Își unesc forțele. Trump și Musk, împotriva lui Biden

 Elon Musk s-a întâlnit în secret cu Donald Trump, duminică, la proprietatea acestuia din Florida, Mar-a-Lago,  scrie New York Times.

Surse apropiate lui Musk spun că acesta este convins că Biden trebuie să piardă alegerile din noiembrie.

 Musk a venit la reședința lui Trump, împreună cu un grup de oameni bogați, pentru a discuta despre finanțarea campaniei fostului președinte, în condițiile în care se pare Biden reușește să adune sume record, arată sursa citată.

În pofida relației  nu tocmai amiabile remarcă NYT, Trump și Musk își unesc forțele pentr a-l  înlătura pe Biden.

Avioanele private ale lui Trump și Musk au fost văzute,  pe 2 martie, în  aeroportul din Palm Beach, Florida, fapt care a declanșat zvonuri, confirmate ulterior din trei surse diferite, mai scrie New York Times.

Elon Musk, a cărui avere depășește 200 de miliarde de dolari, ar putea finanța de unul singur campania electorală a lui Donald Trump, în condițiile în care acesta pierde sume colosale în procesele interminabile împotriva sa.

Potrivit estimărilor, Trump a strâns 30 de milioane de dolari pentru campania sa electorală, în timp ce Biden  are  56 de milioane. Musk  l-a criticat des pe  Biden în ultima vreme și l-a acuzat că pregătește fraudarea alegerilor din noiembrie 2024.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

13 Comentarii

 1. Oamenii Rusiei,tradatorii Occidentului, fac claca ‘
  Daca jegurile astea ajung la putere,va luati adio de la NATO

 2. „Gafele” continue ale Presedintelui, 4ani au facut campanie in favoarea lui Trump. Plus prestia intregii administratii, dezamagitoare. Nu doar Presedintele, se face vinovat.
  Biden nu avut la indrmana un PeeSeeDee si un Ciola u sa-i bage la guwernare sa dreaga busuiocul.

 3. Deci, cum ziceam, noul director executiv al „planetarilor” Elon Musk, i-a bagat in buzunar si pe republicani.
  Cum spunea Don Corelone in filmul NASUL : „I GET 30% FOR FINANCING AND LEGAL PROTECTION” !

 4. Se intra in saptamana apocaliptica, ultimii 7 ani pana la venirea lui Hristos. Se va stabili omul care face pace intre arabi si evrei, rezidirea templului…

 5. Urat caracter la ăștia doi, dar sunt ai americanilor care hotărăsc ce vor.

 6. Biden e om batran, trebuie protejat, sa-i dea insotitor permanent. Oricum, Putin numeste presedintele SUA !

 7. In sfirsit,2 oameni lucizi, decisi sa mai salveze ce se poate din us. Succes!

 8. Incepe noul razboi de secesiune.De data asta poate numai aia economica.Industriasii si finatistii neevrei vor sa le ia evreilor USA din maini.Daca ne gandim la structura actuala a populatiei americane,unde taiati imprejur sunt 0,0 din cele 290 de milioane ,parca devine vizibil cine va castiga.Chifla pe care si-au dat-o singuri in cap cu Ucraina si Gaza va atarna greu in alegerile americanilor neevrei,care stiu mai bine cu pistolul de cat cu inselatoria prin comert.
  Si pentru ca vinovatii trabuie sa poarte un nume ,li se va spune simplu-EVREII.Toata istoria omenirii e plina de asemenea judecati,de mii de ani.Adevarul ca si ei o cauta cu lumanarea impunand reguli tuturor netaiatilor imprejur.

 9. Biden e om batran, trebuie protejat, sa-i dea insotitor permanent.
  Lumea trebuie protejata de Biden. Insotitorul sa-l tina sa nu apeze butonul nuclear cand il loveste uitarea.

 10. Musk înțelege că americanii se înclină spre comunism.. El a ajutat armata ucraineană cu Starlincuri dar când a cerut plata a fost mustrat și poreclit de maidanezi cățelul de divan a lui Putin..

 11. Mda …miliardarii 😉
  prietenii MISTERIOSULUI mishteaux

  cel care-a stiut DIN TIMP CA:

  „„mishteaux (sub ochii lor , TATA LOR ) spune:
  21 SEPT. 2023 LA 5:08
  BIDEN e OUT ! NULANDIERII sunt in sfarsit invinsi … in USA vor mai fidoar din inertie pana la prapastia nulandiera ! …”
  🤣🤣🤣🤣
  IQ>145 -> cati ca el, ca prophetul mishteaux de la RAND Coprofagtion … celebra inventatoare a metodei DELPHI ! 🙂

  SHALOM !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.