Ionuţ Lupescu, „testat” să joace în PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat luni seară că fostul fotbalist Ionuţ Lupescu este „testat” de PNL în sondajele de opinie în urma cărora va fi desemnat candidatul la Primăria Capitalei.

„Ne-am uitat şi am căutat să vedem acei oameni care au în spate un background, inclusiv managerial. Ionuţ Lupescu a făcut parte din staff-ul UEFA, a gestionat un buget de 5,5 miliarde pe an şi l-a gestionat foarte bine. S-a întors cu credenţiale foarte bune din această funcţie.

Eu îl evaluez, ca de altfel pe toţi cei care au făcut performanţă în sport, ca oameni care au disponibilitatea să se sacrifice pe sine pentru a-şi îndeplini un anumit obiectiv. Face parte din ‘generaţia de aur’ şi la acea vreme ‘generaţia de aur’ a făcut istorie. Eu consider că este o persoană foarte bună pentru a fi testată şi sondată în acest moment. Vedem ce zic bucureşteni”, a spus Ciucă la Digi24.

Întrebat despre un candidat comun PNL-PSD, Ciucă a răspuns: „Dacă vom găsi acea persoană care să fie agreată de către ambele partide politice şi care să aibă perspectiva că îndeplineşte cerinţele şi aşteptările pe care cetăţenii din Bucureşti le au, cu certitudine vom putea să ne înţelegem pe acest subiect”.

Despre actualul primar, Nicuşor Dan, Ciucă a spus că are cu acesta „o relaţie cât se poate de normală”.

„În continuare, discut cu domnul primar ori de câte ori există o problemă atât administrativă, cât şi politică şi l-am rugat să ia o decizie, pentru că PNL trebuie să aibă un candidat la Primăria Generală a Capitalei. Până în acest moment, nu avem un răspuns din partea dumnealui. (…) Primarul trebuie să fie cel mai bun gospodar.

Cineva îmi spunea că, în Ardeal, primarii, înainte de a fi aleşi, oamenii din comună trebuie să vadă cum îi arată gospodăria. Dacă e o gospodărie aşezată, apoi chiar merită să fie luat în calcul. Tot la fel trebuie să se întâmple şi la noi. În oraşele mari este o situaţie mult mai complexă, mult mai delicată, care trebuie să aibă cerinţe absolut evidente pentru managementul unei astfel de structuri. Primăria Capitalei e un colos”, a adăugat Ciucă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Burduja numai este bun?!! Caci asta nu livreaza decat vorbe si plimbari in alte tari. La cercetare ca ministru zero, la energie zero, doar cei livreaza functionarii din subordine.

 2. Ha, ha! Minte de fotbalist… Și unu’ și ăl’lalt!

 3. Breaking News! După alejerile locale, Ionuț îș’ va schimba numele din Lupescu in Vulpescu …

 4. Si ora exacta data tot de perciunati parfummati de ccacati nu uitati

 5. Se face de ris cum sa intrii intrun partid de gunoaie corupte si tradatori il credeam mai destept

 6. In tot tambalaul asta mai lipsea „managerul” Lupescu! Doamne, chiar ne-am dilit de tot?????

 7. @un patriot, mă nene, ai o ortografie, vai de steaua ta… câți ani ai?

 8. „Burduja numai este bun?!!”

  Burduja este organizatorul protestului de antrenament cu public al Jandarmeriei din Piata Marii Infrangeri din 10 Aug. Vreti sa repetati batuta luata ?

 9. Mai pune mana de mai citeste. Este scris concis si corect. Dar pt unii analfabeti functionali greu de inteles. A avut Burduja pregatire pta conduce cercetarea nu. Nu a scris un proiect de cercetare pe Horizon Europa. Este inginer pe sisteme energetice, macar termo ori hidro.?!!! Evident ca nu. Prin urmare un politruc politic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.