Își spăla covoarele în fântâna arteziană

O arădeancă a fost prinsă vineri de poliţiştii locali, când îşi spăla covoarele în cea mai nouă fântână arteziană din oraş, aflată în Piaţa Catedralei, reabilitată cu 29 de milioane de lei şi deschisă recent pentru public.

„Poliţiştii locali cu atribuţii de ordine publică şi intervenţie din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au identificat şi sancţionat o persoană de sex feminin pentru încălcarea obligaţiei de a păstra curăţenia pe arterele de circulaţie, prevăzută de normele HCLM nr. 297/2015 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din municipiul Arad. Astfel, agenţii din teren, semnalaţi de către un cetăţean prin Dispeceratul Poliţiei Locale, s-au deplasat în Piaţa Catedralei, surprinzând femeia care spăla nestingherită în fântâna arteziană amplasată recent în zonă nişte covoare auto, murdărind cu noroi inclusiv artera pietonală”, a transmis Poliţia Locală.

Femeia are 40 de ani şi locuieşte în apropiere de piaţă. Ea a primit o amendă de 400 de lei şi a fost obligată să cureţe zona.

Piaţa Catedralei a fost transformată din piaţă agroalimentară în zonă de promenadă, după lucrări care au costat 29 de milioane de lei. Proiectul de modernizare şi reconversie a inclus realizarea unei fântâni arteziene care are forma amprentei Cetăţii Aradului, compusă din 144 de jeturi de apă tip rachetă, cu o înălţime de până la 7,5 metri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. se citeste DE LA STANGA LA DREAPTA,
  toti suntem de acord,

  „O arădeancă a fost prinsă vineri de poliţiştii locali, când îşi spăla ”

  -ERA SA FACEM INFARCT!

 2. 29 de milioane. Cât un hotel Grivița la București, cu lift nou nouț și în colț. Doamne-ajută la toată lumea.

 3. Vaaai,era din Arad? Nu era din Vaslui? Cum se poate…Va rog sa verificati inca o data! MMV cum stiti sa jigniti moldovenii,începand cu covrigarul buzoian.

 4. tara asta nu mai fabrica nici pulbere, la ce va mai asteptati!
  Este ordin sa fim slugi iar noua a inceput sa ne placa.

 5. Noroc cu eliminarea vizelor Schengen, acum va putea sa-si spele covoarele in fintinile de la Versailles sau Place Concorde, iar chilotii puradelului si ai lu’ Pardaian in Fontana di Trevi !

 6. @caca maca : Hungurii civilizati . Votanti hUDMR ! P.S.: Cotidianule , daca nu imi publicati comentariul ca raspuns la insultele la adresa romanilor ale acestui cacat care singur isi zice ,, caca maca ” , va rog sa scoateti comentariul acestui edit !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.