Irina Bara s-a înclinat la Bogota (WTA)

Jucătoarea română de tenis Irina Bara a fost învinsă de italianca Sara Errani, cu 4-6, 6-2, 6-3, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 267.082 de dolari.

Bara (29 ani, 178 WTA) s-a înclinat după două ore şi 42 de minute de joc.

Bara şi Errani (36 ani, 117 WTA) erau la egalitate în meciurile directe, 1-1, după ce italianca a câştigat în 2019 în primul tur la Bogota, cu 4-6, 6-2, 6-3, iar românca s-a impus în 2021 în primul tur la Budapesta, cu 4-6, 7-5, 6-2.

Românca va primi un cec de 6.608 dolari şi 54 de puncte WTA.

La dublu, Irina Bara şi ucraineanca Iulia Starodubţeva au fost întrecute de cuplul Anna Bondar (Ungaria)/Irina Hromaceva (Rusia), cu 3-6, 6-1, 10-8.

Bara şi Starodubţeva s-au ales cu un cec de 4.140 de dolari şi 98 de puncte WTA la dublu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.