Israelul îi înlocuiește pe palestinieni. 65.000 de lucrători în construcţii

Guvernul israelian a anunţat duminică recrutarea a 65.000 de lucrători străini din India, Sri Lanka şi Uzbekistan pentru a relua construcţiile suspendate după 7 octombrie, când muncitorii palestinieni au fost trimişi acasă în urma atacului Hamas, relatează Reuters.

Circa 72.000 de lucrători palestinieni erau angajaţi în construcţii în Israel înainte de atac, care a determinat guvernul să-i concedieze şi să-i expulzeze din Israel din motive de securitate.

Circa 20.000 de muncitori străini au rămas în ţară, dar aproape jumătate din siturile în construcţie din Israel au fost închise din cauza crizei de mână de lucru.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Locuinţelor a declarat că un nou grup de muncitori este aşteptat să sosească în următoarele săptămâni, în contextul în care guvernul încearcă să evite un blocaj în furnizarea de apartamente noi care riscă să crească din nou preţul proprietăţilor imobiliare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Palestinienii n-au realizat, inca, ce au facut in Izdrael ? Votati partidul URA !

 2. Vin miliardele de la americani. Sigur ca vor avea cu ce-i plati pe noii veniti dar si pe ai lor.

 3. Oculta Mondiala Khazara are o singura menire pe acest Pamant aceea de a-i omari pe goimi ca sa le fura pamanturile si bogatiile. Fie direct prin razboaie impotriva popoarelor lipsite de aparare, fie prin infiltrarea khazarilor ce s-au schimbat numele in centrele de putere ale statelor puternice pentru a face aceste state unealta lor in decimarea altor popoare. In Orientul Mijlociu condamnare la moarte a palestininilor a inceput in 1948 odata cu infiintarea statului Satanic Isreal si terminata in aceste timpuri concomitent cu distrugerea Iraqului, Libiei, Siriei, partial a Libanului si Yemenului. Astfel incat tot Orientul Mijlociu sa fie la picioarele Israelul. Adica acestea sa devina coloniile lui. Statele arabe cu exceptia Iranului care stabilesc din prostie relatii diplomatice cu Israelul vor avea mai devre sau mai tarziu soarta palestinienilor. Iar in acest razboi de decimare a altor popoare goimice principala arma a OMK este mass-media Occidentala aflata in proprotie de 100% in mana ei. Prin goimi, khazarii conform Talmudului ii eticheteaza pe cetatenii celorlalte popoare care sunt considerati animale in ochii lor. Animale pe care khazarii pot sa-i omoare ca o ofranda de sange adusa lui Satan. Acesta este Adevaratul Holocaust pe care khazarii de la Revolutia Franceza din 1789 si pana astazi il duc impotriva popoarelor goimice.

 4. *Gaza primea curent, apa, gaze din Israel.
  *Gazosii lucrau in Israel si isi castigau painea la patronii si firmele lui Itzik si Strul.
  Omorandu-i pe Itzik si Strul nu ramai apoi fara serviciu si utilitati?
  Ma, voi vedeti cata prostie este in capul acestor specimene neumane?
  Fac precum cainele acela care isi omoara stapanul, ramane abandonat pe strazi si apoi ajunge euthanasiat.
  Nu ar fi mai simplu sa convietuiesti pasnic cu evreii, cum se intampla cu alte etnii in orice tara civilizata? (Cam la fel ca palestinienii incearca sa faca si unii unguri de la noi, dar in mult mai mica masura)……[Rumburak]

 5. @Prostia gazoasa/Da tichiuta cu fitile, ce bun e stapanul cand iti fura pamantul si te inchide in tarcuri. In 1948 Israelul a fost improprietarit de catre ONU cu 52% din suprafata Palestinei iar palestinienilor le-a revenit 48%. Astazi stapanul Israel are in posesie cam 75% din pamant iar palestinienilor le-au mai ramas 25%. Si pentru ca nu te lasa sa-ti procuri singur apa, gazele si electricitatea, tot stapanul iti vinde aceste 3 produse la pretul impus de el, ca doar e stapan, palestinienii fiind goimi. Iar acum stapanul ca sa termina odata pentru totdeauna ii omora pe palestinieni, sclavii lor ca pe muste in apaluzele mass-medie occidentale si-a sefilor de guverne si presedintilor statelor penetrate de khazari care au reusit sa acapareze toate parghiile de putere in aceste state. Daca clonele evreiesti. khazarii era corecti in 1948 odata cu infiintarea Iarealului trebuia sa fie infiintat si Statul Palestina dar Israelul dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta a refuzat sa accepte existenta unui stat palestinian.

 6. „Nu ar fi mai simplu sa convietuiesti pasnic cu evreii, cum se intampla cu alte etnii”

  NU le permite biserica si religia pacii. Se vor bate pana la exterminare, altceva n-au in cap.

 7. Chiar că prostie flatulenta ai in cap care pute pestilențial.

 8. @tomlin/Da bai biserica e de vina c-alogenii khazari se infiltreaza in conducerea statului capusat si-l transforma in colonia lor. Cum au facut in Romania. Sa nu duci lipsa banilor dupa cat adevar zace in postare ta vis-a-vis de biserica. Amin, Amin, Amin, Amin.

 9. „Sa nu duci lipsa banilor dupa cat adevar zace in postare ta”

  Ti-am mai scris de N ori, blestemele le inteleg doar o anumita etnie, aceeasi in toata lumea.

 10. @tomlin/Da bai, eu sunt tigan ca-ti doresc sa nu mai bagi fitile impotriva credintei ortodoxe? Si tot tu faci pe suparatul? Carei natie ii apartin cei care de sarbatoarea minciunii se roaga la Dumnezeul sa le valideze aceste minciuni? Sunt tot aia care-L scuipa pe Iisus Christos. Faci si tu parte din alesii aia???

 11. Inlocuirea palestinienilor nu e nimic. Europenii incep sa simta pe pielea lor aceasta notiune din „Idealismul practic” al lui Kalergi: inlocuirea…

 12. DECI!!! IZDRAELUL A CREAT ÎN MOD DELIBERAT ȘI AUTOMAT 65 000 DE FUNDAMENTALIȘTI,TERORIȘTI,LUPTĂTORI HAMAS, CARE ,SIGUR N-O SĂ REVERSE IUBIRE ȘI ÎNȚELEGERE PESTE POPORUL ALES! DA DE FAPT ÎI TREABA LOR !

 13. Nu cred ca pentru asa au primit recent de la americani +17 miliarde de koko
  si GABRIEL RESOURCES vrea si el printr-un efect de bursa si eventrual o „amenda” Romaniei (de facto un imprumut subteran)
  2-3 miliarde pentru statul ISRAEL
  si el la ananghie economica cu atatia recruti si economia stagnand 😀 !
  [Cred ca ROMANIA va castiga procesul cu GABRIEL RESOURCES altfel … va creste anti-semitismul 🙁 in RO !]

  AUD ?
  SHALOM !❤️ MAGA !

 14. Nu-ti pune minta cu prostii … MO PRALA MO ❤️🤞
  si ei sunt lasati in existenta de DUMENZEU si-au fost cu talc
  pre-calculati la inceputul timpului … ca sa faca 😀 in mic show comic-tragic azi !
  Deseori rad de prosti …bucurandu-ma ca exista ! Lumea ar fi searbad mecanica fara
  surprizele pe cate talamb dureros si le fac intermitent „PROSTII-DIN-NASCARE” ! 🙂

  AUD ?
  SHALOM !❤️ MAGA !

 15. „normal spune:
  05 FEB. 2024 LA 6:45
  Vin miliardele de la americani. Sigur ca vor avea cu ce-i plati pe noii veniti dar si pe ai lor.”

  INSINUEZI ca de aceea GRABA cu … GABRIEL RESOURCES ? … are ISRAEL-GABRIEL-ul nevoie de miliardele satracitilor romani ?
  N-au frica anti-semitismului daca exagereaza cu cerereile de la romani in timp ce romanii trebuie, obligat sa dea si multinationaleor in Ukrania si sa cumpere F35 si sa

  MICSOREZE PENSIILE care nu cres nici macar cu INFLATIA ?
  Crezi ca urmeaz … POGROAME ? 😛
  😉 😉 😉
  😀

 16. Africa de Sud vă așteaptă să constuiți tuneluri de calitate.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.