injuraturile pt nistorescu…cenzura la drum mare…
  ar putea sa editeze injuraturile…dar daca e si adevar pe acolo…prefera sa cenzureze detot…
  mizerabil ziar

 7. E adevarat ca i-a bagat sula in coaste lui nea Ylici?, de tot se mai vaita „bunikutza”, fara spovedanie.
  Ka ka kaiea ticaloshenie la el, poate a dat in dambla, boala lui kalake, de nu se uita in urma la ce a facut el, ka khazarii lui nu e nimeni=dar sa curga sange mult, da, muult sange, ex.mineriadele, sau chemarea la TVR, sa vina lumea sa fie impushcata, ca sa acopere lovitura de stat, cand deja Ceahka, maskota chibutzului PCR, era deja trofeu vanat. Asta se crede inca sub protectzia tank uri la el ruseshti, de nu se gandeshte ca trebuie sa se prezinte la procesul lui ginocologic=genocid, ca sa explice de ce lozinca fara kamunizm a fost adoptata (pentru ca daca nu, nici vorba de inoire a societatzii!), sau de ce deja la ASE=piatza Romana era scris „de Craciun v-atzi luat portzia de libertat”, dupa ce el in anii 60 a belit studentzii romani, ca shi in 1954 cu Hu, pentru ca ei vroiau macar de Craciun libertate. Agenturile kgb-iste shcolite la MSKV, lucreaza non stop pentru razboiul lor hibrid, mai ales ca acum se zice ca tank uri la el sunt aproape.Shoimul patriei, tov. Cristian Pedra nu retrage la tov kamunizst ka Ceashka, hirtiile de acreditare, avand shcoala la Rushi???
  Gashka khazara este prea puternica in Romania unde Pata/WC a zis ca totzi preshedintzii khazari s-au pishat!
  O zi buna.
  Con
  P.S. Propun sa-l bagatzi la prezidentziale, poate raspunde la interviuri de adevaratele lui ispravi: fugarirea olimpica a Regelui nostru, ca shi de lustratzia necesara, dar mai ales de instaurarea a 2 regi shi un imparat cu coroane de aur din aurul ramas in BNR a lui Manole=Ysarion=Ysarescu.

 8. Prea puțin! Sa îmi fac cont pe platforma sa pot viziona, NU! Mulțumesc.

 9. Iliescu nu a vazut in tineri si in studenti vreun viitor. El intotdeauna s-a vazut pe el intai (sa-si aiba sacii in caruta) si abia apoi pe restul – „Sa vina FSN-ul cu adeziunile!”
  Ma acuza blonda ca eu imprastii violenta. Nu, eu descriu ceea ce am vazut.
  Nu pot sa gasesc nimic apreciativ sau sa citesc un singur cuvintel al acestui monstru. Nu suport! Mintea mea nu suporta dupa violenta declansata pe bucuresteni. Vomam cand vedeam imaginile la televizor. Cum sa pot eu sa accept sa citesc mizeriile acestuia aruncate iar in public?
  L-a invitat cineva sa se imputa la masa mea modesta? L-am invitat eu?
  Nu merita nici-o atentie!
  Exact plata batailor ii urez sa aiba indarat.

 10. @PiticuLE, esti CRACANAT, da’ RAU!
  La MINTE … 🙂
  Ferice de Talica!

  NU te vei „prinde” NICIODATA de Starea in care ESTI!

 11. Miorita.
  Pai, stateati de luni de zile, beti, murdari si plini de alte boli in Piata Universitatii, cantati si nu va mai dadeati dusi. Doaaaamne, vino Doaaaamne…. Dumnezeu era acolo si va spunea sa mergeti catre casa, sa va apucati de treaba, dar nu-l vedeati voi. Dupa o lovitura de stat te cam duci acasa si te pregatesti de o zi de munca, sa ai o tara prospera. Voi, ca tractoristii la bufetul satului. Cu ce era sa va scoata Iliescu de acolo? Cu armata? Ar fi urlat toata Europa. Cu politia? Nici asta. Si atunci a apelat la mineri. Poate n-ar fi rau sa-i mai cheme cineva pentru droguri, lupte in strada cu maceta, vitezomani fara carnet, clanuri si alte delicatese de nestarpit altfel.

 12. Un popor in care deja au inceput sa predomine, nelegiuitii, ticalosii si nemernicii. Insa prafu si pulberea se va alege de toti, deopotriva.

 13. Iliescu indoctrinat cu ideologia comunista inventata de evvrei. Ceausescu lafel. Amandoi doi roboti in care s-a implantat cipul comunist. Iliescu se pare ca avea sange de evvreu si tigan. Cine se aseamana se aduna la ciordit…
  Daca Iliescu moderniza industria romaneasca erea iertat. Dar el si evvreul Petre Roman au actionat ca bombe umane la comanda ruseasca si americana sa distruga Romania.

 14. @ pitic cracanat la cap
  Principalii responsabili pt. situația în care se află România astăzi, sunt crăcănații ca tine cu creierele subdezvoltate.
  Datorită vouă România are conducătorii pe care-i are și se află-n situația asta de invidiat !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.