Irina Begu s-a calificat în semifinale

Jucătoarea română de tenis Irina Begu, revenită în circuitul profesionist după aproape şapte luni de absenţă, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA 125 de la Antalya (Turcia), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a întrecut-o pe slovena Polona Hercog, cu 6-4, 6-4.

Begu (33 ani, 126 WTA), a patra favorită, a obţinut victoria după o oră şi 50 de minute.

Hercog (33 ani, 213 WTA) a început mai bine şi a condus cu 2-0 şi 3-2, dar Begu a legat trei ghemuri consecutive şi s-a impus în cele din urmă cu 6-4. Românca a avut un debut excelent de set secund, în care a condus cu 4-0 şi 5-1, Hercog s-a apropiat la 5-4, dar Begu a încheiat conturile cu 6-4.

Irina Begu a obţinut a cincea sa victorie în tot atâtea meciuri cu slovena Hercog, precedenta datând din 2021, când românca s-a impus cu 7-6 (7/5), 7-5, în optimi la Cleveland.

Begu şi-a asigurat un cec de 5.300 de dolari şi 49 de puncte WTA.

Adversara Irinei din penultimul act va fi japoneza Moyuka Uchijima (22 ani, 151 WTA).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.